Vem fan åker svarttaxi?

Vem fan åker svarttaxi och blir våldtagen?

Vem fan åker svarttaxi, blir våldtagen och är överraskad efteråt?!

Enligt AB har minst sju kvinnor blivit antastade och våldtagna av svarttaxiförare i Malmö.

Har ni sett dessa äckliga idioter som står utanför ställe och upprepar: "Taxi? Billigt! Taxi?"

De ser ut som massmördare hela bunten. Jag ber dem dra åt helvete om de ens tittar på mig. Jag ser med avsmak på dessa superförlorare,. De har alltså - i mina ögon - misslyckats med att bli taxichaffisar. Av alla förlorare i hela världen måste de vara med på topp tio-listan, kanske till och med topp 5-listan. 

Är man så jävla korkad att man sätter sig i en svarttaxi och råkar illa ut så får man skylla sig själv. Jag menar, nästa gång, kolla på dem! Skulle du ens låta dem måla om din brevlåda?

Nej, precis... att då full (eller nykter för den delen) sätta sig i en svarttaxi är alltså en riktigt korkad idé.

Är du dessutom tjej och sätter dig i en svarttaxi är du skickligt ointelligent och - jag är ledsen att jag säger det - du får faktiskt skylla dig själv om det händer något.

Lyssna här nu... ALLA svarttaxiförare är avskum & våldtäktsmän. Se där - generalisering á la Pezster. Fungerar varje gång. :D


Skriv en kommentar

Hade jag nåt att säga till om skulle jag dubba dig till geni..

Pezster 
· Svar till Sabina

LOL :D

I Polen verkar chaufförerna vara studenter på sina håll. Där fungerar oftast svarttaxin rejält bättre än legal dito. Bättre service, bättre pris. Hade varit schysst med något liknande här, synd bara att marknaden aldrig lär kunna existera ens halvhyfsat.

Pezster 
· Svar till Jesus

I Polen ja. Här hemma fungerar min generalisering mycket bättre. :D

Någonting som funkar ganska bra är att be om taxilegitimation och numret till växeln. om/ när de vägrar uppge detta hota med polis. Fan vad fort dom försvinner...

Pezster 
· Svar till Dr.Dum

Bra tips. Allt som får dem att dra dit man inte kan se dem är bra!

skulle fan aldrig sätta mig i en svarttaxi. alldeles särskilt inte om jag var packad, och dessutom ENSAM. Hoppa in i en främlings bil när man är full, smart som fan. allt som saknas är den här: image.spreadshirt.com/image-server/image/product/4233261/view/1/type/png/width/280/height/280

dinglar man med snasen framför en pitbull ska man inte bli förvånad om den biter. men hunden kanske man ska göra nåt åt.

Pezster 
· Svar till tinky

Precis. Det kan ju inte vara så svårt för en polis att haffa dem.

Jag åkte svarttaxi för en tid sen, vart tvungen att följa med och se till att mina två aspackade kompisar kom hem. Nu ska tilläggas att det inte var jag som ordnade taxin utan ett av fyllona, jag hade inte för avsikt att åka någon taxi, men vad gör man inte för sina vänner.

Det här var en ganska pinsam resa i en ytterst liten Nissan. En av polarna satt och mumlade och brast ut i plötsliga utrop av omedvetna förolä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Hahaha... du är sjuk. Tvärtomkillen liksom.

Äh man är en OK kille bara. Jag ville inte var den som gav dom ett dåligt rykte, speciellt inte när dom varit så trevliga och jag slapp betala. Ska det vara våldtäkt så ska det, de tog inget initiativ så jag tog kontroll över situationen.

Visst, dom var lite motstridiga över att jag skulle hjälpa dom på det här sättet, men ibland är folk så och vill inte att man ska göra en god gärning... Visa hela »

Klart man inte skall åka svarttaxi, MEN alla har vi ju ibland inte tänkt längre än näsan räcker av olika anledningar. INGEN får skylla sig själv om man blir våldtagen-misshandlad där har du fel Pezster.

Pezster 
· Svar till Madde

Jag anser fortfarande att om en person vet om risken att åka svarttaxi... och gör det ändå... och råkar illa ut... får skylla sig själv.
Man har personligt ansvar för sin egen säkerhet. Tar man risken får man faktiskt ta konsekvenserna. Sedan att samhället är helt sjukt är en ANNAN sak.
Tyvärr.

Respekterar din åsikt men tycker fortfarande du har fel :-) De måste finnas utrymme för folks dumdristighet, vi har alla varit idioter ibland och gjort saker vi som vi borde tänkt till innan. Det är mänskligt att fela, vi är människor.

Pezster 
· Svar till Madde

Ibland får man komma överens om att man tycker olika. Det är ok, eller hur?

Yepp, annars fanns ju inte debatter, de vore trist!

Pezster 
· Svar till Madde

Precis! Ha en skön helg!!!

Tombosto - igår 09:17

Dina kompisar kanske hade en kanon bra stategi genom att vara pinsam, full, besvärlig och hög ljud för att föraren vill då bli av med en så fort så möjligt. Skrattar!

Kommentera