Det är ju rymdvarelserna som dödar oss!

En vän till mig har en hund, vars tidigare husse en gång bodde i ett stort hus där en av grannarnas kusin berättade för två präster i ett fik, att svininfluensan är skapad i ett labb inte så långt ifrån Skabersjö i Sverige. Labbet drivs av fyra stycken gamla professorer som fick en flaska med viruset från en annan kille (som också han hade en hund!) som i sin tur arbetar för de lila (ibland gröna, beror lite på deras sociala status) utomjordingarna som har byggt vindestillerier på den mörka sidan av månen.

De sa till mig (inte varelserna på månen utan de andra...) att man inte ska tro att svininfluensan är dödlig. För det är den inte. Däremot så blir man övertagen av viruset som alltså är en rymdvarelse i form av DNA och RNA och tar över ditt medvetande. Sedan transfereras ditt eget medvetande över till en gris på en grisfarm. Rymdvarelsen fortsätter att spela dig i din kropp tills dess alla människormedvetanden är flyttade till grisar. Då kommer de att förvandla sig själva till sin rätta form och äta upp alla grisarna... som då alltså kommer vara mänskligheten. Så vi kommer bli uppätna som grisar av rymdvarelser som bor i våra gamla kroppar.

Jävligt hemskt helt enkelt.

AB - AB - AB -

Skriv en kommentar

Hahahahaa... krökar du på i början på veckan?!?!!!?!

Pezster 
· Svar till Tor

Så in i helvete.... :D
Fick en flipp bara av alla skriverier... kunde inte hålla mig...

WTF?! Har mondagen stigit dig åt huvudet? Mohahahaha...

Har du tråkigt kan du se denna fina blogg och kanske skaffa dig en n hobby...

litengubbe.blogspot.com

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Lysande! Helt JÄVLA LYSANDE! Ny favoritsida!

Skitläcker sida, Geniusloci! "Snigelpisk" Hahaha!

Är det inte egentligen så att den där processen pågår hela tiden? Succesivt överförs våra medvetanden till grisarna, som sedan äts upp av rymdvarelserna, i människokropparna? Jag har dessutom hört - och det här är ännu värre faktiskt - att rymdvarelserna har rätt elak humor. Dom tar sig nämligen gärna an ens nära och kära, skickar iväg medvetandet till en smutsig och äcklig farm, fö... Visa hela »

Hahahaha... det finns säkert någon som tror på det också. :-D

visst e den! och där fanns lite länkar till andra som gör liknande grejer. två av dem har gett ut böcker. Fast Niemi är min favvis.

Läst lite gamla grejer du skrivit om Pez. Den där laserpekaren som man kan skriva på hus med - har du hört något mer om den? Den är helt fantastisk!!!
Och den lilla tröglorin som blir kliad under armarna - jisses vad sööööt!!!!! Har sett om och om igen. : D
(hoppas bara inte att det är smuggeldjur. inte direkt ett husdjur...)

hihih

Wtf, har du fått frimärken och slicka på från Dr.Hoffman? :D

Kolla här om du tvekar inför vaccinering: www.youtube.com/watch?v=ja7lCIp04YY

Hahahahahah, för jävla bra!

Hela grejen är ju helt sinnessjuk...folk vaccinerar sig för att inte drabbas av svininfluensan och råkar illa ut eller t. o. m. dör på kuppen p. g. a. vaccinet. Media hajpar upp allt och säljer lösnummer med stora rubriker. Läkemedelsbolagen gnuggar händerna. Regeringen köper in en massa vaccin för att visa sig handelskraftig...Hur många har egentligen dött av svininfluensan??? Är det smart att riskera ett mer resistent vir... Visa hela »

såg ju ut som tjejen i Molles klipp fått "Vandrade-pinnen"...är det ett äkta klipp? Ser så vansinnigt ut att tror att det är fejkat. Har sett folk med danssjukan, men det såg inte likadant ut. Å andra sidan varför skulle någon göra ett fejkat uttalande...Å andra sidan igen arrangerade föräldrarna till 6-åringen i ballongen en fejkning bara för att få uppmärksamhet - helt ologiskt. Vart ä... Visa hela »

jag blir bara mer och mer emot vaccinhysterin. visst att man kan tycka att man ska ta vaccinet visst, gör det om du tycker det varkar vettigt liksom, men jag blir mordisk på vissa argument för att alla ANDRA ska göra det. min favorit: om du inte tar vaccinet är du osolidarisk mot de som kan dö av svininfluensan. inte fan gnälldes det om bristande solidaritet när det bara var gamla gubbar och tanter som dog... av den vanliga säsongsinfluensan. solidar... Visa hela »

Bara du inte tror att jag tänker ta skiten. Nej, fan! Har ju tackat nej för hela familjen redan!!!

Håller med föregående talare om hysterin som media spelar upp. Var jävligt trött på "Vargen kommer" redan under fågel och ko och restenskiten. Fler människor som dör i vanlig influensa varje dag, fler människor som dör av trafiken!

Kommentera