Jag älskar Google. När jag kollade lite i statistiken om var fan alla läsare kommer ifrån till mitt inlägg om Anna Anka, så såg jag att ett område i USA lyste grönt. WTF?! Läsare i USA? Var fan kommer de ifrån? Efter lite inzoomning så upptäcker jag att de kommer ifrån Hollywood, LA.

Rätt kul. Kan tänka mig att Anna Anka har läst och försökt pejla in hur programmet mottagits av svenska folket. Hon har väl suttit där med sin frånvarande blick, läst tidningarna... klickat på blogglänkarna och insett att det kanske inte blev som hon trodde... att vi tycker hon är helt jävla väck.

Ursinnig tog hon datorn och kastade den på sin bättre Ankhälft. Med ett skrik och ett moln av fjädrar försvann han nerför trappan. Han sitter nu i källaren och gömmer sig, skakandes i fosterställning under en filt tills allting lugnat sig.

Det är inte mycket läsare i den där stora oranga cirkeln, totalt 18 st. Men av de 18 människorna i Hollywood, LA, USA som varit inne på min svenska blogg slår jag vad om att minst en av dem är en Anka. Och kanske, bara kanske, en advokat eller två. :D

Weeeee! Kan man ha roligare?

AB - AB - AB - AB - AB - 1 - 2 - 3 -


Skriv en kommentar

Om Ankan läser din blogg hoppas jag att hon får sig en tankeställare. Hon visar, trots alla förutsättningar i världen, att "konsten" att vara ödmjuk, en god mor, en bra chef, god förebild osv, INTE kan köpas för pengar! Det kommer inifrån hjärta och hjärna - något som damen i fråga verkar sakna!
Skäms på sig Anna Anka!

Pezster 
· Svar till Molle

Håller med... om hon läst hälften av alla kommentarer och bloggar hade hon känt sig rätt dum... med en fungerande hjärna då alltså. Vilket inte verkar vara fallet...

Kan hon läsa..? Hon kanske bara tittar på bilderna och tänker...mmm någon måste gilla mig eftersom jag finns med här ohlalalala...
Ja, bara en tanke alltså.
Ditt scenario verkar dock ganska trovärdigt haha...

Pezster 
· Svar till Eduronflux

Hahaha... ser framför mig hur hon tittar på bilderna och ropar med sin dialekt:
"Titta! Där är ju jau! Dåm måste ju gilla maj!"

Tror inte hon kan läsa.....hon kunde ju inte ens uttala sin mans namn:-)

Pezster 
· Svar till Monica med c

Märkte det med. Suck...

Har aldrig skådat någon så jävla dum och respektlös människa. Det är ju fel på allt enligt Anka. Tyvärr så innebär det ju ingen vidare reklam för herr Anka allt vara gift med en sån bitch. Stackars man,stackars hushållerska och alla andra som kommer ivägen för Fru Anka.....och NEJ...jag är inte avundsjuk på hennes liv.....hon lever det helt av fri vilja

Pezster 
· Svar till Putte

Hahahaha... om någon är avundsjuk på henne måste de omedelbart lobotomeras!!!
Hon är som du skriver... ruskigt pantad och... äsch... kan inte ens beskriva skiten.

Om nån är avundsjuk så kanske de redan ÄR lobotomerade?

Pezster 
· Svar till JanE

:D

Fullkomligt chockerande! Vilken ohyggligt ful människa stackars Paul Anka har som hustru..! HUR är det möjligt att tro hon gör Bra PR??? (hon är ju förvisso mycket för tron på Avundsjuka - o la la)

Hoppas verkligen för Annas egen skull att hon läser reaktionerna. Har nedan åsikt i debatten :)

"Såsom anletsdragen präglar det Yttre, så präglar Hjärtat människan"

Anna Ankas... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Justina

Skulle vara rätt kul om någon pr-människa såg till att Paul snabbt som fan gjorde sig av med henne.

@Monica
"Tror inte hon kan läsa.....hon kunde ju inte ens uttala sin mans namn:-)"

Så går det när man skippar den valfria kursen "Att tala tydligt efter Botox injektioner".

Pezster 
· Svar till Jay

Hahaha... den borde vara obligatoriskt!

