Nu ska alltså nummer två av våra fetlagda prinsessor med gorillakäkar (ni vet jag har rätt - de är rena rama grävmaskinerna!) gifta sig.


Jaha, är det trevligt!? Är det ens bra? Är det någon som bryr sig? Eller?! I vilket fall... jag säger tack till snubbarna som - förhoppningsvis - tar över driften av dessa lollor och passar samtidigt på att tycka lite synd om killarna med. Tyvärr har vi ingen ångerrätt när det kommer till våra prinsessor i det här landet... nu måste ni dras med dem livet ut. Det GÅR INTE att lämna tillbaks dem. Ok? Bra.

Nu har vi slut på prinsessor!!! Med tanke på att de ser ut som två shemales är det fan något vi borde fira lite. Daniel och Jonas... för fan... exakt hur illa på spriten är ni? Eller är ni bara lite kinky?

DN - SvD - AB -

Skriv en kommentar

Fy fan för dig. Vem och vad ger dig rätten att förolämpa, förnedra och kränka andra? Bara för att de är offentliga personer, har du inte den rätten att tala skit. Om de har personligen förolämpat dig, och kallat dig för diverse kränkningar så har du rätt att svara tillbaka. Men att sitta och förolämpa några du förmoldigen aldrig kommer träffa är inte bara småaktigt, utan ytterst patet... Visa hela »

Pezster 
· Svar till carro

Buhuuuuu.... vilken gnällfia...
Ska vi nu ha kungshus... som jag faktiskt är med och betalar på sätt och vis kan jag uttala mig precis hur jag vill... och du kan gnälla om det om du vill.
Hur kan du få in avundsjuka? Jag gillar inte grävmaskiner.

Det är ju fel i huvudet på dig och om du inte bryr dig så läs inte tidningen eller byt radio kanal! Inte är du speciellt snygg själv heller så du borde hålla tyst och kola dig i spegeln istället.

Pezster 
· Svar till JJ

Hahaha... ojdå. Tja...
Oups liksom... alla prinsessornas lille riddare kommer in och ryter.
Ärligt talat... jag skrattar åt hela kungahuset.
Nu skrattar jag åt dig med.

Men seriöst, tjocka? Nej men är du en av de grisarna som jobbar för vårt sjuka ideal där kvinnor ska vara bulimiker? Aj aj Pezster, nu blir jag ju lite besviken på dig! ;-)

Pezster 
· Svar till Maria

Jag tycker inte de håller prinsesskvalitet. Inte alls.
Förresten är det mest käkarna jag reagerar på... tankarna går till bulldozers och grävskopor...

Men Peszter du måste ju förstå att alla kan inte hålla lika hög kvalitet som jag... Det går liksom inte, det är bara att inse! :-D

Stackars Pezster som inte kan se skillnaden mellan en riktig äkta prinsessa som är vacker som Prinsessan Madelene. Han kan inte se skillnaden mellan kvalitet och kvantitet. Dessutom är han avundsjuk att inte någon av de äkta prinsessorna blev inte kära i honom så att han kunde få bo på slotten. Men vad kan ett bröllop på slottet vara ? Antagen super tråkigt eller helt underbart. Stackarn han lider av kanske av svartsjuka också... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Realtisen

Ja... visst är jag väldigt upprörd över att någon av de manhaftiga sessorna inte föll för mig. Hahahaha.... jissses... så fort man ber någon dra åt helvete så är man avis? Vad har hänt med svensken på sistone?
Du, Realisten, är ett tragiskt exempel på många av de saker som är negativt med Sverige idag.

Tja, det är rätt mkt töntfaktor på allt det här med förlovningar hit o dit. Såg just en bok om förlovningen mellan Dan o Vic (...dom borde byta namn faktiskt, det låter coolare - "Dan o Vic" - o sen måste dom börja vitt pulver och flippa ut å så oxå) - alltså, vem köper boken?? En bok full av leenden (det är här Pezter kan komma in med en grävskopskommentar, men det lämnas till P... Visa hela »

Pezster 
· Svar till jonte

Kloster!? Vilken bra idé. Med kameror... och betalsystem... så kanske för en gångs skull de GENERERAR lite pengar till Sverige!!!

Jo, det är ju något med käkarna. Du har något där. Men de är ändå lite mer framträdande på den som först annonserade att hon skulle gifta sig (jättefint, med hele familjen, på Youtube). Dagens förlovare är faktiskt mer som en lite nätt grävare, bara. Ganska söt faktiskt! Har dock aldrig sett henne snacka, och tja ... med all medieträning denna familj gått igenom så är det ju inte... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Marmelad

Madde är helt klart mindre katastrof är Victoria...

Alltså, återigen....gå och lägg din energi på något vettigt än att kommentera andra...det är mobbing på hög nivå. Dem kan oavsett vad du tycker om kungahuset eller ej, hjälpa hur deras hakor är. Dem är dessutom inte skyldiga för att vi har ett kungahus!! Dagis fasoner från din sida, och säger mer om dig än någon annan....Jävligt omoget!! Skriv om något vettigt istället!! Vet at... Visa hela »

Pezster 
· Svar till C.

"Dagis fasoner"!?
ARGH! SÄRSKRIVNING!
Skärpning.

Och Maria, DU är en jädra fjäskröv! Peszter hade kunnat lägga ut vilken skit som helst och du hade fnittrande blinkat med ögonen...Klart att du vän av ordning kommenterat din ståndpunkt "Men, Peszter..blink, blink, så där kan man ju inte säga..blink blink" Skärp dig, det är patetiskt!!

Pezster 
· Svar till C.

Hahahaha.... hörru C.
Var det inte du som precis gnällde på att jag kommenterar andra? Du kallade det mobbing tror jag... Vad gjorde du nu precis då?
Hahaha... ägde du precis dig själv? Ja! Det gjorde du!
LOLZ!

HAHAHA, rätt in i smeten igen Pez :P. Internet, de upprörda töntarnas rike.

Ey, alla ni trångsinta, oupplysta så kallade människor som sitter och gnäller över att Pez är en mobbare, antikrist, terrorist eller vad ni nu föredrar att kalla han, ta och vakna upp ur skvallertidningsruset och skåda verkligheten.

Om jag köper en tjänst eller produkt så har jag all rätt i världen att gnälla om de... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Oj... när du blixtrar till så JÄVLAR I MIG blixtrar du till!
:D

:D, ah man är en helt ok kille. Du lockar till dig så mycket dårar så jag kände att jag fan var tvungen att säga nått. Du får fan skriva en bok om dina bloggupplevelser i framtiden, "Pezsters äventyr i dårarnas dal" eller nått :P.

Pezster 
· Svar till Tombosto

Hmmm... det där låter ju faktiskt rätt roligt. :D

Det är verkligen kul att läsa kommentarer i den här bloggen. Måste vara bäst i Sverige på det.

Pezster 
· Svar till Anonym

Hahaha... tackar. Och givetvis ska alla som kommenterar även de ha tack som fan.

Jeeez. Folk ni får ta och tagga ner. Det handlar om två småfeta socialbidragstagare, inte moder Theresa.

Pezster 
· Svar till Antropos

Precis så. Fast jag har tydligen trampat i det heliga... erhm...
*tramp*
*TRAMP*
*TRAMPELITRAMP*

Kommentera