Detta är ju helt skadat. Ni vet den där dåren Ulf Borgström som även är känd som "gryningspyromanen"? Polisen vet om att det är han men har svårt att binda honom till bränderna. De häktar honom, samlar bevis, de räcker inte till och de blir tvungna att släppa honom. Sedan ska idioten ha skadestånd för att han varit häktad. 21.000 spänn blev det den här gången.

Den här gången... just det... för han har fått pengar i skadestånd innan! 2005 kunde han inkassera 98.000 kronor i skadestånd för sin tid i häktet.

Helt sjukt med tanke på att idioten har kostat samhället upp till en miljard.

Fatta, tusen miljoner kronor!

Det är sanslöst mycket pengar och det är en enda sjuk jävel som har orsakat allt.

Och så ger vi honom pengar?!? Detta kan ju fan inte vara rätt. Jag menar... ni kan kolla in killens CV här. Flera gånger har man kunnat konstatera att idioten varit i närheten av branden men kan inte just knyta honom till brottet.

Klassa den jäveln som psyksjuk och lås in honom för all framtid i en cell. Vi gör ett snyggt litet undantag för idioten. Tänk bara om han lyckas ta död på någon... snacka om att det kommer bli ramaskri över alla turerna runt honom då. Hur länge tror myndigheterna att folk kommer låta honom hållas? Någon kommer garanterat tröttna och ta lagen i egna händer.

Ni som bor i närheten kan ju hålla koll på psykopaten på Flashback.

AB -

Skriv en kommentar

En miljard = Tusen miljoner, inte en miljon miljoner

Pezster 
· Svar till messerschmidt

Hahaha... såg precis det. Ändrat nu. Tackar!

Nu blir jag J-VLIGT FÖRBANNAD! Får mig att gå i taket att höra sånt. Ska det vara promt omöjligt sätta dit den jäveln?! Ge honom åtminstone en kass försvarare...prao på sin höjd!
En av våra torghandlare fick huset nedbränt i fjol av honom. Den kvinnan är ett fantastiskt föredömme till människa - hon anser sig vara lyckligt lottad för ingen i familjen kom till skada. Jag är inte lika sto... Visa hela »

Kommentera