Hahaha... läste att Hotmail blivit hackat än en gång. Kommer inte ihåg mycket mer än blabla... om ditt konto börjar på a eller b, mer blabla... osvosv...

Vem fan använder hotmail (msn, live)? Den absolut värsta skitmailen på den här lilla planeten... nja... det finns fler... kanske även Yahoos mailtjänst är med i tävlingen.

Fnys. Lika gott åt er som sitter och verkligen använder ett hotmailkonto. Att ha en hotmail är som att äga sig själv på sikt. Det kanske tar lite tid... men den där hotmailadressen ni ligger inne med kommer bita er i röven någon gång. Jag lovar.

Hahaha... jag skrattar så jag får kramp. Hotmail... fniss.

DN - SvD -

Skriv en kommentar

första gången du skriver något jag inte håller med om! eller, ok, inte helt då... har själv en hotmailadress (tyvärr) men det beror mest på lathet och bekvämlighetsskäl... med msn på ser jag direkt när jag fått nytt mail... fast det är klart, går ju att synca msn även med annan mail..men det är lite bökigt med all aktiveringsskit...hade tillräckliga problem att få min PPmail att fungera s... Visa hela »

Pezster 
· Svar till J (PP)

:D Jippiiii! Vi hittade ett ämne där vi tycker olika :D
Problemet med hotmai är att vi - i jobbet - har så mycket strul med det... hotmail, yahoo och några till kommer liksom inte igenom.
Nej... Gmail är snorbra om man vill ha en webbaserad enkel mail. Kudos! Med gmail kan man även ställa in annan mail (om du har egen domän) så du kan maila var du än är någonstans (oavsett bredbandsleverantör)... vilket är sk... Visa hela »

jag använder det för... att.. jag varit för lat för att byta. och ja, det är väl något sorts världsrekord i lathet, men jag har seriöst inte orkat bry mig D:

Pezster 
· Svar till tinky

Hahaha... tja... det kan ju vara så att jag är överdrivet känslig eftersom jag använder mailen så mycket.
Hmmm... kanske ordentligt med nördvarning på mig efter det här inlägget... nåväl... jag får väl ta det då :D

det värsta är ju att vi faktiskt inte tycker helt olika i frågan, kan inte påstå att jag är sådär överdrivet nöjd med hotmail, nog för att det är simpelt och man slipper få ändan ur tack vare att det integreras automatiskt med msn, men som emailtjänst är den inte den bästa direkt... reklam med i ens mail nä man söker jobb...GG säger jag bara...förresten, kanske därför så... Visa hela »

Hotmail är faktiskt inte så tokigt ändå. Har ingen hotmail själv men väl en Spraymail. Behöver jag regga mig på en sida så använder jag den, och all efterföljande spam hamnar där också.

Men visst. Folk som använder den till privata mail är antagligen samma folk jag kunde be skriva in ID "tio" T som AT-sträng på modemens tid.

Pezster 
· Svar till Antropos

Hotmail för regmail etc är väl ett rätt bra sätt att använda hotmail måsta jag säga.

Jag hade en hotmail en gång, den bet mig rejält i arslet. Det gjorde ont.

Är du dum i huvudet? Hotmail är bra, var bland de första gratismail som fanns och fungerar prima.

Pezster 
· Svar till Nhehe

Hahaha... ledsen... jag får inte prata med hotmailanvändare pga av virusrisken.
Det gäller att vara försiktig. :D

hotmail är så jävla -90!!!

Visst, hotmail är skit, men vi är många som inte visste det för fem år sedan, och i sin vishet har ju M$ sett till att om man väl har en sådan adress skall det blod och tårar till att bli av med den. Går att omvandla till ett Live-konto, men i samma slag som det infördes stängdes man ute; hotmail-adressen är kvar, men i en prydlig loop går det inte att påverka eller avregga den.
Klart man inte använder den sed... Visa hela »

Perfekt för alla indrivare. Nu gör hot-mail ännu ondare...

Ja, vem fan använder Hotmail? Svar: Miljontals människor använder Hotmail. Skulle Hotmail vara sämre än någon annan gratis-mejl där man kan vara anonym, menar du? Förklara gärna.

Pezster 
· Svar till Stefan

Behövs inte förklaras. Hotmail är kasst. Antingen förstår man det... eller inte... och gör man inte det så spelar det ingen roll...

Så svarar en person som inte har svaret på en enkel fråga.

Pezster 
· Svar till Stefan

Men... om du nu MÅSTE veta så googla då... jag kan bjuda på det faktum att hotmailadresser rätt ofta automatiskt klassas som spam.
Men om du är nöjd så fortsätt använda skiten.

OK, tack. Tips på bättre anonyma gratisalternativ?

