I fredags röstade man i Polen fram en lag om att pedofiler ska kastreras. Helt jävla lysande! Varför har inte vi så fina, underbara lagar?


"Samtidigt skärps minimistraffen för pedofili och incest till tre år. Lagen gör det också förbjudet att förespråka eller försöka rättfärdiga pedofili eller att sexuella kontakter mellan vuxna och barn är ofarligt."

Pedofiler eller idioter som försvarar dem får munkavle dessutom. Ännu mer lysande! De kan inte ens försöka rättfärdiga sitt sjuka beteende för det är olagligt! Alltså, just nu gillar vi Polen som fan.


Enda nackdelen är dock det där med "kemisk kastrering"... Det är ju bara att sluta ta tabletterna så är de "back in action" igen. Nej, det håller inte i längden... det ska självklart vara riktigt kastrering. Av med bollar och slang så är problemet löst. Permanent.

Jag ska ta en whisky i kväll och skåla för Polen.

AB - SvD - Exp -

Skriv en kommentar

jäklar vad rätt! underbart att ett land vågar vara lite tuffare och inte mesa i sådana här frågor! Heja Polen!
tror också på en whiskey ikväll, skål!

Pezster 
· Svar till Åsa

Skål!

Jag tycker tyvärr inte om whisky, så jag tar nog en drink och skålar för Polen. : )

Pezster 
· Svar till Linda

Skitsamma! Bara vi skålar! Hepp!

helt rätt!

Pezster 
· Svar till Wille

Visst är det så!?

man kan med illvilja anklaga män för pedofeli och därmed utrota en hel släkt och befolkning därför att
det inte finns några män kvar som kan ge kvinnor några barn eller kärlek, de kan inte ångra sej efter ingreppet.

Pezster 
· Svar till marie baardh

Erhm... vaaaa?
Vad babblar du om?
Verkligen... jag har inte en aning om vad du just skrev.
HELT blankt här.

Coolt. Då skulle det bli olagligt att påpeka att det är skillnad på läggning och vad man gör med den också? Handlingarna rår man för och ska vara jävligt ansvarig för, att bara bli född med en läggning är svårare att påverka liksom.

Annars är jag med dig, hugg av rubbet på dem. Jag kan bistå med en rostig sked...

Pezster 
· Svar till Hanna

Njae... jag tillhör den gruppen som absolut inte går med på att kalla det för en läggning.
Nejnejnej.

Skål Polen!! Njut av erat 27 år gamla konservkött!

Pezster 
· Svar till Peter

Gammalt kött kan man ha avseende med när de kommer på sådana här bra grejjor.
Kanske är det därför? Kanske det beror på köttet?!!?
Köp tillbaks skiten genast!!!

Det var det bästa jag har läst på många år.
Jag anser att kastrering av peddisar är det enda rätta
antingen det ena eller det andra sättet, ta med våldtäckare med. Hurra hurra.
(Hoppas någon i vårat rediga land kan stå på barrikaderna för det.
Då får den min röst utan tvekan.)

Pezster 
· Svar till T.Hamberger

Hmmm, nu börjar jag tänka... Pezster i politiken... låter spännande...
*tänker vidare och skrattar ont*

Lysande lagar! Sverige borde ta efter!!! Att ändra i grundlagstiftningen tar några år, men när det gäller att skydda barn borde det inte vara någon tvekan. In med ett regeringsbeslut rakt av. Max en månad.

Sedan kan jag inte låta bli att undra lite - vad innebär kemisk kastrering? Förlorar männen lusten eller kan inte få fjong längre? Tror att det finns olika "typer" av pedofiler. De som drivs av ren sexlus... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Ja just det ja... kvinnorna... hmmm... fan... det där måste vi lösa...

GRATTIS POLEN

Jag vet väldigt lite om Polens rättssystem, men om vi för enkelhets skull säger att det är exakt som vårat, så kan vi utan tvekan säga att människor förr eller senare blir oskyldigt dömda (de kända fallen här i sverige känner du säkert till), av den enkla anledningen går det inte att ställa sig bakom en sådan här lag. Det är ett pris som aldrig är okej att betala.

Pezster 
· Svar till Mattias

Tja... andra gången en pedofil åker dit kommer saxen fram... ingen rök utan eld.

Fruktansvärt! Att utföra permanent kroppslig bestraffning på människor hör medltiden till.

Pezster 
· Svar till Mr President

Inte mot pedofiler. Det är helt jävla rätt.

Skål!

