Hahaha... giftiga skor? LOL!!!

Kan tänka mig hur ett gäng skofetischister satte skorna i halsen vid frukosten när den nyheten kom. Plötsligt var alla deras små älsklingar farliga för dem. Det måste vara som om skorna plötsligt fick en allvarlig könsjukdom. Det är fortfarande mysigt att hålla på med dem, men nu är det direkt farligt! Hahaha... vilken öken!

Fast allvarligt talat. Du måste vara jävligt barfota jävligt länge innan du skulle få i dig de där gifterna. Visst är det inte bra med skor som innehåller tungmetaller och sånt skit men allvar... tror nu folk plötsligt att skorna är farliga? Att de kan bli sjuka av att ha dessa skor på sig? Jisses... lite sunt förnuft, tack. Vilken ickenyhet. Såvida inte folk har för vana att gnaga på sina skor där de sitter uttråkade på en kvällen framför tv:n. Hahahaha... fast det var rätt roligt att läsa om vissa som tror att fötterna "suger upp giftet". Femtio spänn på att de som tror det är samma människor som köper en sådan där elektrisk muskelstimulerare och blir helt besvikna när den inte fungerar.

Ibland när jag somnar med fötterna i fotbadet så dricker de upp vattnet. Jävligt irriterande. Jävla sugfötter.

Exp - DN - SvD - AB - GP -

Skriv en kommentar

Fötter suger!

Log ganska brett när jag såg aftonbladet igår.
Tänkte även då på allabananer som oxo sprutas med gifter för att de inte ska angripas. Låter som ett lite större problem. ;-)

"Maffians nya mordsätt: Injicera nedmalda och smälta BB-sandaler. Döden är långsam och plågsam. De lämnar sina offer att dö efter fyrtio år, under tiden hinner de leva ett normalt liv men döden kommer"

Pezster 
· Svar till Krister

Hahaha... sorry nu men jag läste "allabananer" ovan som talibaner och fattade ingenting på ett tag :D
Haha... läs aldrig kommentarer trött.

om detta får folk att lägga av med foppatofflor är jag för skräckpropagandan

Pezster 
· Svar till tinky

Iofs... ;)

((Femtio spänn på att de som tror det är samma människor som köper en sådan där elektrisk muskelstimulerare och blir helt besvikna när den inte fungerar.))

Samma människor som kommer börja käka brosk mot cancer....

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahaha... precis. Ankan har nog tuggat i sig en del skor dessutom. Har hört att vissa gifter sätter sig på hjärnan.

Kommentera