"NEJ!!! Inte Johan IGEN... måste... le... ansträngt..."

 

Min flickvän gillar tidningar... alltså fysiska tidningar med trycksvärta. Det gör inte jag. När jag ska leta efter något i en tidning så tänker jag alltid "command-f" eller "ctrl-f" för att aktivera sökfunktionen... när detta givetvis inte går blir jag frustrerad över insikten över att jag måste bläddra igenom skiten manuellt!!! Fast det är bra med flickvänner som läser tidningar, för idag la hon Expressens bilaga "Fredag" (som av någon dum anledning kommer ut på torsdagar) i mitt knä.

 

Expressen betalar den här s.k. "journalisten" Johan T Lindwall mycket pengar för att "stalka" kungafamiljen runt om i världen. Nu har han kletat sig efter Victoria till Aten i Grekland. Sanslöst. Jag ska citera ett stycke i texten:

 

"I vanliga fall reser Victoria med ett sällskap från hovet. Den här gången fick hon även sällskap av mig. Hennes reaktion?

Vad tror ni?

Glädje naturligtvis.

Victoria var upprymd över att se mig och få sällskap.

- Johan, vad roligt att du är här, poängterade Victoria.

Jag trodde henne."

 

"Glädje naturligtvis." Hehehe.. LOL!

"Jag trodde henne." Jag DÖR av skratt här.

Allt för att låta läsarna tro att han verkligen är bundis med kungligheterna. Men allvarligt... läs nu den där texten en gång till. Killen har ju hybris! Hahaha... jag upprepar från mitt andra inlägg om honom... killen är ren humor.

 

Hans artiklar figurerar inte i så hög utsträckning på Expressens hemsida, vilket är ett smart drag eftersom han hade blivit söndertrasad av bloggvärlden om dessa skräptexter hamnat fritt att länka till. Nu måste jag fotografera artiklar och ha mig (vilket jag gärna gör) för att liksom tvinga in snubben i 2000-talet.

 

Han har en lista som heter "Den kungliga toppen" dessutom i Expressen Fredag. Punkt 1-5 på den är vanligt trams om kungligheter... men snubben har lagt in sig själv (!) på "botten"-listan med följande text:


"Jag.

Vilken tönt jag är. De senaste stora kungauppdragen så har jag lyckats använda samma bruna linnekostym från Rose&Born.

Jag har en oändlig uppsättning av kostymer hemma i garderoben, men har ändå använt samma kostym - gång på gång.

Pinsamt är bara förnamnet."

 

Johan lyckades klämma in sig själv på sin egen kungliga lilla lista - även om det var på botten. För egentligen tycker han väl att han borde vara kunglig - han som är så duktig på att följa efter de kungliga stackarna, som en hungrig hund följer efter en korv med ben.

Allvarligt talat, Johan... ingen i hela Sverige bryr sig om att du har samma kostym, eller det faktum att du har mer än en hemma i din lilla garderob. Verkligen.

 

Efter att ha läst ännu en slibbig artikel av Johan T Lindwall så är jag övertygad om att Victoria slänger sig in i badrummet och våldtäktsduschar efter att ännu en gång blivit "stalkad" av honom på en resa. Hon kommer ju för fan inte undan!!!

 

Expressen... vad fan håller ni på med? Ger ni den här idioten pengar?!?!?!

Skriv en kommentar

Hahaha....han ser ut som Mr Burns, men med Smithers personlighet och clownen Krustys trovärdighet..

Men kung ÄR han - King of Roaches!

Ser inte riktigt på bilden under reflektionerna, men håller inte kronprinsessan på att resa sin högerhand och ge honom fingret?....

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Antingen det eller trycka på panikknappen till sina vakter.

Kom igen erkänn Pezster du är avundsjuk för att just du inte kan eller får inte lov att vara ens i närheten av prinsessorna.

Pezster 
· Svar till Realist

Jag är rätt nöjd med att vara jävligt långt bort från ´sessorna. Speciellt grävskopan.

hon förbannar nog att hon glömde sin säpoknapp hemma :>

Pezster 
· Svar till tinky

Precis. Jag hade tyckt det var helt ok att trycka på den.
:D

men skulle hon trycka efter Säpo så kommer dom väl inte? Har hört att dom brukar vara lite sen med att komma till dom som ringer på dom... (stackars brutna benet kvinnan)

Pezster 
· Svar till Anonym

Hade Vickan tryckt på knappen pga av Lindwall hade de ryckt ut fullt beväpnade. :D

Tycker han ser ut som Stellan Skarsgård i den gamla rullen "P&B" med just Skarsgård och Edwall i rollerna. Lika sliskig i alla fall.

Pezster 
· Svar till Plopp

Snubben får mig att rysa kort och gott.
Ska bli intressant och se vilken riktning han kletar sig mot nästa gång...

Är bara tillfälligt här, tänkte jag..men jag kanske också är en hund som fått vittring på den här bloggen. Du är ju så underhållande! Räcker det?

HAHAHA, han är ju underbar!! Om jag fick i uppdrag att följa efter och skriva om kungafamiljen (eller vem som helst egentligen) så skulle jag också blaja runt på det här sättet. Låt oss säga att han gör det här på ett medvetet beräknande plan så är han inget annat än ett GENI!!

Såklart man ska ta chansen att irritera och driva med media och Sveriges befolkning när man fått en så... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Hahaha... ha det så mysigt med grävmaskinen och fläskkotletterna!

Kommentera