Suck.

Ännu en fredag. Och ännu en gång det där jävla Idol. Det trycks upp i skallen på en. Av någon anledning så är det alltid de som vill titta på skiten som får sin vilja igenom. Sedan sitter man där... med laptopen i knäet, hörlurarna på och lyssnar på tillräckligt stökig musik för att inget ska undslippa in. En liten sköld mot ljudet från tvn.

För skit är det. Det är så jävla dåligt att jag blir irriterad. Folk sitter och hurrar framför apparaterna. Säger "Oooj, vad bra!" om vanliga människor som sjunger. Jag har hört bättre på karaokebarer. Och den som är minst sämst vinner.

I det här landet vet vi tydligen inte vad begreppet "bra" är längre. Vi hyllar mediokerhet till en gräns att det nästan är sjukt. Vill vi ha det så?! Ett land fyllt av några jävla medelmåttor? Är det vår nya religion?!

Dumburken... det finns en anledning till att tv kallas så.

Nej, nu ska jag ha ett glas vin till här vid laptopen.

:D

AB (Schulman och jag är ense om en sak för en gångs skull... spännande... fast det förstås... han kollar ju på skiten... vilket gör mig bättre. Enligt mig.)


Skriv en kommentar

Hahaha! Såg något avsnitt då det började, men sedan no more. Antingen är mitt inflytande över fjärren tillräckligt starkt och/eller så är familjen inte heller road av just den här plågsamma lyteskomiken. Men svennebanan tokdiggar ju dansband, schlager, svensktopp, och hissmusik i största allmänhet, så det är väl tyvärr där den musikaliska nivån ligger.

Det bästa med Idol är den totala ironin i att de i början sågar just usla sångare, för att sedan höja medelmåttorna som blir kvar till skyarna. Fast det är klart, programmet har ju aldrig handlat om kvalitet i någon bredare bemärkelse...

Har alltid undrat vem som köper Mr. Music?

vad fan är "mr music"?

Pezster 
· Svar till tinky

Hahahahahaha... där fick du nog några att lida lite av åldersnoja :D

Det är en slags mixskiva från förr... fan... jag tror till och med det var kassettband...

Nej, det ÄR CD. För jag tror fortfarande att det säljs...

Pezster 
· Svar till Geniusloci

FORTFARANDE?!!? NEEEEEEEEEEJ!!!!
ARGH!

ska kolla min supersäkra källa internet...

De har visst börjat med prenumerationer - 14 låter i brevlådan i månaden...
www.mrmusic.se/
(ingen reklam, bara ett fascinerat konstaterande).

Kommentera