Nej, nu kan jag fan inte hålla mig längre.

I kommentarsfältet på ett av mina tidigare inlägg var det någon (fan ta dig :D) som postade en länk till en fullständig idiot som bloggar under namnet "Snilleblixten". Han kallar sig för "livsforskare".


Kolla! Ett livs levande UFO som bloggar!!!


Jag brukar inte gilla att länka till pantade människor, men jag har skrattat så hårt åt den här dåren att jag bara måste. Läs hans blogg här.

Jag skrattade i början... tills jag läste lite mer och skummade igenom kommentarerna. Sedan blev jag fan irriterad. Killen är helt väck. Han är på korståg mot ateister. Med sig på sitt korståg har han ett gäng "bevis" gömt i sin "hare krishna"-dräkt. Dessa lägger han fram på sin blogg på följande sätt:

Steg 1 - Fabricera "bevis"

Han börjar med att klistra in MASSOR med länkar från folk som är minst lika korkade som han själv (antagligen leder Snilleblixten vad gäller dumhet). Killen tror på allt... allt från gud till ufon och "crop circles"... det är väldigt illa ställt med snubben.

Han klistrar in youtubevideos som säger att ögat inte kan ha kommit från evolutionen för det är för "komplext". Han fibblar fram citat om vad Einstein sagt om gud och presenterar det som "bevis" för guds existens. Han slänger in filmer från "Intelligent Design"_människorna (ni vet de där idioterna som försöker att få hela gudstron att låta som vetenskap). När han har länkat tills hela Internet har ont är det dags för nästa steg. Allt kallas för bevis. Killens förstasida på bloggen innehåller ordet "bevis" hela 257 gånger! LOL!


Steg 2 - Förankra dessa "bevis" i en "diskussion"

Detta gör vår lille yra "hare krishna"-munk genom att uttala sig på följande sätt i slutet på sina svammelinlägg:

"Har ni förstått det ologiska kring att Gud skulle ha skapats, ha en början?"

"Har ni förstått att Gud naturligtvis måste vara evig, eftersom Han skapade vår relativa rumtid?"

Det där är inte... tja... ett bra underlag för diskussion, väl? Hans uttalanden är ju enkelriktade. Typ, "Har ni fattat? Inte? Läs en gång till! SEN diskuterar vi."

Steg 3 - Har ni bevis för att jag har fel?

Det är nu jag stör mig på allvar. Vilket säkert är meningen, men det bjuder jag fan på.

"Bevisa för mig att det jag säger är fel", säger idioten på alla kommentarer. Det är DET HÄR som är problemet med religiösa och deras idéer.

Kära idiot, "Snilleblixten" & Co...

Det är inte upp till någon alls att bevisa du och dina likar har fel. För det måste du ha lagt fram några seriösa argument - vilket du inte har. Bevisbördan ligger helt på dig och dina kompisar. Gud finns inte. Evolutionen är ett faktum och så sönderbevisad att det är löjligt. Jag ska dra ett litet exempel för dig så du förstår (vilket du inte kommer göra för din hjärna är infekterad av ett filosofiskt virus som heter "gudstro"):

"Intelligent Design"-idioterna säger att universum är perfekt skapat för att liv ska kunna finnas. Allt från syre, gravitation och andra variabler fungerar perfekt. Alltså måste universum vara skapat just för oss, tycker ID-idioterna.

Vanliga intelligenta människor förstår - utan problem - att när livet evolverar så anpassar det givetvis sig efter omgivningen, dvs gällande variabler. Alltså utvecklas livet på de villkor som finns. Syre t.ex. var det jävligt ont om i början... tills liv i alla små former började se till att det fanns syre. Då ändrades förutsättningarna - IGEN - och livet anpassade sig till det. Och så vidare...

Alltså är det inte speciellt konstigt att livet passar perfekt till universum och dess förutsättningar. Universum är som det är... och livet har anpassat sig till det. Även förståndshandikappade ekorrar förstår detta.

Religion är - enligt mig - ett mentalt virus. Drabbas man av detta så ryker intelligensen, verklighetsuppfattningen och precis som på en dator verkar det svårt att bli av med.

Och vissa... *sneglar på snilleblixten* ... är mer drabbade än andra. Hårdvaran i skallen är helt enkelt helt paj och bortom räddning. Det är dags att köpa nya grejjor, din lille munk.

Det finns fler som hittar "gud" i allting. En annan idiot som tjatar om jesus stup i kvarten och överallt, är den här bloggen. Det är så mycket "jesus kommer!" och annan skit där att jag fan mår illa.

Jag vet... jag ska inte bry mig. Jag ska inte läsa deras bloggar. Jag vet! JagvetjagvetjagVETJAGVET!!! FAN! Skit. Men jag klarar fan inte av religiösa människor. De ska fan inte ens ha rösträtt, enligt mig. Helvete... varför klickade jag på den där länken...



Skriv en kommentar

Fan va skönt det skulle vara om det fanns ett motgift mot fårskallar , som svininfluensans lilla spruta...

