Jag hatar Idol. Hahaha... jag menar det. Det är riktigt genuint old-school hat. Det är typisk idiot-tv för du lär dig noll av det. Det finns dokumentärer, nyheter och annat intressant som jag tycker det är ok att kolla på. Nu har jag försökt förstå varför folk kollar på just Idol.

En jury sitter och kollar på folk som gör bort sig. Ingen kan sjunga utan det är en slags tävling i mediokerhet. Sedan, när juryn valt ut de minst dåliga, ska de utvalda få trasha orginallåtar och de som förstör orginalet minst går vidare. Till slut är det bara en kvar.

Jag kommer ihåg förra året, jag såg finalen (pinsamt, jag vet) och sa direkt när jag såg Kevin Borg, att DEN stackaren kommer ingen betala för att se... ja, om de inte inte gillar världsrekord i tandkött förstås. Jag fick rätt. Industriell framställning av wannabees har aldrig och kommer aldrig att fungera.

Detta sitter folk och slänger bort dyrbara timmar av sitt liv på. När man istället kan göra något vettigt. Varje timme du tittar på idiot-tv är en timme då du kunde gjort något annat. Läsa en bok, lära dig något nytt, rita lite, skriva något, fixa till saker, städa, umgås med familjen eller sitt vid datorn. Till och med tv-spel är att föredra för då är du iallafall aktiv och sitter inte bara och tar emot nonsens från dumburken!

Jag är ledsen... hur jag än försöker fattar jag det inte. Jag stirrar på ABs artikel om succéstarten på Idol på min skärm... jag fastnar vid siffrorna än en gång.

1,3 miljoner idioter i lilla landet Sverige.

Hmmm, jag tycker ändå det låter lite lågt.


Skriv en kommentar

tycker iof de första avsnitten brukar vara rätt kul, fullknökat med folk utan någon som helst självkritik.

fast just igår gjorde jag faktiskt nåt vettigare. paj. det var gott.

Pezster 
· Svar till tinky

Paj låter som en superidé! Skitbra. :D

Det är otroligt intressant att se hundratals människor helt utan självinsikt och -distans, under auditionavsnitten! Familjerna måste ju leva i en bubbla av förnekelse när de ger komplimanger som sen leder till att personen söker :D Jag mår bra bara av att tänka på det! Sätter lätt på fyran ikväll igen.

Pezster 
· Svar till Fredrik

ffs Fredrik! Argh!

Fullt beredd att hålla med jag hatar också verkligen denna form av förnedrings TV. Tillbringade tiden med annat resten av familjen var bänkad framför TV.

/S

Pezster 
· Svar till metrobloggen.se/stacken

Hahaha... precis som jag försöker göra. Fast av någon anledning får jag onda ögat när laptopen kommer fram :D

Det är underhållande! :)

Pezster 
· Svar till Anonym

NEJ! Faaaaaaaaan!

:D

´När du skriver att det är 1,3 miljoner idioter, kan jag inte låta bli att tänka på vitsen om när de gick ut på radion och varnade för en bil som körde på fel sida motorvägen. Den som körde fel sade -"EN? - Det är ju flera hundra"..... -Så jag undrar just vem som är idioten i detta fall....

Pezster 
· Svar till Pelle

Lätt. Det är alltid alla andra. Jag menar... Idol? Kom igen nu.

Pelle, du får mig att tänka på alla religiösa som säger att det faktum att 5(?) miljarder människor tror på någon slags gud är ett bevis på att gud finns.

Pezster 
· Svar till Fredrik

Hahaha... ägd.

Uttagningarna äger ju. Alltid kul att se folk som man kan skratta och peka ut när man sen ser dem på stan.

Pezster 
· Svar till Antropos

irlmobbning? Låter faktiskt rätt kul.

Ha ha! Du såg säkert på hela förra säsongen. Sitter där nog nu med. Hjälper inte att du hatar det, du är endå en av dom x miljonerna idioter. Sämst, dubbelmoral!

Pezster 
· Svar till Emilia

Knappast. Har betydligt bättre saker för mig än att stoppa in skit i min hjärna.

haha pezster va skönt att höra! jag håller med dig så mycket det bara går :D

Och sen har vi den mängd idioter som läser aftonbladetm hur många det nu kan vara... Av helt samma anledningar du listar för att undvika program som Idol, bör man helt och hållet undvika AB.. Det är den värsta smörja som finns i nyhetsväg...

Pezster 
· Svar till Polaris

Det här är svårt att förstå för dig märker jag... att ett aktivt besök på vilken sida som helst kräver ändå att du är aktiv. Du både klickar och väljer vad du vill läsa.
Du har blivit korkad av att sitta och titta på dina tv-program som kommer med liknelser som inte riktigt fungerar.
Idiot.

Håller med dig totalt. Det är rena förnedringen. Hur f-n kan folk titta på skiten?

Me love Idol! Så det så! ;-) Du är bara avudnsjuk för att du är så svårroad, erkänn!

Pezster 
· Svar till Maria

Nejdå. Jag blir road av kommentarerna på bloggen. Jag klarar mig.
Hahahaha... Maria... du gillar IDOL!!!! Jisses...

Kommentera