Måste vara det mest meningslösa skit som någonsin producerats i det här landet. Svensk prettofilm när den är som absolut sämst. För helvete... har precis slängt bort en hel timme (ja... jag spolade framåt annars hade tiden gått baklänges!!!) av mitt liv som jag aldrig någonsin kommer få tillbaks.

Idén skulle kunnat fungera... om det inte vore för att, som i alla svenska filmer, handlingen vid flera tillfällen helt stannar upp... när sedan upplösningen till slut kommer, efter vad som känns som några tusen år, så sitter man där och känner sig totalt lurad. Det är gulaggrått, sådär jobbigt svenskt hela tiden och helt enkelt BAJS!

AAArgh! Varför!? Verkligen! Det är så otroligt dåligt att jag blir upprörd. Jesper Ganslandt borde göra något annat med sitt liv... kan någon snälla hindra honom från att göra film i framtiden? För folkhälsans skull?

Var skickar jag fakturan för hjärnsveda och medvetandevärk? Fast det förstås... jag borde lära mig... Pezster... för fan... titta INTE PÅ SVENSK FILM! *slår mig själv i skallen*

AB - BLT - DN - SVD -

Skriv en kommentar

ummmm var det där trailern till filmen? Wow snacka om att reklambyrån fick dåligt betalt i såfall :D

Pezster 
· Svar till Vegetal

Vet inte... en teaser tror jag. Orkade inte leta mer. Den var så dååååålig att jag.... ARGH!

Teaser= kittlare....... nja snarare som en överdos rökopium.

Jag håller inte med dig. Gillar verkligen filmen - liknar ingen annan svensk film, som jag kan komma på. Kan du? Tycker den påminner om en del modern amerikansk "dokumentärrealistisk" som följer huvudpersonen skrämmande närar. Men, håller med om att den leder till hjärnsveda och medvetandevärk hehe. Gissar att det var poängen!

Pezster 
· Svar till Jacob

Usch nej. riktigt dålg film. Jag är fortfarande helt upprörd.

Och jag blir upprörd av elaka människor som dig. Synd att du får ta sådan plats här; elakheter brukar tyda på ett enorm osäkerhet och ett mycket litet ego. Jesper Ganslandt kommer att gå hur långt som helst medan du snart kommer att vara bortglömd! Vad bidrar du med???! Vi som uppskattar lite mer än det vanliga njuter!

Pezster 
· Svar till Anonym

Hahahha.... vad är du? En polare till idioten?
Vet vad felet med frasen "bra svensk film" är?
Just det... ordet "bra".
Det är meningsöst skit den här filmen. Verkligen. Gillar du den tycker jag du med är menlös.
Verkligen... man KAN INTE tycka detta är bra. Usch, säger jag bara... till och med "Nyhetsankorna" var bättre.

Här är ett snabbrecept på hur du gör svensk film.
Startakt: grå grå
Mellanakt: grå grå grå grå
Slutakt, glatt: melerat grå annars mörkgrå
Slut från Monokromatiska klubben, en fansajt till Svensk Film

btw tack för varningen Pez skall inte se filmen

Pezster 
· Svar till Eduronflux

Hahahahhahaa... där fick jag skratta i soffan så jag fick ont i magen! TACK!
Hahahaha

pezster: hypotes ; du saknar kontakt, närvaro och förståelse. du vet ingenting. du är paralyserad av hollywood och dubbeldusch-schampoot. jag hoppas demonerna river ur din själ och utvecklar den till något bättre. eller förresten, jag ångrar mig. den är nog inte ens värd det. din själ, alltså.

Pezster 
· Svar till applykant

hahahaha... så talar en sann svensk pretto.
Själ innebär gudstro.
Ska vi köra på sånt trams kan jag berätta för dig att gud är min personliga bitch.
Tack för du bevisade min tes att bara små prettoloosers gillar svensk film.
På den här bloggen kallar vi det för att äga sig själv :D

Spelar egentligen ingen roll om filmen var bra eller dålig, även om jag håller med att det produceras oerhört få bra svenska filmer. Ditt sätt att "recensera" den är vad dina besökare vänder sig mot. Ovårdat språk brukar endast betyda att skribenten i fråga inte bör skriva i affekt (ok, för tonåringar kanske) eller inte har något speciellt att säga. Var är parallellerna? Var är all kr... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Palle

Hahahaha... Palle... Palle... Palle...
Filmen förtjänar minimal insats på recensionsfronten. Faktum är att det egentligen inte ÄR en recension.
Jag bara berättar för alla att de ska undvika att se den så de slipper slösa med sin tid.

"Meningslös skit" som jag skrev är nu alldeles för vänligt ser jag. Jag skulle hållt klaffen bara.

Sedan att lille du, Palle, blev arg (uppenbarligen) ä... Visa hela »

haha applykant och anonym är bara för goa som dömer ut folk som lägre stående för att de inte gillar en film de själva gillar :D. snacka om att ta opersonliga saker alldeles för personligt.

bäst.

Hahahaha, vad kul med mothugget du fick Pez. ASG
För info: en blogg = personliga alltså subjektiva åsikter om ditten och datten. Så i detta fall och därför ingen recension (som oftast är ett avlönat uppdrag).

Om sedan temat bl a är "spydigt" och "provocerande" kanske känsliga ska hålla sig borta. Nej, förresten gör inte det. Ni kryddar diskussionerna. Men gå gärna in i de tyngre trå... Visa hela »

Vad gäller filmen undrar jag liksom Vegetal om det var trailer eller teaser? Vad handlar filmen om? Inget som lockar alls i klippet i alla fall.

Den senaste svenska filmen jag såg var faktiskt bra, förvånande nog - De ofrivilliga. Ser gärna någon mer film av den regisören.

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Nej, nej och åter nej! Svensk film är inte bra.

De ofrivilliga var visst bra! Spegel och stjärnstopp!!!

Är det nån som tänkte på att han i de flesta transportscener kör i motsatt riktning mot dit han ska? Har det någon djup mening som jag inte förstår eller har de bara gjort en miss?

Pezster 
· Svar till Nille

Hahahaha... säkert en djup mening bakom som ingen förstår. Iallfall kommer det förklaras så eftersom prettoregissörer aldrig kör fel. ALLT är undermedvetet.

Såg en reklam att Helena Bergströms nya film kommit nu. Hon borde fanimej ha näringsförbud, hon och maken.

Svensk film: säger bara "Tre solar".......

Kommentera