"Goddag, Jag skulle vilja vaccinera mig mot idioter."
"Javisst, ta en kölapp bara och sitt i väntrummet till höger..."

Pezster 
· Svar till Plopp

DET hade varit ett vaccin som jag gladeligen tagit. Helst flera gånger om året för att vara på den säkra sidan... :D

Att något tror på crop circles är väl relativt harmlöst även om han ser ut som ärketypen för en sektmedlem :)
Den andra bloggen är bra mycket läskigare...

Pezster 
· Svar till Guran

Eller hur! Det är jesus för hela slanten.
Läskigt är ordet för idag...

Holy jumping fucking jesus.... Att bara gå in på "snilleblixtens" blogg gav mig kalla kårar och en överdos av länkar och annat kox.... var bara tvungen att kolla hans s.k bevis och vart hamnar man.... youtube... lyssnandes på någon tjomme som pratar in i en mikrofon och kallar sig "venomfangX" , ett ordbajseri bortom logik och rationellt tänkande.... .Fan jag tror mer på Tomten, åtminstone har jag både sett och pr... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Peter

Jag har med sett den där tomten... fast nu när jag är äldre så misstänker jag att det är folk som klär ut sig...

Hahaha..."När han länkat tills hela Internet har ont är det..." underbart, får jag låna den frasen? Hahahaha

Snilleblixten måste sniffat lim i ungdomens tid, går ju knappt läsa meningarna och få ett sammanhang. Nej, Åberg är läskigare! Och nu känner jag att jag måste in och röra om i hans blogg...

Läste ni om hans "jordens-undergång-är-nära-resonemang"? Ska upplysa honom om att vi haft tsunamis på jorden redan innan Jesus tid! När undergångsprofeter siat om framtiden har det inte handlat om r... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

"hahahaha...hade han kommit tillbaka idag, hade han inte varit snickare utan horoskopskrivare till VeckoRevyn!"

*ASG*

hahahaha...läser vidare på Åbergs blogg...SÅÅÅÅ underhållande!
Någon snubbe har skrivit in till hans frågespalt och undrat om tiden är nära för när "märket i pannan eller handen för identifikation/betalning" (en av profetiorna i Bibeln). Åberg svarar seriöst och plikttroget, utan att fatta ironin i avsändarens fråga, som t o m påpekar att det "ju hade varit vä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Åberg är ruskig. Riktigt sjuk. Förlorade sina barn och sin fru och älskar fortfarande sin gud... killen för man fan skraj.
Sedan att han tydligen kräver registrering etc för att ta emot kommentarer berättar ju för mig att han vet om att han inte är klok.
Jisses...

Du är inte ensam om att inte palla med religöst trams. Det första ordet som flyger upp i huvudet på mig.. (eller ja efter idiot) är fanatiska jävlar!

Orka med folk som försöker pressa på andra människor det dom tror på.. Fan håll sånt för er själva!!

Pezster 
· Svar till Hayley

Precis... deras "naw... du kommer komma till insikt"-dravel gör mig vansinnig... som du säger... håll det för er själva och ha kul i det roliga huset på söndagarna...
:D

Ateisten: Men fattar du inte, om nu Gud var så jävla smart och skapade allt så perfekt (intelligent design alltså), varför inte göra det bevisbart för samtliga intelligenta varelser?
Idioten: Ja, men Gud säger "Tron och härligheten ligger inte i beviset, utan vägen till Jesus och Gud finner man genom andlig övertygelse".
Ateisten: Då har vi i alla fall konstaterat att Herr Freak som har skrivit tusen spaltmeter o... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jonte

Hahahahhahaha... Klockrent!!!
Tack för skrattet!

Det yttersta beviset på att Gud (oavsett namn) inte finns är att det finns idioter som Snilleblixten, Ankan, Åberg, cyklister på körbanan etc. Inte skulle Gud skapat dem och sedan kallat det för intelligent design!

...såvida Gud inte har sjukt ironisk humor...så avancerad att vi inte fattar...hrmm...guds vägar ska ju vara outgrundliga...

Pezster 
· Svar till Geniusloci

:D
En sjukt ironisk gud... hmm... det hade förklarat en hel del...
Såg att några varit inne och kommenterat hos snilleblixten. Hahahah... Den med "crop circles" var fan priceless... :D
*asg*

Ja, skitkul blogg. Jag förlorade mig helt i den enorma mängd länkar till bl a youtube (hans huvudsakliga källa till BEVIS). Väl inne på youtube nästlar man in sig i nätverket av "äkta sjöjungfrur", ailiens etc etc. Jag ska sluta titta på TV, ska bara följa hans länkar ett tag framöver. Skulle jag försvinna från verkligheten får ni lova att hämta tillbaka mig....