Stolt polack idag :D polacker är helt underbara, Om alla polacker tänker så här, herregud jag måste flytta dit :)

Pezster 
· Svar till Ludde

Eller hur! Jag funderar på att försöka få medborgarskap :D

Presidenten kanske tillhör målgruppen?
Du tänker inte på den "kroppsliga bestraffning" pedofilen utsatt barn för, och för den delen även fortsätta utsätta barn för efter att nuvarande dom avtjänats?! Det är medeltid att inte vilja göra något som kan förhindra upprepade brott!!!

Precis som i debatten tidigare i höst beträffande våldtäkt, kan det vad gäller denna kategori av brottslingar finnas de som är oskyldigt dömda. Ett icke ovanligt fenomen tyvärr. Hur hade du tänkt dig beträffande dem? Men då tankeverksamhet inte tycks vara din starka sida kanske du inte heller observerat att lagen ännu är långt ifrån antagen. Ridå Pezster!

Jag skulle kallt rösta på dig 2010. Ställ upp för valfritt riksdagsparti så kommer det gå kalas. :)

Om 1000 pedofiler blir av med sina vapen och en oskyldig åker dit tycker jag att det faktist är ett pris som är värt att betala. Förtutsatt att felprocenten nu är så hög som en promille.......

Buras in på livstid och kastrering, bra! Och varje dag få mötas av sin egen ondska, tränas i inlevelse och stötas och blötas i vad de gjort mot de minsta. Barnen kan ju aldrig glömma. Men det blir många inburade....

"Om 1000 pedofiler blir av med sina vapen och en oskyldig åker dit tycker jag att det faktist är ett pris som är värt att betala. Förtutsatt att felprocenten nu är så hög som en promille......."

Tror du att den oskydlige håller med dig?

Pezster 
· Svar till Joel Tarnabene

Du missar ju poängen... 999 pedofiler har ingen kuk längre.

Hittade just nu till din blogg och kunde knappt sluta läsa. Fan vilken befriande känsla att bara få garva, instämma och njuta! Suveränt!

Pezster 
· Svar till Bellman

Välkommen! :D

Jag älskar Polen just nu! FY FAN vilket underbart land. Ett föredöme för oss alla i detta avseende. Jag har alltid sagt en slö yxa ska man använda, men en hammare kanske skulle passa bättre. Skitsamma. Huvudsaken är att det ska göra jäävligt ont. Kemikalier? bah!

Klart ett problem med oskyldigt dömda. Får inte bli en häxjakt. MEN det ska mycket till för att någon ska åka dit oskyldigt i Sverige. Kolla bara hur svårt det är att sätta dit mordbrännaren i Ystad, som ändå blivit ertappad med bensinindränkt bevismaterial i näven! Den andra lagen om straff för förespråkande är också ett sätt att komma åt pedofiler. Att den lilla chansen att oskyldig... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Just det ja... hmm... men andra ord borde vi ändra lite överallt. Läskigt att det inte går att sätta dit den där idioten. Borde ju gå tycker man... snart är det älv någon som tar hand om honom själv.

Jag tror att Fredde (kommentar#17) ändrar uppfattning om att det är "ett pris värt att betala" om det är hans apparat som ska kapas... Det är så lätt att tycka det är rätt att bestraffa när det handlar om så vidriga brott men man måste nog ändå besinna sig lite.
Och inskränkning av yttrandefrihet känns aldrig som rätt väg att gå. Debatt är alltid bättre än censur.

Pezster 
· Svar till JanE

Nej. Vid andra domen eller något så ska skiten AV!
Det är bra med kastrerade pedofiler.

På tal om att det kan finnas oskyldiga...umgicks lite med en familj genom barnens skola för många år sedan. En solig dag häktas och senare buras mannen in (6 eller 8 år tror jag) för incest på sin 11-åriga styvdotter. Helt ofattbart vad det var som hände. Paret var inte de smartaste och mest välutbildade människorna (svensk trailor-trash) men jag hade ändå svårt att tro att han skulle kunna vara pedofil. Ett mycke... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Kemisk kastrering första gången de döms då... riktig andra gången.
Fast jag är nog mer beredd att acceptera ett visst "spill" för att barn ska få vara säkra.

Pezster: När din kuk huggits av tror jag på att du är beredd att acceptera spill. Tills dess är du bara en simpel sadist.

Pezster 
· Svar till Johan

Johan, johan, johan... jag tror du bara en liten hemlig peddo som blir nervös nu. Flytta till Polen vet jag! Fint väder bland annat...

Aj fan, visste att jag inte skulle köpa en ny biljett efter att ha försovit mig till planet hem i morse. Plussa sedan på att Polen inte har rökförbud på krogen och billiga cigg. Och billig öl. Allt som gör ett bra land nu med pedofillagarna alltså.

Kommentera