Jag läser i Aftonbladet om mamman i Västerort som plågade sina barn.

Jag läser om hur hon stuckit dem med spikar, slog dem, lät dem gå utan kläder, sova på kartonger...

Jag läser om hur de äldsta barnen tog hand om de mindre för att mamman inte gjorde det.

Jag läser att mamman satt i sitt rum, lyssnade på musik och pratade i telefon i tjugo minuter innan hon ens märkte att polisen hade kommit.

Jag läser om hur fostermamman började gråta direkt när hon såg i vilket skick barnen var i.

Jag läser om hur barnen, små och sköra, berättar sin fruktansvärda historia.

Jag läser om hur de, trots regn, inte ville gå in och leka i sitt omplaceringshem.

Tänk bara. De ville inte sluta leka i regnet... Kan ni förstå... att barnen, trots allt de varit med om, leker i regnet tillsammans och vill inte gå in. För deras egen mamma inte lät dem gå ut. Trots allt de varit med om leker de i regnet, glada för varenda droppe som träffar deras små ansikten. De är fria... och de leker. Barn är otroliga.

Den här s.k. "mamman" har dessutom drivit en egen hemsida där hon berättade om hon man får tillbaks sina barn från socialen. Socialen har haft både anmälningar och annat men inte gjort något.

Den s.k. "mamman" har slagit sina egna barn. Plågat dem. Slagit dem. Torterat dem.

"Hon slåss, med grejer. Hon drog med en spik. På benen. För att hon blev så arg, säger flickan i förhör.
– Hon blev arg för att N.N. (flickans fem år gamla bror) tog i kylskåpet, för han hade inte fått mat på länge, säger flickan."

Hennes försvarsadvokat säger:

"– Hon älskar sina barn och har alltid gjort det. Hon utsatte sig för självsvält vilket medförde att hon drabbades av en psykos, vilket föranledde den här situationen."

Nej. Hon älskar inte sina barn. Titta bara på hennes förflutna så ser ni att hennes beteende alltid varit så. Hon är ingen människa i mina ögon. Jag hoppas verkligen att all världens skit trillar över henne... att resten av hennes liv blir totalt värdelöst och plågsamt. Det spelar ingen roll vilka psykoser, sjukdomar, missbruk som försvarsadvokaten kommer dragandes med, hon är helt enkelt ett jävla slöseri med luft. Hon ska lida till dess hon drar sitt sista andetag.

Det pratas om 6 månader till 6 års fängelse. Sedan kommer hon ut igen... i detta jävla landet kommer hon väl få tillgång till sina stackars barn igen. Fy fan, säger jag bara. Släng in idioten i fängelset och låt henne ruttna bort där.

Hon heter Mikaela Öberg (länk till Politiskt Inkorrekt) och hon är ett jävla monster. Hoppas livet blir kort för dig, ditt förbannade as.

AB - AB - AB - AB -

Skriv en kommentar

Vet du hur jag vet att detta kommer hända igen och igen och igen och att ingenting kommer att förändras i Sverige? Genom att klicka på "Politiskt Inkorrekt" och se hur folk som kommenterar hävdar att det är att Mikaela Öberg är född i Turkiet som är anledningen till att hon torterade sina barn. Känns bra.

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu (www.whatsupsthlm.se/worldsapart)

Såg det nu. Helt jävla sjukt. Snacka om att folk är korkade i det här landet.
Sjuka människor är sjuka pga av något jävla fel i skallen, inte beroende på var de är födda. Suck.
Min tilltro till mänskligheten har fått sig ännu en smäll.

ibland önskar man bara att straffet motsvarade brottet. i detalj.

lyckligtvis ses människor som det här som avskräde även på fängelser.

Påminner en aning om min egen uppväxt. dock ska jag tillägga att den inte var "fullt så hemsk" som vad dessa stackars barn har fått genomlida. Svält och slag känner jag igen, dock slapp jag sparkar och tillhyggen. Sen var jag 10 när det började, och efter ca. 50 rymningar till farsan lyckades jag klamra mig fast och få stanna kvar vid 13 års ålder. Att Soc inte gjorde något är jag väl medveten om idag, do... Visa hela »

Pezster 
· Svar till J (PP)

Vet inte vad jag ska säga. Stark att komma ifrån allt det där.

Du behöver inte säga något alls, finns inget att säga om det idag. Det hände och är överspelat rent praktiskt, oavsett vad man gör och tycker om det idag. Men det gäller att göra vad man kan, för dom som utstår liknande saker *idag*, "rädda dom som räddas kan", typ. Jag hade tur, jag var stark nog psykiskt att utstå det jag gjorde, och jag hade en utväg, min far (osså ciggen, sug på den ni an... Visa hela »

Intressant läsning J. Låter som du har en stark personlighet. Känns så overkligt för en som har haft en perfekt uppväxt och aldrig sett liknande. Lider verkligen med dig, din pappa och din lillasyster. Håller tummarna för att ni håller ihop.