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Vi skickar ett beväpnat swat-team och hämtar dig om du försvinner. :D

Hahahaha, och har ni sett Sverker Melkior, 47 år? (Hittas under kommentarerna till Snilleblixtens slinga om Crop Circles. Har inte han en egen blogg? Ajajajajaj, vad ont jag har i magen nu...*asgarv*...orkar inte mer nu...

"Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)....Herren vare... Visa hela »

wow. text och kommentarer synes mig minst lika fanatiska som de som hacklas.

Pezster 
· Svar till polaris

Hahahaha... rationella menar du. Försvara inte idioter. Då blir du en själv.

Idioten (Snilleblixten) skriver "Ni som av en händelse tror att sädesfältscirklarna bara är bluff, kolla på följande 3 videos, så kommer ni garanterat att genast ändra uppfattning..." och så länkar han till lite bilder som vilken ärta som helst skulle kunna slänga ihop i paint på 5 minuter. VAFAN!?! Bättre kan du, eller nej juste det kan du ju inte FÖR DET ÄR SKITSNACK. DET FINNS INGA SATANS "CROP... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anonym

Och arg... jag blir förbannad... speciellt när jag upptäcker att killen har folk som håller med...

Det är verkligen skrämmande att människor som dessa får gå fritt på gatorna, tom ha rösträtt.
De är ju totalt pantade och har knappt någon egen mening.
Minste lilla hint från "gud" och de kapar skallen av någon tillfällig förbipasserande.

Har sagt det förut, men det tåler att upprepas:

Endast loosers tror på någon annan än sig själva.

Pezster 
· Svar till JB

Exakt så.

Polaris: jag - fanatisk? För att jag påpekar (och garvar mig till andfåddhet) att Sverker Melkior, en präst i norska kyrkan, går in och försvarar en hare-krishna-anhängares åsikter?
Varför går du inte in i deras resonemanger istället? Du verkar platsa bättre där med din icke-logik.
"Computer says NOOOOO!"

Pezter du har så rätt! Jag blir så förbannad på alla jävla holier than thou typer som ser ner på vanliga tänkade människor!

Bra skrivet, Pezster. Vi svenskar tillhör ett av jordens intelligentaste folk, (förhållandevis liten procentandel religiösa). Hoppas den trenden håller i sig. Vi borde bli tuffare mot idioterna fast det inte är helt lätt alla gånger. Konflikträdsla har dragit tokmycket folk till kyrkan. Man drabbas till exempel vid dop bröllop etc då man mer eller mindre tvingas stå där i kyrkan och hyckla för att man är inbjuden och... Visa hela »

JB: det är väl inget som säger att personer som Snilleblixten "går fritt på gatorna"? Det finns väl tillgång till Internet (och tydligen Youtube) på alla möjliga sorters anstalter, eller hur!? ;-)

Pezster 
· Svar till Into the Wild

Hahaha... han kanske bara är online två timmar varje dag. Datortid på anstalten. :D

För att tillföra lite till the Bullshit-department! :D
Tycker det knyter ihop säcken ganska bra när det gäller religion.....
www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o

Into the Wild: Helt rätt. Men jag vet inte riktigt om det gör mig lugnare ;-)

Pezster 
· Svar till JB

Inte mig heller.... :)

Tjenare Pezster.

Först och främst, tack för en bra och underhållande blogg, den har dödat mycket dötid för mig genom dess existens. 2 dagar faktiskt. fast inte 24*2.

Satt själv och bloggade förut, sen ledsnade jag. Nog för att jag är bra på att skriva, men det var inte "min grej".
Efter att ha läst igenom *hela* din blogg här så slog det mig att jag inte behöver ha "dålig... Visa hela »

Pezster 
· Svar till J (PP)

:) Tack för den kommentaren!
Är du verkligen säker på att du inte borde blogga lite... om det så är ett inlägg om året? Jooo! Bloggar som handlar om annat än mode och vad folk ätit på fikastället är fan viktiga!
:D

tänkte faktiskt logga in på min blogg nu (som tystnade efter att eu-valrörelsen var avklarad) och länka till din blogg med motiveringen jag skrev innan.... men så såg jag ölen i kylen, kollade på klockan och insåg att jag inte har något att göra idag, sen att försöka komma ihåg lösenordet till bloggen, det är för mycket jobb.
Näe, öl osså en cigg eller två, o eventuellt någ... Visa hela »

Pezster 
· Svar till J (PP)

Hahhaaha.... fan vad skönt. Det är nästan så jag funderar på att hitta på ett möte och dra hem jag med... fast så kommer den där jävla arbetsmoralen in och förstör allting :D

Det är skrämmande att sådana freaks får gå lösa i vårt samhälle, att de har rätt att fortplanta sig och förstöra kommande generationer. Att lägga sitt liv i "guds" händer är att frånsäga sig allt vett.

Att de känner sig manade att konstant ta ram "bevis" får mig att undra hur säkra de är på sin sak.. Känner man sig trygg i sitt vetande så ä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Sabina

Hahaha... "Fan vad sur jag blev.." :D
Precis så kände jag med...
Lite gatlopp för religiösa vid festliga tillfällen hade varit trevligt.

