Igår pratade vi lite på jobb om det här med svininfluensan och det visar sig att vissa är helt uppskrämda och vissa - som jag - inte bryr sig ett dugg.

En läkare går ut i SvD efter att ha sett ett enda fall där komplikationer uppstår och "ändrar sin uppfattning". Nu tycker han att alla borde vaccinera sig. Låter ju seriöst. Not.

Företag förbjuder besökare, på skolor får man inte ta i hand, Tamiflu skrivs ut av oseriösa läkare och handspriten säljs slut på apoteken.

Suck... den stora massan - "fåren" som jag kallar dem - äter upp allt paniksnack som media matar dem med skeden och sväljer glatt.

Men när det börjar pratas om solidaritet och på det sättet försöka få mig och alla andra som inte vill vaccinera oss att ändra vårt beslut. Att kalla de som inte vill ta den, för egoister, det är fan inte rätt.

Vill du ta din spruta så gör det. Kör hårt. Jag repekterar det beslutet. Men ifrågasätt då inte mitt heller. Inte en chans jag tänker låta någon köra in ett framstressat vaccin i mig. Även om testerna skulle visa att det är helt lugnt så tänker jag inte göra det. För jag vill inte. Precis så enkelt är det. Mitt immunförsvar har dessutom väldigt stark kung-fu.

AB - SvD - SvD - DN - DN - AB - DN -

Skriv en kommentar

"Mitt immunförsvar har dessutom väldigt stark kung-fu": Sök på wikipedia under "cytokine storm" så kanske du inte blir lika kaxig.

Pezster 
· Svar till Lövet

Har sökt. Har läst.
Du kunde lika gärna försökt skrämma upp mig med att få en asteroid i huvudet.
Nope... fortfarande stark kung-fu.

Men har ditt immunförsvar nunchuck skills? Nej, trodde väl inte det.

Pezster 
· Svar till Fredrik

Pffft... min kung-fu knäcker nunchuk.

Vad är den här svininfluensagrejen du snackar om? Är det nån ny epidemi eller?

Pezster 
· Svar till Tombosto

Vet inte... folk är helt yra. Jag snappar upp lite snack här och var :)

Svininfluensan testar svenska journalistiken och publikationers integritet. En nydefinierad pandemi får onekligen en hel del konsekvenser. Ett otestat vaccin med giftiga ingredienser väcker frågor. Tamiflu ger 12 timmar mindre sjukdomstid men samtidigt svåra psykologiska effekter, ibland till och med självmord. Ett vaccin görs för ett virus som nu är mildare än en vanlig influensa. Detta vaccin kan inte ha någon effekt på en ny mutation... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Johan Niklasson

Lite väl konspiratoriskt för min smak. Jag tror inte på en liten grupp människor som styr världen och sånt trams. Folk är för ointelligenta för att klara av det.

SKAM över de tvärsäkra idoter som bara varit ute efter att demonstrera sin egen balla och coola hurtfriskhet utan att ha en aning om vad de snackar om, presshysteri, bara vanlig influensa, njut av livet, hähähähä.

Viruspandemier går i vågor. Också spanska sjukan startade "milt" sommartid.

Vi har redan nu FEM dödssjuka, tidigare unga och starka människor, som drar EXTREMT kostsamma vårdreseurser, som... Visa hela »

Pezster 
· Svar till En Person

Ta du ditt vaccin...
Hahaha... untermenschen kommer ju knappast av individer som inte klarar av en influensa utan lite hjälp av vaccin.
Jag överlever allt... du däremot är jag inte så säker på... gnälliga typer bruka vara klena... både i skallen och fysiskt.

Hehe: Du verkar köra på nåt slags postmodern variant av "Survival of the fittest"...

...Du vet om att den gode Charlie D, ofta feltolkas: Det var inte "den starkaste" som han ansåg var bäst på överleva utan den "mest passande", eller som han förtydligade det med "Den som var flexibel nog att anpassa sig efter förhållandena".

Och att skita i medicinska framsteg som vaccin är ju vä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Lövet

Knäppskalle. Inte riktigt samma sak något av det där du svamlade ur dig. Stelkrampssprutan är ju testad och bra.
Ta du din minimala hjärnkapacitet och skjut in allt möjligt i kroppen.
En sak kan jag lova dig... det är inte jag som blir sjuk.
SÅ jag står fast vid gnällig typ... och lägger till ointelligent.

Kommentera