Börje säger: Är det sant att du nästan var med i "The Mask" med Jim Carrey?
Anna Anka säger: Jau det vaur jaug juuuu. Helt jäuvla gaulet!

 

 

Hahaha... hemskt eller hur! I kvällens avsnitt hörde jag hur hon bräkte på vidrig dialekt att hon kunde åka hem till "Svarje" när som helst.

Skönt. Ett tag trodde jag den jäveln kom från Sverige.

Nu känns det mycket bättre!

AB - AB -

Skriv en kommentar

Hahaha, gick in i första programpausen och ser att Pezter redan förberett för "Andra vågen". : D

Redan kan jag konstatera att kom bli anklagad för att vara djurplågare (saltar sniglar), att hon inte bara är rik men även SNÅL (vill inte betala för bättre tjänster) är en livsfara på vägarna och kört utan körkort i ett år!

"Jag sätter mig själv i första hand. Andra sätter barnen och annat före, men inte jag!"
Surpriceeee? NOT!

Jag blev skiträdd när jag såg bilden av ankan ovan....fan, Pezster. Inte snällt.

Sista sammandragningen av dagens avsnitt:
- alla filmproducenter och rollbesättare är torskar.
- gräsmattan kostade waaaaay to much.
- i nästa avsnitt tvingar hon sina gråtande barn till en modellagentur.

Har vi fortfarande fans kvar?

Snygg bild! Har diagnosen klar och kommer inte att gå in på detaljer men detta är mitt forskarområde. (Så det är ingen kvasipsykologi utan vetenskap!) Ankan har en klar ADHD och även en släng av Tourettes. Förmodligen även dyslexi, kan fortfarande inte uttala sin mans namn och säger även "spleglen" när hon tittar sig i den;-) Skulle ske oftare för vilka fula, förlåt uttrycket, kärringar, otroligt... Visa hela »

Först trodde jag att du hade fixat med bilden på nåt sätt.... :D. Såg programmet (avsnitt 1) först idag.... hahahahahahahahahahahahaha. Kände att jag för första gången, PÅ RIKTIGT fick fullgod användning för uttrycket "IQ badboll". Eller nåt i stil med att man äntligen hittat något som matchar området mellan himlakropparna i universum. Alltså....ingenting.

tänk om man hade så mycket pengar så skulle jag hjälpa min syster som står vid ruiens brant suck

Så läste jag någon liten notis om att hon varit i ett polskt barnhem...så hon är inte svensk ens ursprungligen?! Borde anat med hennes balkanblondering och förkärlek för bling-bling...

Citat från AAs chatt på AB:

"Men ju mer pengar man har desto mer problem. Det är mycket som måste bli involverad i, som välgörenhet, när man har pengar. Det handlar om ryktet."

Och DÄR försvann de sista fansen....eller? Har inte varit något svar på 2 dygn...
Eller kan det vara så rent utav att Ankans stjärna redan slocknat i Sverige?

Kan bara inte undanhålla er.....Mrs Anka: "Jag hauor bauora TRE böoakstöäoever ieee mieet nauuuumn, äur jueäuee brauu föueor maieg joöuuu...."

Ja, nu var det riktigt glest i kommentarerna om Ankan. Inget nytt hos Skavlan. Hon satt som vanligt i en kärringfrisyr och sina kärringkläder, kväkte grodor, allt medan hon bonnigt idisslade på sitt amerikanska tuggummi. Om någon fortfarande läser så har även mitt intresse svalnat. Hon underhåller mig inte längre!

MEN vad som skulle vara kul är om TV3 (som sitter och gnuggar händer nu) planerar uppföljare. De komm... Visa hela »

hon är fortfarande för snyggt............... orättvist

Que, Doda? Vad vill du ha sagt? Vi vet att en del retarderade har svårt att gurgla fram orden, men att oxå skriva gurgel?....

Kommentera