Tänkte vara tråkig och säga att jag inte såg programmet men närm an läser om allt så kommer IQ Fiskmås i åtanke.

Vad använder du för stitistiktjänst?

Pezster 
· Svar till Krister

google analytics.

Ankans "lätta utvecklingsstörning" har ett namn:
NARCISSISM (= utmärker sig för överdriven känsla av betydelse och överlägsenhet. Wiki).

Många narcissister är t o m farliga - kan utan samvete ta till vilka medel som helst för att nå sina mål. Kolla bara huvudpersonen i "Parfymen". Huga!
(Han hade å andra sidan åtminstone en talang.....)

Förresten, Ankan har ett fan - en toka på Aftonbladets blogg som vill hälsa på i Hollywood och bli vän.

Oh, herre Guuuu så roligt!!! Skulle vilja se det mötet: Ankan som rynkar näsan i avsky åt ytterligare en bonnläpp med dålig smak. Och det fina i kråk-(ank-)sången är att dålig smak i detta fallet är så motsägelsefullt i Annas hjärna. Hon föraktar samma människor som faktis... Visa hela »

Skulle inte stå ut med henne i 5 min , dum bitch

Vaddå, vill ni inte vinna? ;-)
www.tv3.se/content/vinn-signerad-idolbild

Pezster 
· Svar till Åsa

LOL! Behöver kanske en ny piltavla...

”vill mannen ha en avsugning på morgonen så får man ställa upp” verkar vara Annas "grej" undrar om Paul kräver att hon då även sväljer satsen??, säkert bättre mot cancern än tugga på kycklingbrösk.

För den som missade henne på TV kan man få en bra uppfattning om henne i en färsk artikel på Newsmill, som hon skrev i morse.
www.newsmill.se/artikel/2009/09/16/jag-vill-bli-en-forebild-svenska-kvinnor#comments

Pezster 
· Svar till Antropos

OOOooojjjjssaaaaan... precis här just nu sjönk mitt förtroende för newsmill... det måste gjort ont att publicera det där dravlet.

I ärlighetens namn tycker jag nästan lite synd om henne. är det där ALLT hon har? är det ALLT hon vet att uppskatta? Mannen ska ta hand om kvinnan, kvinnan ska suga av mannen, svenska tjejer är dåliga, svenska män är inga MANLIGA män, bla bla etc.

det, och så förstås lätt frustration över dumheten.

själv ska jag nog ut och ta ett par öl med några polare ikväll. och vara glad som... Visa hela »

Hahaha! Fy fan! Men jag måste säga att programmet var underhållande iallafall.

Kolla in: - www.listsidan.se - Där vi bl.a listar andra kända idioter!

MVH/ LS

anna anka är narcissist men lik förbannat skulle jag ha lust att klippa till henne

OOuff! Läste precis Newsmillartikeln...

Ska vila min skrattmuskel nu. Klarar inte av mer om det här "vandrande världskriget" till kvinna för tillfället. Men nästa vecka ska jag sitta klistrad vid TV:n. Bättre än Little Brittain.... ; D

Och snälla Pezter - titta du med och kommentera. Har precis hittat din blog och ser stort nöje i dina kommentarer (speciellt om ankdam(m)en).

Här träffar du spiken på huvudet igen! Inser att jag måste nog börja läsa dig blogg regelbundet.

Jag tycker faktiskt synd om Anna. Ok hon är bitchig och gnäller och klagar på alla, säger barnflickan är avundsjuk på hennes liv osv. Vad jag kan förstå är det att hon inte mår särskilt bra. Hon är alltid alltid alltid i underläge hennes man. Hon måste visa upp en tuff fasad för att klara med. Hon offrade allt för att få ett bättre liv, och i viss mån fick hon det, men det blev väl kanske i... Visa hela »

Seriöst, jag tycker Anna Anka var den roligaste av hemmafruarna att följa. Credit till henne om man tänker på att hon var den enda mamman som fortfarande pratar svenska utan amerikansk dialekt. Dessutom verkar hon ha överfört svenskan till barnen som de andra mammorna inte gjort. Ja hon kanske var lite fåfäng och smådum. Men jag tror hon drev lite och jag tkr det var kul. jag tkr visst att hon verkar vara en bra mamma, vi vet faktiskt inte nä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Dennis

Och efter en herrans massa kommentarer så fick äntligen Ankan EN fan. Det är alltid något :D

jag tycker att Anna Anka en som en docka som har allt hemma utan att göra någonting, hur kan hon tänka att en fattig kvinna ska vara snyg när mannen kommer hem. kanske de har ingen mat till sina ungar. Hon är så dum i huvudet en docka som har har ingenting y huvut.