Arbetsmoral har jag så det finns och blir över till en halv befolkning, dessvärre har jag ingenstans att göra av den...fan vad det suger att vara arbetslös. Kanske ska börja skriva sagoböcker och saluföra som "nyaste testamentet, skrifterna som fram tills nu varit dolda i bibeln", skulle garanterat sälja som smör till dessa tokreligiösa tomtar och ge dom ytterligare "bevis" för sin gud. Någon som har lite sand... Visa hela »

haha fan vilket liv man har... sitter och driver med tokreligiösa stollar på en stolleblogg och skriver att jag gör just detta på din blogg... 1-0 till onödigt vetande som dessutom dokumenteras, gogo intressesmurfar !

Den norska "pastorn" Sverker eller vad fan han nu är... religion kanske är komik i dess sanna betydelse? "Riktiga" komiker kanske bara är andraklassens komiker som inte klarat av att kvala in på den riktig... Visa hela »

Jag förstår precis hur du blir sur, Sabina. Känner likadant. Efter att ha surfat runt lite på deras UFO o Jesus bloggar känner man bare för att posta "IDIOT!" och trycka tusen gånger på enter knappen.

Jamen det är otroligt hur dessa icke-tänkande kan hetsa upp oss. Deres dumheter uppfordrar fan till man slår dem. HÅRT! Och säger "sluta med eländet, din dumfan".
Som små elaka barn s... Visa hela »

Mohahahaha jag visste väl att du inte skulle kunna hålla dig! Han är underhållande, faktiskt mycket underhållande, det är dock lite skärmmande att det faktiskt finns människor som han. :-)

/Maria

Pezster 
· Svar till Your favorite person right now!

Du är störd. :D
Du har sabbat min tillvaro i minst en dag till...
MORR!

Haha mmm men du gillar att jag är störd, erkänn! :-D

Jag tycker att det är bedrövligt att du gör reklam för Snilleblixtens blogg och inte min med tanke på att det var jag som uppmärksammade den för dig. :-/

Pezster 
· Svar till Your favorite person right now!

Posta din blogglänk här då! Jag kan väl inte göra allt heller?!?!? :D

Alltsa, jag sallar mig nog hellre till skaran av s.k. "idioter" sa lange de tror pa att vara trevliga mot varandra (mark val att fanatism, vilken sida det an ma vara, ar inget jag forsvarar - men jag ser det heller inte som en religion, utan som en psykologisk karaktaristik - tyvarr inte en "anomaly").
Nagon sade: "Vi svenskar tillhör ett av jordens intelligentaste folk" - later som nagot en oberest amerikan skulle saga. Kan sa vara, men anvands intellige... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Polaris

Jag delar högljutt med mig av mina åsikter... ;) Många gånger anser jag mig ha rätt som du skriver... detta kallas för en åsikt enligt mig. Givetvis finns det plats för de som tycker annat. Jag kan dessutom ändra mig om någon får mig att se en sak ur en annan vinkel.
I övrigt är jag mot mobbing BLAND BARN.
När folk växer upp och blir jobbiga är det fan fritt blås.
Speciellt när det ä... Visa hela »

Maria: Du satte verkligen igång något! : D

J (PP): Jag lade också in lite kommentarer (krånglar lite för mig, så det blir inte så mycket) hos Snillet. Får se om vi får svar. För varje inlägg vill jag bara trycka på knappen "ANMÄL". Skulle så gärna vilja att den leder till en myndighet som kan låsa in honom och ge trippla doser psykofarmaka!
ANMÄL!
ANMÄL!
ANMÄL!... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Den där jävla Maria... ;)
Det borde finnas en knapp som heter "medicinera!"... så kan man trycka på den så försvinner han in i dimman.
trycktrycktrycktryck... oj... överdos. Oups.

Det värsta är att hare-krishna-anhängare påstår att de inte berusar sig med varesig alkohol, cigaretter, kaffe eller annat.....se det tror jag inte på. Sätter mina pengar på "annat"!

Peter: Tack för klippet! Skitroligt!

Pezster: Sa var samexistens ar darmed dodfodd, eftersom jag tror pa Gud. Darmed klassar du mig genast som idiot, och konversationen ar over. Ar det inte lite synd? :) Jag pratade tidigare i ar med en astronom uppe pa ett berg i australien dar jag observerade. Han var ateist. Vi var bada oerhort fascinerade av varandras ideer och tankesatt, eftersom vi i ovrigt var sa lika. Vi hade den mest underbara konversation nagonsin. Anledning till detta var intentionen med konversationen: vi var bada var i... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Polaris

Jag har skitsvårt för religiösa. Det erkänner jag. Men det är väldigt vanligt med religiösa människor som prackar på andra människor saker...
Jag hade en vän en gång... vi umgicks och kom bra överens. Jag fick reda på av en slump att han höll på med kristaller, frigörande andning och massor med annat flum. Grejjen var att jag aldrig märkte något. Det fungerade för honom och det var vä... Visa hela »

