Jag är helt soft idag. Liksom sådär proffsigt avkopplad. Har haft en lugn helg helt enkelt. Sitter och skördar jobbmail, några mail med tips, filmer och annat med en kopp kaffe. Tänker på sonen som själv har börjat cykla till skolan och den tanken gör mig stolt.

Hittar ett mail från Björn Lindohf, redaktör för Aschberg på TV8. Han vill jag ska komma till Stockholm för att sitta i tv och ge mig på manlig amning (på grund av mitt inlägg om det förra veckan). Tyvärr gick det inte att göra (antagligen för att programmet går idag och jag inte kollade min mail förrän... just det... idag)... så nu missar alltså Sverige chansen att få se Pezster sitta i tv och pedagogiskt och med diagram förklara för svenska folket varför manlig amning är en dum idé.

Kanske mitt blogginlägg kommer susa förbi under programmet. Swooosh! Det är lite kul.

Nu ska jag käka lite sedan har jag lite tid över. Då blir det nog blogg.

Skriv en kommentar

Haha, seriöst? Ville dom ha med dig på TV? Bäst hade varit om du lyckats lirka dig in i direktsändning någonstans, då kan dom inte riktigt stoppa dig heller när du löper amok :D.

Pezster 
· Svar till Tombosto

Det är ju just det... det här hade varit "live"... fan...

Hahahahah fan va kul det hade varit att se!

HAHAHA, det hade ju varit GULD att se. En ljus dag för Svenska TV-tittare, en mörk dag för ett Svenskt TV-bolag :D. När de tillslut förstod att de inte kunde få tyst på dig så skulle de i panik stänga av och slänga upp "VI UPPLEVER FÖR TILLFÄLLET TEKNISKA PROBLEM" :D hahaha!!

Pezster 
· Svar till Tombosto

Hahaha... och då hade redan skadan varit skedd... muhahhaha...

Om det var nu sant att du skulle har varit på tv. Då var du ju ganska dum som missade chansen. Det hade varit roligt att se hur du kunde göra bort dig inför svenska folket live.

Pezster 
· Svar till Kvinna

Hahaha... jag hade annat för mig. Men bloggen fick vara med under en halv sekund dock. Det är alltid något.
Pffft... jag göra bort mig? Knappast. Rätt svårt att fucka upp något när det handlar om att förklara för folk om att manlig amning är en dum idé. Lite som att sno godis från barn... eller sandblästra ett ostkex.
Nåväl... det lär komma fler gånger.

Kommentera