Jag tycker att hon verkar leva ett rätt OK liv. Hon behöver inte tänka på den svenska konformismen att alla måste uttala sig politiskt korrekt för att bli accepterade. Hon kan göra som hon vill och gör det också. Arne Anka (flåt Paul) har det nog inte så dåligt med henne. Jag tycker hon verkar rätt trevlig. Såna här kvinnor verkar bitchiga när de inte hanteras på rätt sätt. Arne (menar Paul) h... Visa hela »

Inte många här som vet ett skit om "showbiz" människor i USA....jag antar dom flesta här hellre kör sopbilen eller slamsugaren än lever som fru Anka.
Hon är helt underbar !
Jag har levt och verkat många år inte långt ifrån där fru Anka huserar så jag antar det är därför jag inte har lika "ont" av henne som alla svennebananer här har.
Sug på den bananen =)

Pezster 
· Svar till Caliboy

hahahaha... totalt TRE fans nu.
Du är en idiot som tycker hon är underbar.
Slå upp det om du inte tror mig.
Det är en bild på Anna Anka där... under den någonstans hittar du din egen bild med!
Kolla det själv!
whostherealmoron.com

Man kan undra vad Mr Anka själv skulle tycka om han fick en översättning av programmet.

Pezster 
· Svar till L.A

Tja... inte mycket... Ankan slår ju honom om han käftar.

Men det med brosket och hajarna är ju jättekul. Det får man ju ge henne!
Fast jag blir själv helt livrädd när jag tuggar på brosk. Det är så äckligt.

Pezster 
· Svar till Johanna

man blir en anka om man äter brosk.

hahaha, en idiot skulle tro det var utseendet jag hänsyftade till med ordet underbar,,,,;)

Pezster 
· Svar till Caliboy

Folk äger sig själv hela tiden här av någon anledning... VAR skrev jag något om utseende i min kommentar till dig??!?!?

Denna kvinliga anka, jag tror att hon är en mkt ensam kvinna som tror att bara hon gör som herr anka vill så är man en god kvinna, samt att hennes atittyd mot andra kvinnor tyder på att hon själv har haft en mkt jobbig liv innan hon träffade herr anka det är synd att hon skall visa sin sida i tv programmet, jag tycker synd om henne för hon har ingen distans till livet....mvh Pär

Ställer korrekt diagnos under/efter nästa program om jag orkar titta:-). Psykiskt skadad, det syns, hörs o s v. Även Tourettes syndrom, har ett otroligt fult språk. Sällsynt för människor som bygger upp något nytt i ett annat land, brukar tonas ned, men hon är vulgär tvångsmässigt. Ätstörningar, underbegåvad m m. Men allt är tragiskt och funderar på om inte detta TV-program stjälper henne. Tror de... Visa hela »

Visst, hon är inte direkt något kvinnoideal, men nog är hon en riktig kvinna, en sådan som står vid sin mans sida och gör allt för att hålla ihop familjen. Vi får inte glömma att bakom de flesta framgångsrika män finns en duktig kvinna som står vid deras sida och hjälper dem att lyckas. Visst är hon kanske orättvis mot sig själv, för även om hennes liv ser väldigt glammigt ut genom tv ruta... Visa hela »

*ASGARV* Trodde du Desperate Housewifes var en dokumentär?! Bre är bara på låtsas.

Hahahaha...lite realitycheck din soffpotatis!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahaha, precis.

PS: Om jag inte minns fel mördade Bre sin första man.... och försökte råna sin andra man innan hon tog ut skiljsmässa.....
...och barnen blev ett lyckat resultat (fängelse, utpressning, drogmissbruk, rattfylleri, oönskad graviditet, prostitution, etc) av moderskärleken?!

Du väljer ju då dina ideal med omsorg....Hahaha!...och kritiserar det enda som Ankan gör rätt - hade jag haft mer pengar hade jag definitivt inte ve... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahaha... för helvete... Är inte hon en fiktiv person?!?!?