Starkt dela med dig av dina erfarenheter J! Tycker att du gör helt rätt som inte sitter inne med allt. Genom att tala om det hjälper du dig själv komma över och utvecklas. OCH du hjälper andra med liknande erfarenheter.
Gör mig ont att du och dina syskon fått uppleva en så hård uppväxt, att några barn över huvudtaget ska lida.
Hade inte själv en dans på rosor, men inte som din.

En väninna hade... Visa hela »

Mamman fick tillbaks vårdnaden eftersom att socialtjänstens argument för att dom 2 barnen skulle ha fortsatt Lvu inte bifalldes, av en rad orsaker så van mamman då det inte fans någon grund för Lvu.

Domstolarna kräver väldiga bevis för att häva ett Lvu, så som intyg,vittnen,och vittnesmål från andra organ dvs dagis,bvc.

Ang att hennes bostad var en misär kan ingen sticka under stolen med, men om... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Värdelös blogg

Tja... blablablabla...

Psykos? Får man en sådan kan man fan lämna ifrån sig ungarna på direkten. Vad fan är det för idioter som har barn? Det FINNS INGA förklaringar till vad som kommit fram.
Du är värdelös som människa. DET märker jag.
Att idioten fick tillbaks några barn förändrar inget i mina ögon.
Förresten... varför ska jag sätta på mig en dum strut? Kan jag i... Visa hela »

Jag får en känsla av att ovanstående (alltså inte pez) antingen är barnens farsa (som uppenbarligen flytt med svansen mellan benen?), eller Mikaela själv? finns ingen annan idiot som skulle kunna försvara sådan idioti och barnmisshandel. Såvida du inte är en helt okänd person för familjen ifråga som misshandlar dina egna barn på samma sätt och tycker det är rätt? Ge mig ditt namn och din adress så k... Visa hela »

Jag är inte insatt i historien alls, mer än det som skrevs av Pez, och jag antar att Pez hade tidningar eller nyhetsrapportering från tv eller radio som källa. Visst kan det finnas mycket som vinklas i media. MEN att mamman har en psykos i samband med anorexi är ingen ursäkt för något. Hur bra kan hon ta hand om barnen om hon har en psykos? Vilket föredöme är hon medan hon fortfarande svälter sig? Borde hon inte vara friskförklar... Visa hela »

i regel ljuger barn in i det sista om vad mamma/pappa gör mot dem när ingen annan ser. har en sån kille i sin bekantskapskrets. hans mamma var schizofren och hade svåra vanföreställningar. diverse bråk hemma slutade med blodspilla. när han skulle prata med socialen blånekade han och ljög. hon var faktiskt världens bästa och mest kärleksfulla mamma - ibland.

till slut blev han och hans bror placerade i ett eget boende (... Visa hela »

Pezster 
· Svar till tinky

Tack för den här läsningen Tinky. Intressant.
Den där mamman borde fråntas sina barn bums. Jag blir så maktslöst förbannad när människor som hon får fortsätta vara förälder till små försvarslösa barn.

Media förstorar upp saker och rätten ska inte bli påverkade av skiten men det blir dom oftast iaf, jag tror att mamman är oskyldig talar starkt för det.

Pezster 
· Svar till Lägg er och sov barn

Nope. Och sluta nu posta. Ser ju att ditt IP-nummer upprepar sig här hela tiden.

Om mamman var psykotisk tror du att barnen ville stanna där då hos sin mamma,din dumme fan nej dom sa och gjorde antagligen allt för att få åka där ifrån. För vem vill bo med en psykotisk förälder? Vad du inte fattar din trollslända är att om man har en sådan sjukdom så tänker man inte som du och jag gör dvs hon fattade ANTAGLIGEN inte att hon var så pass sjuk för att söka vård.

M... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Fy fan

Ja, men du bevisar ju vad jag säger. En mamma med psykoser är ju fan ingen mamma som ska ha barnen i sin omvårdnad.
Min synpunkt är fortfarande att hon inte ska ha hand om barn om hon har sådana problem.

re: fy fan

barnen for extremt illa. det finns inget försvar för detta. även om det skulle vara barnen som skadade varandra och bara råkar hata sin mamma så hårt att de beskyller henne för allt - skylla på andra barn brukar barn göra, men de brukar inte skylla på en vuxen om de inte har fog för det eftersom en vuxen kan försvara sig bättre- så är de i vilket fall som helst GRAVT FÖRSUMMADE.

det... Visa hela »

Ovanstående...(fortfarande inte till Pez); Än en gång, jag har själv varit barn till en psykotisk mor (med 2st systrar, varav den ena 3 år äldre och den andra 10 år yngre).

Det tog mig 3 år utav daglig misshandel, *FRÅN MIN PSYKOTISKA MOR*, samt en del av, och på, min större syster. De bråk som uppstod mellan min syster och mig var mer "syskonbråk", dvs. inget speciellt allvarligt, eftersom vi endast had... Visa hela »

Denna mamman har aldrig varit misstänkt eller dömd för tortyr SKIPPA Lögnerna ffs

Pezster 
· Svar till din ohvän

HAHAHA... OHVÄN?

Hon är en jävligt dålig ursäkt till både människa och mamma... sedan att du känner skräpet... eller ÄR skräpet... DET är en annan femma.

Kommentera