Jag uppskattar att du ar oppen till att andra dig i dina asikter, som du sager - ett sadant forhallningssatt ar beromvart (jag sag t ex hur du tog till dig andra tankar i lararlondiskussionen). Ville bara tillagga det innan jag drar mig undan den ev stormen av tillmalen fran dina andra lasare :)

Pezster 
· Svar till Polaris

Tack.
Tror inte det är någon fara.
Men verkligen... du har väl läst snubbens blogg?
Du måste väl ändå vara med på att det inte står riktigt rätt till i skallen på honom?
Eller den andra bloggen?
Väl?
Eller hur?
Jooooooo!
Visst är det så?
Erkänn!!!!

Polaris: Du kan känna dig lugn. Tänker inte dissa din tro. Jag respekterar att var och en väljer den tro som ger trygghet, lugn, inspiration, tröst eller glädje i livet. Även om jag i princip tycker att de religioner som finns idag inte är logiska och i mina ögon inte bara omoderna utan även (ursäkta mig) idiotiska. Det är nog rätt naturligt varför religioner uppkommit och varför vi (många) tror. Människan kan kä... Visa hela »

Nu kom jag av mig.
Skulle säga till J: att du orkar!?! Du är verkligen ståndaktig mot Sverker. : D
Du kämpar och kämpar, men det är som att tala med en vägg. Gillar att du flertalet poängterar att du inte är hans vän eller broder, men han fortsätter svara dig som att du är den förlorade sonen. Han måste vara lobotomerad! : D

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Den där Sverker är riktigt jobbig.
Trots smällar på käften envisas han med att ropa "jag älskar dig, broder" mellan smällarna.
Jag menar... jag är inte med i debatten när och JAG blir nästan svettig av frustration :D Hahaha... jooooobbig snubbe!

Riktigt svettigt! Tar för mycket energi att få till något vettigt svar. Bara roligt om man visste att några de goa lirarna härifrån gick in och läste. Då skulle det "löna sig". Gör mig gärna lite omak för att roa mina bröder och systrar....

:) Pezster: Tack for forklaringen. Jag forstar dig nu, och det kanns bra. Jag uppskattar ocksa den respekt varmed min kommentar blev mott! Merci.
Jag sneglade pa bloggen, och log.. :) ok, sa lite bisarr kanske framstallningen. Inte sarskilt annorlunda fran Fox news dock! :D Jag behover ta mig tid att titta lite mer antar jag, men mitt forsta intryck ar anda - folk som dessa ger krydda at tillvaron. Jag ar den forste att halla med om att nar fanatism ger sig uttryck i vald och tvang, sa ar d... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Polaris

Se där... vi är ju inte så farliga :D
Och tack för förklaringen varför dina åäö ser ut som aao :D

WOAH!!! Han ar manlandningsfornekare! Nu minsann... Ok han ar en knasboll. Jag ger mig.

Pezster 
· Svar till Polaris

Hahahaha... I knew it! :D

Polaris: Att tillhöra en religion och vara religiös behöver inte betyda samma sak. Jag var i min ungdom med i pingstkyrkan och mycket troende. Dock var inte alla i församlingen bokstavstroende. Vi var många som accepterat andra tolkningar av bibliska berättelser. Jag hade egna teorier och en del saker tyckte jag inte att det var viktigt att veta svaren på. Det viktiga var att jag VISSTE att Gud fanns, för att jag hade KÄNT honom i mitt hjärta. Visa hela »

och Big Bang teori-fornekare ocksa. *skakar pa huvudet*. Min fraga ar - nar ska folk borja inse att det inte finns ett motsatsforhallande mellan vetenskap och religion? (jag vet att manga har troligtvis inte haller med mig) Jag borde skriva ett inlagg om det amnet pa min egen blogg... sa FORT jag ar fardig med min avhandling. Vilket paminner mig: Ingen mer blogglasning idag fran darskallar eller andra. Jag maste jobba. Pa aterseende! :D

Älskar dig :o) Finns inget mer att säga. I min värld är det ett tecken på att man tappat förmågan att tänka självständigt om man ger sig till att tro på att det skulle sitta nån gud nånstans och mysa över sitt egenskapade dockhus med en massa knasiga människor i. Håller på dig! Även om jag själv har svårt att respektera folk som tror, för det känns som om dom valt en alldeles fö... Visa hela »

Hujedamig! Kollar min gamla studentmail på universitetet ibland. Precis nu så har en snubbe efterlyst en kristen grupp på campus.
Han skulle bara visst vad vi diskuterade just nu! Att jag satt där helt uppeldad och redo att explodera...
Fick sitta en stund på händerna och bara andas djuuuupa andetag. Skonade honom denna gång!

