"Kalinka Bamberski dog i läkarens hem i tyska Lindau, där hon var på besök med sin mamma.

Mamman ska ha haft ett förhållande med läkaren – men pappan tror att läkaren drogade dottern i syfte att våldföra sig på henne."

Kalinka Bamberski blev bara 14 år gammal. Hon blev mördad 1982 av Dieter Krombach, en läkare, som drogade henne till den grad att hon dog. Han dömdes till 15 års fängelse i Frankrike men Tyskland vägrade lämna ut honom.

Att detta var ett as blev ännu mer klart när han dömdes till två års villkorlig dom 1997 för att ha drogat och förgripit sig sexuellt på en 16-årig patient. Sedan dömdes han igen för att ha drivit sin klinik vidare utan licens.

Aset skulle kommit undan verkar det som... om det inte vore för att någon (pappan?) bestämt sig för att svinet inte skulle komma undan.

"I söndags hittades Dieter Krombach, bunden och misshandlad, utanför en domstol i Mulhouse i östra Frankrike, nära tyska gränsen."

Hahahaha... lysande.  Så sjukt rätt. Poetisk rättvisa!

Någon såg alltså till att lägga vantarna på idioten, passade på att pryla upp honom lite på vägen från Tyskland till Frankrike och lämnade honom bunden framför domstolen.

Kort och gott... ägd.

AB -

Skriv en kommentar

jävlar. riktigt ägd, fan va rätt! undrar hur mkt tid polisen lägger ned på att hitta 'den skyldige'(pappan?)

Pezster 
· Svar till Kris

Förhoppningsvis chillar de rätt mycket med förundersökningen :D

Förhoppningsvis super fransk polis bort den :D

Vackert. Mycket vackert. Världen blev plötsligt lite ljusare.
Hoppas de har förstånd att inte rota alltför mycket på hur det gick till när aset hamnade utanför domstolen.

A andra sidan - eftersom han inte lamnats ut inom EU sa betyder det ju att den franska rattegangen varit riktigt undermalig. Vi vet ju ocksa att fransmannen ar otroligt slarviga och mottagliga for patryckningar och/eller mutor. Det ar inte troligt att han kommer kvarsta i hakte eftersom han blivit overfort dit olagligt - precis som det ska vara om man anser lag och ratt ar viktigt!

Pezster 
· Svar till Per

Joho då. Det är klart som fan att han är skyldig. Ingen... jag menar ingen... går i nästan 30 år och ruvar på hämnd utan orsak.
Och fransmännen kommer inte släppa honom.

Tyvärr slutar det väl med att pappan (eller vem det nu var som gjorde en bra gärning), döms till en massa elände och det stackars "offer" slipper fri.

Pezster 
· Svar till JB

Nej då... det hoppas jag verkligen inte...

Får han inte sin dom så kommer han åtminstone leva i skräck. Nu VET han att han inte kommer undan. Han VET att NÅGON kan komma när som helst och ge honom lite av samma medicin han själv ordinerat. De hjärnspökena inte att leka med. Kommer vara rädd jämt. Och kommer han i fängelse......mmmmm...pedofiler får det inte lätt!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahahaha... geniusloci... du är en väldigt grym person...
Hahaha... bra!

Mohahahahaha

Ja, men det tar bäst om de utsatta för samma sak, terror. Ta t ex ekonomiska brottslingar - slöseri sätta dem i fängelse när det bara kostar oss mer. I stället borde man införa gamla beprövade bestraffningsmetoder som att de ska bära stadens skamstenar runt halsen. Finns inte en kotte som skulle göra affärer med en snubbe som kommer med två tegelstenar dinglandes som hängpattar!

OM han nu mot all förmodan skulle ta sig tillbaka till Tyskland och bli helt friad från allt, hoppas jag verkligen att samma sak händer, om och om och om igen, tills han fattar vinken...

Helt appropå en annan sak, känner mig otroligt glad över att jag inte tänker ta den där förbannade influensavaccinet, i synnerhet efter att ha läst detta;
www.aftonbladet.se/nyheter/article5995977.ab

Vad är det frågan om... Visa hela »

Samma personer som beslutade bygga tunneln genom Hallandsåsen....AHA! Nu har jag det - samma företag som tog fram vaccinet, sålde in idéerna med bygget av tunneln. Sedan återvann de Roccagilet och gjorde vaccinet. Voila! Undrar vilka "nya kläder de säljer kejsaren" nästa gång?

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahahaha... jag skrattar så jag får magont. Klockrent.

Kul att jag kan glädja herrn i denna bistra tid av idioter. hehe

Kommentera