Anna Anka vilken patetisk människa. Hur kan man utplåna sig själv så till den grad som hon har gjort bara för pengar och det för en gammal gubbes skull!!!!!!! Och vilket groteskt utseende sen hon ser ju allt annat än "normal" ut. Man tror ju att det hela är ett skämt men det är det förmodligen inte hon finns verkligen på riktigt.

Pezster 
· Svar till iepez

Nej, allting är så dumt att det måste vara ett skämt! :D

Hej
Kan ni inte tycka att det är lite roligt? Hon är ju verkligen så omedveten om sin egen framtoning och om att hennes värderingar kanske inte är så bra... Sedan låter hon ju väldigt arg mellan varven och anväder kraftuttryck som vart och vartannat ord, jag tycker lite synd om henne faktiskt. När jag inte skrattar åt henne :)

Har du inte läst alla kommentarer? Jag har definitivt sällat mig till ett "tredje läger" - det som med hatkärlek skrattar mitt i illamåendet. Jag ska njuta och flabba mig medvetslös under hennes 15 min i rampljuset. Go Ankan! Ge oss allt du kan!!!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

:D

Hörru Pezter är du feminist? Anna Anka har många fans bland vanliga svenska män, förmodligen även du bakom dubbelmoralen.

Pezster 
· Svar till Snorre

Jag skulle aldrig någonsin kalla mig för feminist.
Jag hatar påhittade nya ord.
Jag anser att vi har ett ord som heter rättvisa. Det räcker.
Men Anna Anka är ful både på insidan och utsidan. Kul för henne att hon har hittat någon... men SAMTLIGA som gillar henne, är tända på henne eller på något annat sätt talar gott om henne och hennes person är fullständiga idioter.
DET står... Visa hela »

hon är drottningen över alla tjejer

Pezster 
· Svar till tp

Hahahahahaha... tja...
verkar som du gillar henne med det uttalandet.
Alltså är du ointelligent.

I det stora hela så är dialogen här väldigt underhållande, man måste le och skratta inför var och varannat inlägg här och det förvånar med ´vilken klara anlyser det görs här. Folk förefaller i allmänhet vara så rädda för analyser i debatten, att försöka analysera värderingar och beteenden får öknamn ibland, kvasipsykologiska analyser te x.
Men varför berör... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Sofia

Kanske... bara kanske nu... så kan de starka reaktionerna bero på att en jävligt bonnig tant med värderingar som 1800-talet vill ha tillbaks öppnade munnen och trodde att hon har koll.
Sedan belyser hela historien det faktum att det finns kvinnor som mer än gärna särar på benen för att få en rik snubbe på kroken.
Kort och gott... enligt mig är Anna Anka en prostituerad som dessutom försöker höja sig sjä... Visa hela »

Snorre: Feminism och dubbelmoral? Que?! Förstår du begreppen, och vad har de med Pezters inlägg att göra?
Borde kalla dig för Snorre-snurr istället.

Att vara svensk man och vara fan till Ankan är att instämma med hennes dissning av ALLA svenska män. Det har gått flera dagar sedan hon gjorde sin entré, hur lååååång tid tar det innan det sjunker in i din feta skalle?

Thick headsen bö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Precis. Av någon anledning förstår de inte... å andra sidan är jag inte överraskad.
Jag har idag envist förklarat att alla som diggar ankan är idioter. Antagligen blivit av med några bekanta på kuppen.
Gallring kallar jag det för :D
Gillar det där med loopen. Så kan man säga framöver...
"Jag ser att din mun rör sig men jag hör bara kvack, kvack, kvack" :D

Jag håller med Snorre och den där Geniusloci kan kalla sig för mes eller kärring, vi karlar tar inte åt oss. Han måste va knäpp.

Pezster 
· Svar till Kalle

Vad håller du med Snorre om?
Att Anna Anka är nice? Tycker du med det?
Isåfall (om du är ny i debatten) så kan jag upplsya dig om att du inte bara är ointelligent, du har dessutom dålig smak.
Anna Anka är en ickeperson i den här frågan.
Vi bara njuter av att skratta åt skräpmänniskan ett tag.