Försvann ett tag, kan la inte sitta hemma o rulla tummarna hela dagen... osså blev det världens minichat här i kommentatorsfältet, coolt på något sätt faktiskt.
Näe, jag gav tillslut upp på sverker, med min knaggliga dansk/norsk/svenska gick det iaf. att få honom att förstå vad jag skrev. Men så POFF slog han min illusion i spillror... han var inte själv kreationist...fan... han tog mig med brallorna nere, jag... Visa hela »

J: Du måste ladda med något starkare om du ska tampas med Sverker. Ska vi rent utav byta taktik? Börja hålla med eller skriva tillbaka helt obegripliga inlägg? De har ju hört vår typ av motargument i många år och inte brytt sig. Hur reagerar de på ufo-teorier och annat som de aldrig hört talas om, eller mänskliga avvikelser som hävdar sin rätt att få utöva något riktigt tokigt. Nog skulle vi kunna brä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahahhaa... vi hittar på något helt nytt!
"De levande stenarna från månen som transporterar sig till jorden via maskhål för att sno strumpor ur tvättmaskiner."
Sedan kanske de här snubbarna kan ta fram bevis för att vår nya saga faktiskt är sann!

:D

Eller så säger vi att gud helt enkelt är en lila gubbe från Pluto, och får det till att det var hans (alltså "guds") vilja att vi skulle sluta kalla pluto för planet så att han kan få sitta där ifred och peka med sin magiska hand... Man kan hålla på i en evighet med religiösa tomtar, dom ger sig ivartfall inte.... det har nu gått 2000år sen "jesus" o hela baletten och likförbannat lever... Visa hela »

men shit...läste precis sverkers nyaste kommentar...hmm...är det vi som blivit blåsta...eller har han blåst sig själv? fan jag vet inte längre, hur driver man med någon som redan driver med sig själv? nu verkar ju snilleblixten stå HELT på egna ben i sin "snilleblogg", för det var väl enkom sverker som höll med honom...tidigare.... shit, min värld är helt upponervänd nu, ölen känns riktigt ou... Visa hela »

Pezster 
· Svar till J (PP)

Jag vet inte... men tanken slår mig... dödade vi precis en blogg?
Lattjo!!!

Helt rätt väg, P. "If you can't beat them, join them".
Vi drar dem iväg på något extremspår som de levande strumpor, fabricerar lite "bevis" i form av fake-bilder och övertygande diagram.
Sen drar vi ut dem på sidorpår efter sidospår, och plötsligt sitter Snillet o argumenterar för att Big Bang är på riktigt.
Synd man inte har en massa tid över.

Hmm har du glömt bort mig helt nu när du är stor och poppis? Typiskt män! Du borde ju faktiskt veta vilken blogglänk jag har vid det här laget kan man tänka... men för all del blogg.aftonbladet.se/mittliv-intealltidheltenkelt

Remember? Fast du behöver inte göra reklam mer för den, den är så omåttligt poppis att amerikanarna översätter den till engelska numera. :-D

Pezster 
· Svar till Maria

Och NASA skickar ut den i rymden! Glöm inte rymden!!!

Ja just det rymden ja, eller jag menar universum, den är störst i universum snart, typ.

De skrämmer mig oerhört att de vandrar omkring så många nötter på den här planeten. Inte undra på att världen ser ut som den gör på många håll. Älskar dock att driva med religösa dörrknackare, säger ibland att jag är satanist och de är bäst de håller sig borta ha ha ha!

Pezster 
· Svar till Madde

Hahaha... man borde öppna dörren med blod runt munnen, en blodig biff i handen och satanshorn på skallen och säga:
"Är det du, Belsebub? Du är sen..."

:D

Ja, men där har du det - om allt gudomligt härligt blir "bevisat" på Snillens blogg, så måste ju även de mörkaste mest skrämmande myterna också vara sanna. Vi kan hävda Satans existens, varför vi måste tillbe honom för att inte utlösa hans vrede. Vi kan visa horribla bilder och bevis för hans existens. Han kan ju ställa till det rätt rejält innan Jesus kommer tillbaka. Dessutom tror ju inte H... Visa hela »

Jaha-ja. Sverker är död. Tack för upplysningen J.
Han gick steget längre än vad vi suttit och planerat. Bra prank, men trist att han sedan anklagar oss andra för att vara intoleranta. Orättvist! Klart att man är intolerant mot idioti och Sverker var störst av dem alla!

Känns inte lika motiverande att gå in och sabba Snillets blogg längre....inte nu i alla fall.

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Precis... men.... haha... vi vann. :D
Idioten tappade sina byxor...

Va, var Sverker Snillets byxor?

Sverker gav också upp. Orkade inte spela idiot längre, så nu har vi fastställt att idioter alltid varit idioter! Ingen evolution där...

Nu har jag försökt följa några slingor till på Snillets blogg. De är satans för långa. Jobbigt! Dessutom har han inte svarat på några av mina inlägg ännu. Han roar mig inte längre....

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahaha... med andra ord så skiter vi honom från och med nu? Han har postat något här... kanske... om det nu är han.

