Hahahaha... läste i AB om fem män som väntade på samma thailändska tjej på flygplatsen. Hon dök givetvis inte upp. Hon är säkerligen inte ens en "hon" utan en snubbe med lite internetvana och talets gåva som tänkte skaffa sig lite gratispengar. Snubbarna hade skickat 13.000 spänn var till henne för biljetten. Hahahaha....

Verkligen... skicka 13.000 spänn till en kvinna de mött på nätet som bor i thailand och vill besöka dem i Sverige?! Och skicka pengar till henne!?! Eller en biljett som går att lösa in mot pengar?!? Hur jävla dum får man bli?

Fast tack kära kärlekskranka gubbar... ni förgyller min dag när jag kan läsa om det i tidningarna. Jag har en bild av er i mitt huvud där ni möttes allihopa vid utropsdisken... med blommor... en av er hade en ring med sig... när ni ser varandra, blommorna i händerna, de förvirrade ansiktsuttrycken och när myntet - plopp! - föll ned och ni insåg att ni är blåsta.

Hahahaha... jag hade kunnat ge 13.000 spänn för att vara med när det hände! Lätt!

AB -

Skriv en kommentar

Ja skratta åt dom ensamma, dom förtjänar det. Ha ha ha.

eh, ok skicka 13 lax så ska jag se vad jag kan arrangera..
:)

Pezster 
· Svar till Eduronflux

Vi arrangerar "live förnedring"! Säljer dyra biljetter och blir sjukt rika. We like.

Eftersom jag nu ”råkar” känna en av dessa ”idioter” så….

Det är fråga om en tjej som först säger sig bo i Helsingborg (adopterad) från Thailand, efter en tid kommer det fram att hon åkt tillbaka till Thailand och för tillfället bor i n:a delen av landet, hon pratar flytande skånska

Hon har en påstådd äldre syster som bor i Ängelholm vars man ringer upp eller... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Lasse

Seriöst blåsning med andra ord.
Dock ändå... skicka pengar till någon man inte vet något om.
Jag har en regel... när du möter någon ny, betrakta med skepsis till man finner en gemensam nämnare (polare, kollega etc)... utan det sänk aldrig garden.

"Ada, AAAAda!"
Tänkte direkt på Roland i Torsk på Tallin.... :D

Man skulle ju vilja veta vilka bilder "tjejen" skickade och vad det skrev. Kan bli en luckrativ affärsidé. Snacka om sann entreprenörsanda när man i tredjevärlden lyckas lura av folk i väst stålar genom Internet...Tänker även på Nigeriabreven. Jag har fått flera, sparade något som suvernir till barnbarnen. "På den gamla onda tiden...."

Hahaha, håller med dig till 100 %. Brukar sparka till uteliggare när jag går förbi dem också... Hahaha, hihihi

Pezster 
· Svar till Joachim

Hahaha... Du med?!

Den siste idioten är inte född än. :-D

Hoppas det var en blåbärsplockare som hämnades.

Pezster 
· Svar till Gringubben

Hahahaha... DET hade varit kul.

Alltså.... i artikeln tycker man att det är tragiskt att folk luras på det här sättet. Jag tycker det är mer tragiskt när någon är så våldsamt godtrogen. Livserfarenhet... eller för den delen BONDFÖRNUFT- någon? Snälla?

Fan. Man kanske skulle jobba på arlandas informationsdisk istället. Skulle ha varit värt det här guldkornet :D

Lol, tycker bästa kommentaren var den om att killarna nog inte visste om att rotavdraget även gäller städhjälp ;-)
Hmmm, jag behöver nog minst en importkvot på 4 för att få städat här hemma!

Hårtransplantation: 40.000
Fettsugning: 30.000
Ring: 8.000
Flygbiljett till Thailand: 13.000
Pezters video från Arlanda: Priceless.

Lasse: skrev min kommentar innan någon annan var publicerad. Var hon/de såpass avancerade? Bara att beklaga din vän. Men sedan samtidigt hur godtrogen får man vara med alla historier om nätdejtning. Många lyckliga historier, men man vet ju aldrig vem som sitter på andra sidan. En rejäl nypa salt och absolut inga pengar innan man träffats IRL. Det hade dröjt innan jag gav någon jag känner 13 000....

Sambons bekant hittade en jamaikanska på nätet, skickade pengar och importerade. ALLA runt honom såg att hon var en golddigger, men ingen sa något. Jag kände inte att det var på sin plats att jag som utomstående skulle tala om för honom att han var en sucker, men tjatade lite på sambon. Ingen sa något. Bröllop hölls. Uppehållstillstånd fixades, så även en ny pojkvän som hade flis (till skillnad frå... Visa hela »

Har inga sympatier alls för dumskallar som dessa. Jag säger använd "fröken höger" om de tryter, eller kamma till er och skaffa tjej på vanligt vis.

Vanligt vis kan mycket väl vara Internet. Känner flera som hittat sin partner så. Vad jag menar är att ta allt på Internet med STOR SKOPA SALT, innan man träffats (och då så klart på neutral mark).

Kommentera