Alltid skönt att softa med en öl efter maten. Har precis lyckats svänga ihop en fantastiskt god kyckling. Fräste den i riven vitlök, ingefära... slängde ned en halvliter köttbuljong, lite tomatpuré, worchestersås, vinäger och ett ordentligt knippe salladslök. Åt alles med lite ris. Det gick hem här hos flickvännen och sonen. Enkelt och gott.

Jag har en San Miguel framför mig och datorn i knäet. Rätt osocialt mot grabben och flickvännen kanske ni tycker? Kanske det... men de kollar på Idol!!! AAARGH! That´s right... galningarna sitter och kollar på Idol! Det är ett virus mer utspritt än svininfluensan... fast utan vaccin.

Så här sitter jag med datorn i knäet.

Fast jag ska erkänna jag mår rätt bra trots Idol... för om jag tittar upp från skärmen ser jag dem sitta där i soffan bredvid och synen av de två får mig att känna mig varm och skön på insidan.

Sedan kommer katten och biter mig i foten. Det är kärlek det.


Skriv en kommentar

Då skålar jag från min soffa i Malmö! I min familj sitter vi oxå med tven på, men alla tre har var sin dator i knät. Inser att vi är rätt patetiska, men gött har vi det i alla fall. SKÅL!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahahaha... tv och tre datorer... jag vet inte... jag gillar det :D
Skål!

I morgon ska vi alla fall vara högkulturella...vi åker till Vinslöv och kollar på smygpremiären "Plötsligt igen" (uppföljaren till dokumentären "Plötsligt i Vinslöv"). Kan ge ett litet referat om någon skulle önska.

Geniusloci: Du får rapportera om den är bra eller ej. Vinslövsborna själva verkar ha delade meningar om del 1 har satt Vinslöv på kartan eller pekat ut vinslövsborna som byfånar. Förresten... jag har för mig att smygpremiären endast är för vinslövsbor... ;-)

hela familjen framför idol här borta. skål :D

Pezster 
· Svar till Anonym

:) Lider med dig... hehehe

Smygpremiären är även för föreningsmedlemmar i "Plötsligt en förening" (...jag är Malmöit sedan 10 år tillbaka). Tyckte inte att filmen utpekade byfånar utan mer människor. Tror många känna igen sig i hur man snöar in sig i en hobby eller föreningsliv....som undertecknad kan jag flabba lite åt mig själv. Det är när det blir lite prestige i hobbyn och konkurrens som man börjar sk... Visa hela »

Haha katten kanske tänkte att någon måste säga i från för att husse är osocial eller så tycker missen att du är en riktigt god mums bit.

Pezster 
· Svar till Realist

Alla här verkar gilla Idol... det är väl det som gör att man blir biten. Grupptryck typ.

Candy: blev tyvärr inget Vinslöv. Sambon fipplade med tiderna för körsträckan. Gick på inflyttningsfest istället. *HICK*

Pezster 
· Svar till Geniusloci

:D

Geniusloci:
Good for you :-D

Tack! = )

Kommentera