Universum är definitivt skapat för oss, vilket bekräftas t.o.m. av IIlustrerad Vetenskap:

www.illvet.se/polopoly.jsp?d=147&a=2809&id=9237

Hmm...

Pezster 
· Svar till Snilleblixten

Hahahaha... bekräftas?
Hahahahaha... så länkar du till Illustrerad Vetenskap :D
Är du verkligen på riktigt? OM det är så... kan man inte ha dig som husdjur då? En liten munk i en bur hemma i vardagsrummet. Om man ger dig en liten mandel så kläcker du ur dig något flummigt.
Värsta partygrejen!
Nå... kan man det?

Vadå "BEVIS"?
Är så j-vla trött på dina "bevis". Du skickar ju bara ANTYDNINGAR och TEORIER!
Inget är bekräftat i Illvet. Det finns en forskares teorier. Dessutom står det att detta lilla hörn av universum (inte hela) skulle kunna (inte är) vara skapat för liv (LIV miffo, inte människan).
Skulle kunna vara skapat för liv, d v s hästar, dyngbaggar, köttätande bakterier, apor, ormbu... Visa hela »

*asg*
Visste ni att hare-krishnas ord för kunskap är "CHIT"?!!!

Copyright © 2008 Bonnier Publications

Säger inte detta allt om hur trovärdiga dessa "bevis" är...

Ärligt talat, tror inte ovanstående var "riktiga" snillet, det fanns nämliget ett "Hmm..." med i hans text...med andra ord...ett tänkande !? Nej, självklart var det inte han, möjligtvis "Sverker" som nu ska ta sitt epriment till fas2 ?

Ja, nu ifrågasätter man allt....
Kanske jag som är Snillet?...

Skulle vara skönt med vetskapen om att det INTE finns jucklon som Snillet o Ankan. Kände en viss lättnad att Sverker var hitte-på.
Men är han på riktigt så måtte gudarna rätta till sitt misstag och avliva honom och hästen han red in på!

shit alltså...nu ger jag upp hoppet om att det går att rädda människans intellekt... lallande blixten har fått ett nytt fan (tryck på egen risk; ufosajten.ning.com )
shit...efter att ha surfat runt där 3 sekunder vill jag bara dunka huvudet i väggen...å deras vägnar... hjälp, tror jag

Pezster 
· Svar till J (PP)

Hmmm... nu vet man iallafall var några av Sveriges idioter håller till.
Hahaha... usch.

Hahahaha...läste på sidan "Visa er! - Vill ni att vi ska visa oss?"...ett meddelande från utomjordingarna till oss människor. Fantastiskt att någon kan sitta och knåpa ihop något sådant. Ännu mer fantastiskt att andra tror blint på det utan att ifrågasätta källan.
Undrar hur många tokar som suttit i sitt vardagsrum och ropat: JA! JA! JA! på frågan. LOL!

Vi kommer dessvärre att översvämmas av dårar under de kommande åren. 2012cirkusen har bara börjat och "Snilleblixten" har hoppat på tåget men han får nog skruva till sig än mer om han ska kunna göra sig hörd i denna lavin av dumheter. Här finns en del av denna idioti beskriven:
haecceities.wordpress.com/tag/2012/

Googla på Nikolaus Gautfalk om ni är intresserade av konspirationsteorier kring Palmemordet... han driver ungefär 550 bloggar i ämnet.

Pezster 
· Svar till Hanna

Shit... ambitiöst.

Pepzter, om du nu tror på flummet att Människan skulle ha flummat fram från nån stackars uppdiktad föräldralös slump-bakterie (sjukt!), då måste du ju kunna förklara de olika stegen...

Från vilket djur ska APDJUREN ha flummat fram ifrån?

Råttan?

Ekorren?

Katten?

Håll med mig om att teorin är fullständigt absurd, när man tänker efter lite...

Roso... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Snilleblixten

Hahahaha... jag skrattar åt dig... du är så dum att till och med JAG tycker synd om dig.
Jag behöver inte bevisa något alls för dig för du säger liksom inget... du bara ordbajsar.
1. Skaffa en hjärna.
2- Använd den.

Ibland går evolutionen lite fel... titta i spegeln så får du se ett exempel på när generna inte riktigt når fram....

Vem är det som har konstruerat hjärnan?

Hmm...

Krävdes en konstruktör med en super-IQ för att fixa till den...kallas i vedertagligt tal för den Intelligente Designern!

Den medicinska litteraturen är för övrigt fylld med väldokumenterade fallstudier kring människor som lever helt utan någon hjärna, men som ändå fungerar galant, med gott minne och fullt normal IQ!

Detta är kalla fa... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Snilleblixten

Fortfarande inget seriöst presenterat av dig.
Lägg ned.
Eller vänta? Är du en manet?

Förretsen, Pezster, vart skulle du vilja ta vägen i ditt nästkommande liv, om det enbart var du som fick välja, utan inblandning av ditt ackumulerade ödesbundna karma-konto?