Pezster! Jag kan tycka att denna kvinna åskådliggör ett tillstånd som större delen av USA:s befólkning befinner sig i. Deras aningslöshet och avsaknad av "koll på" omvärldens syn på dem själva (avslöjades inte minst när USA:s befolkning uttalade stor förvåning över det utbredda USA-hatet vid terrorattacerna) De underhållande nyhetssändingarna där, de globala storebrorsattityderna, d... Visa hela »

glömde sätta dit mitt namn ang. paraleller till den politik som förts i USA och hur det kunnat yttra sig för omvärlden och dess konsekvenser.
I själva verket är det mkt bra att folk reragerar starkt på den verklighetförvrängda inställning som inte är i takt med tiden.

MEN FÖR I H-LVETE - EN TILL IDDE!!!

Är ni på riktigt? Är det verkligen flera personer eller bara en med olika alias? Kan ni så kallade "män" och fans till Ankan nu förklara en gång för alla:

VARFÖR FÖRSVARAR NI (DU) ANKAN? TROR NI ATT NI SKA FÅ EN MEDALJ AV HENNE?

Skriver frågan med versaler så det ska bli lättare att sjuka in i era konkelbär till geniknölar...

forts. på temat. USA och Anka..Trenden av överskattning av framgång och rikedom (perfektionismen) som präglar USA. Likaså, är det påtagligt att man är villig att prostituera sig och dagtinga med viktiga värden, bara man kan komma åt rika oljefyndigheter, jordar och naturrikedomar i andra länder..(även det är stulet guld). Det ät t o m möjligt att USA kan starta krig för den skull, enligt samh.analytiker. Histor... Visa hela »

Förtydligande: Med dubbelmoral avsåg jag bl.a. morgonavsugningen. Pezter fattade nog det, men inte den där andra gaphalsen, han har nog aldrig fått någon.

Pezster 
· Svar till Snorre

Misstänkte det. Att det var det du menade. Det här med skrift är knepigt. Lätt att inte få fram exakt vad man menar alltid.

Precis det du beskriver i början Sofia, en samhällskultur som sätter skönhet (i Ankans fall inom citationstecken) före andra mänskliga egenskaper är ett av de första tecknen på ett samhälle i förfall.

Vidare är det inte bara möjligt utan de HAR startat krig
pga olja.

Imorgon är det måndag;-)

Pezster 
· Svar till Monica med c

Usch... nytt avsnitt med andra ord. :D

Snurr-snorre: Nu har du verkligen snurrat till det! LOL!!!
Riktigt att jag aldrig fått en avsugning....för att jag är KVINNA! *ASGARV*

Men märker att det var flera av neanderthalarna (ankfans) som antagit att jag är man. Jag tackar för det jämlika bemötandet.

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahahahaha...
Så fick vi en ny definition av "ägd" så här på morgonkvisten.
:D

Satan

Pezster 
· Svar till Snorre

:D

Jepp, Satan är mitt mellannamn.

Gott att bjöd på den Snurre! Du är en go´lirare ändå. Men det får bli "Snurre" nu i fortsättningen, nu när det känns som jag snoppat av snorren... ; D

Ikväll kommer ett nytt avsnitt. Så hörs vi väl alla igen?!

Jag gillar Anna Anka riktigt mycket, man skulle kunna kalla mig ett fan!

Pezster 
· Svar till Millio9aire

Hahahaha... så det säger du... ett dumfan då?

hon är en mycket falsk o tillgjord kvinna.

assåshit ingenbryr sig om henne , hon harinte gjort nogåt speciellt

Vilken patetisk figur, synd om henne, vad henner hjärna tagit vägen? jobbar hårt för sin uttorkad kropp, hoppas att sonen klarar sig utan djupa ätstörningar i framtiden, kan hända att maken avskedar henne för svag avsugning, vilken sattmara!

så jävla bra skrivet

Anna Anka, en urblåst bimbo. Det verkar som om hon börjar ge dåliga avsugningar, hon får nog inte så mycket pengar för dom längre av den gamla gubben, kanske därför hon är så patetisk och går ut i Svensk Tv och öppet talar om för alla att hon är en köpt vara. Hon får ju betalt för det, köpt vara ännu en gång.
Men den här gången är det tv som köper en prostitu... Visa hela »

Kommentera