"Är du vaken?"

Den är rätt vanlig faktiskt. Om den som frågar det inte får svar, upprepas vanligen frågan en gång till, lite högre och gärna med en liten puff på axeln. Svaret blir då onekligen ett irriterat:

"NU ja! Vad fan väcker du mig för?"

"Snubblade du?"

Ett påpekande av det uppenbara. Man går där och plötsligt krockar foten med en snedlagd sten på marken. Man snubblar till och ser rolig ut under en sekund. Därefter kommer frågan:

"Snubblade du?"

"Nej, ditt pucko. Så gör jag var femtonde meter, har du inte märkt det förrän nu?"

"Slog du dig?"

Du reser dig upp och slår hårt skallen i ett öppet skåp ovanför dig - BANG!

"Slog du dig?"

"AAARGH! AAAAJ! Nej, det är skönt som fan! Stå inte bara där för helvete, HÄMTA MORFIN!!!"

Den här frasen kan även följas upp av: "Nämen, blöder du?" Detta när åskådaren ser blodet flöda från ett jack i skallen. Om du undrar... är det givetvis tillåtet att kasta något hårt på den personen då. Gärna så det börjar blöda... "Join the fun"-typ.

Skriv en kommentar

Det är samma sak med frågan "Vad gör du?". Folk kan komma in i ett rum när man sitter och läser och så frågar de: "Vad gör du?" Jo, för de ser ju inte att man läser. Då ska man svara något helt befängt. Typ: "Nej, jag sitter här och jonglerar med HIV-smittade dvärgar, vad ser det ut som?".

Pezster 
· Svar till Kajsa

Hahaha...

Hahaha, jag hatar verkligen såna här frågor!! Om det är nån som ställer såhär korkade frågor till mig så är det fan bäst att de reagerar snabbt och springer ännu snabbare.

Om jag t ex snubblar och slår i en tå så sätter min djuriska sida in och bakom smärtan bubblar då en jääääkla massa adrenalin och ilska. Om det då kommer ett jävla ärkemiffo och... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Det där med att påpeka det uppenbara är faktiskt ett ofog.
"Oj, bloggar du?"
*morr*

Lika dum kommentar som om när pressen visar ansiktet på en mördare och någon säger "men han ser ju inte ut som en mördare" Och hur ser en mördare ut då? Om de stod skrivet i pannan skulle ju alla vara insydda redan.

Pezster 
· Svar till madde

Hahaha.... den var bra!

Kommentera