Pezster 
· Svar till Snilleblixten

Man får ett liv.
That´s it.
Idioter tror annorlunda.

1. Man tilldelas bara 1 livstid?

a) Vem tilldelade oss det?
b) Varför skulle vi bara ha tilldelats 1 livstid?
c) Vad får dig att tro på detta flum, att vi skulle äntra världsscenen bara 1 gång?

Pezster 
· Svar till Snilleblixten

Alltså... min mamma har sagt till mig att jag bara får prata med folk som har en fungerande hjärna. Tyvärr.

ser att fickenhjärnblödning här och spammar pseudovetenskap och religiöst drivel

Pseudovetenskap?

Nu ligger det faktiskt till så att jag vare sig tror på Big Bluff eller på emolutionen...

Medan jag inte håller med "Snilleblixten" för fem öre så tycker jag att du är lite löjlig Pezster... Du sågar hans sätt att argumentera i bloggposten och sedan här i kommentarerna så svarar du hans argument med "Nej, du är dum, du har fel." Jo tjena du vi har förstått att du tycker det men du kan ju gärna förklara lite tydligare vad du menar

Pezster 
· Svar till tbh

Den dagen jag ska behöva förklara varför jag inte lyssnar på idioter kommer aldrig att komma.
Vad menar du? Att någon inte förstår att killen är en idiot?
Bah... stick och brinn... gå med i hans fanclub eller något.

Bevisa att jag är en idiot, tack!

Pezster 
· Svar till Snilleblixten

Hahahahhaa... det behöver jag inte. Det är du som ska bevisa att du inte är det. Lycka till med det... jag läste en gång att man måste ha en hjärna för att klara av det... så... ajajaj... otur där.

Bevisbördan ligger alltid hos den som påstår saker och ting...

Pezster 
· Svar till Snilleblixten

Precis. Så bevisa att ditt dravel är sant... Vilket du inte kan... Idiot.

Var ska vi börja, kära Pezster?

Vad vill du ha bevis för till att börja med?

Pezster 
· Svar till Snilleblixten

Ingenstans. Du är idiotförklarad så det räcker i 100 år.
Att tala med dig är lika givande för mig som att stirra tomt framför mig.

JA du! Jag förstår tanken med att kritisera vetenskapen! Jag förstår att det tankesätt vi människor har skapat och följer i västvärlden skiljer sig avsevärt från många andra perspektiv. Jag tycker att religiösa människor har rätt när de kritiserar, problemet är att de kritiserar på det mest idiotiska sätt som finns. Nämligen kritik genom tro. Man kan inte tro på en massa saker, detta in... Visa hela »

Pezster 
· Svar till HAHAHAHHAHA

Vetenskap är en sak.
Religion en helt annan.

Religion är något som idioter ägnar sig åt.

Vetenskap är något som går att bevisa.

Stick nu. Jävla tomte.

Jag hittade hans blogg av en slump nyligen och måste säga att hans blogg är helt otrolig och mycket underhållande med alla dumheter som han tror på, sedan är ju kommentarerna helt underbara både från honom och från andra som försöker snacka vett med honom. Hans blogg är värd att ta en närmare titt på som sagt om du vill roa dig litegran haha =)

Pezster 
· Svar till Snilleblixten

Inget. Du tror väl inte att jag bryr mig om något från din lilla hjärna?

.
.
.
.
.
.
Jag skrev en kommentar på Snilleblixtens blogg, men eftersom "Snilleblixten" inte hade något motargument så publicerades inte det (det står fortfarande "kommentaren inväntar granskning" på min dator). Han publicerar alltså bara de kommentarer som han kan motargumentera.

Det är tur att "Snilleblixten" inte väljer vilka kommentarer som får och inte får publicer... Visa hela »

Aftonbladets blogg är nedlagd!

Därför som jag inte kunnat svara dig - men jag finns nu på:

snilleblixten.net

Vad ska man säga om Herr Snilleblixten? Finns bara en sak att säga. Lås in idioten på hospitalet. Värre dåre har jag aldrig skådat.

Och läser du detta herr Snilleblixt. Sluta sniffa rökelse din tomte!

Christer Åberg från bloggen APG 29 har sedan födseln troligen en liten hjärnskada och killen blev nog mobbad under sin ungdom, men likt förbaskat får man inte bete sig som han gör. Den mannen är skvatt galen.

Ägde denna mannen upp och ner på fragbite, han är ju så ute och flummar att man undrar om och HUR mycket han har rökt på i sina dagar.

Alldeles för mkt troligen en hel del lim och krom dessutom har säkert sniffats ;)

Jag tror dessvärre att det är något annat problem han har (än att varar fanatiker).
De flesta av oss här inne har förmågan att både ta in vad andra säger och förmedla det vi själva vill.
Personen som refereras till i bloggen saknar de förmågorna.
Visst skrattas det åt honom och han hänger själv ut sig en attraktion på djurparken... men jag är säker på att det är omedvetet... Visa hela »

Kommentera