Pezster 
· Svar till Stefan

Alltså... anonym. Hur menar du då? Det finns ett gäng olika saker att tänka på.

www.gmail.com
Är enkel och bra. Mycket utrymme och MASSOR med funktioner (ordbehandling, kalender, möjlighet att dela saker, chat etc)

www.hushmail.com/
Lite av en klassiker. Jag gillar den inte dock.

Pezster 
· Svar till Stefan

ALLMÄNT - (Inte riktat mot dig Stefan :D)

Sedan finns det INGEN mail som skyddar från idiotiska användare som skriver in sina uppgifter på "phising"-siter. Folks ointelligens kan man inte skylla på varken hotmail, gmail eller någon annan mailtjänst.
Bara för att vara tydlig.
Alltså... är man inloggad och kollar sin mail... sedan ska man plötsligt logga in igen enligt sidan... STÄNG NED! Öppna nytt fö... Visa hela »

Har inget hotmail själv, men hade ingen aning om att det var så dåligt.
Stod på flera mässor i våras och raggade kunder. Hundratals människor lämnade mig sin e-post-adress, och jag kan nog påstå att 2 av 5 hade hotmailadresser. Vanligt alltså. Info om att det är dåligt når inte riktigt alla.

Vill inte vara ignorant i denna fråga, så för att summera lite om vad som är dålig:... Visa hela »

Nej, nu får det fan vara nog med HotMale.
Nu vill jag ha några HotWomen.

Jag använder Hotmail och tycker det funkar bra. Plus att jag är för lat för att orka byta. Ställer mig dock lite frågande varför just Hotmail skulle vara mer "lätthackat"??? Gmail har ju uppenbarligen också problem.
www.svd.se/naringsliv/it/artikel_3612439.svd

Pezster 
· Svar till Guran

Som jag skrev tidigare. Det handlar inte om att vare sig Hotmail eller Gmail blev "hackade". Det handlar om inte-så-kunniga-mailanvändare som luras att helt enkelt "ge bort" sina uppgifter.
Problemet är alltså dumma användare.

Jag tänkte precis samma sak...Det var lite det jag menade med "lätthackat". Det är troligtvis samma människor som öppnar "I Love You"-mail, "Gratis Viagra"-mail och "Congratulations you have just won wäldigt massa money, just tell your lösenord on the bank and we will sätt in the pengar there"-Mail

Pezster 
· Svar till Guran

Eller de där idioterna som skickar de där kedjemailen till en. "Läs detta, blabblablabla, skicka till tio andra så slipper du få en ko i skallen..."
DE DÄR mailen hatar jag.

Men ger man inte alltid bort sina uppgifter för allt man vill ha gratis?

Jag vill lära mig, för jag är säkert en dum användare. Försöker vara lite skeptisk, och har inte råkat ut för något ännu. Ifrågasätter nog lite för mycket, för det har tagit tid (först förra året) som jag vågade köpa något på nätet...

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Äsch... det är ju bara att tokljuga för dem.
"Pelle Pellesson på Pellevägen 2, 222 22 Pellebo" :D

Jag har hotmail OCh annan mejl. För olika ändamål. Och är nöjd med bådadera.

Pezster 
· Svar till Pia

Så kan man också göra.

...ja, det har ju hänt fler än en gång att man lämnat falska uppgifter.

Är ofta med i Sifo-undersökningar. Försöker då hålla mig till de fakta som faktiskt är av intresse för undersökningen. Men när det kommer till när man är född, vilket kön, inkomst, familesituation och slutligen postnummer....ja, men då kan den som får uppgifterna lätt ha ringat in mig och kartlagt hela mitt... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Precis... det är därför man alltid ska ljuga om sånt. :D

Och där dök det upp att gmail och yahoo även de var drabbade. Allt enligt bbc. Känns verkligen som en phishingattack.

Pezster 
· Svar till HDR-fotografen

Jupp

Gratis är inte så gott längre...

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Johooo... det är gott!!! GOOOOTTT!!!

Är det en större phishing-kampanj det rör sig om handlar det naturligtvis om vanlig dumhet, och 'offren' får ingen sympati från mig. Vad saken tycks gälla är ju att det *inte* är det, utan att M$ med flera kan ha gjort bort sig alldeles på egen hand.
Ngn som vet huruvida spambots jobbar metodiskt i alfabetiskt ordning eller kör på i clusters? (Ja, jag skämtar). Och varför hamnade uppgifterna på pastebin.com... Visa hela »

Någonstans ska väl all skräppost samlas, läste att även gmail o yahoo hade blivit attackerade.

Pezster 
· Svar till Bruno

Inte attackerade... någon har lurat idiotanvändare :D

Meh... jag förstår inte varför du alltid ska hålla på och hoppa på just mig och mina användningsområden. Först var det explorer och nu hotmail.... men jag vill faktiskt, kan faktiskt, eller om jag ska vara ärlig, vem orkar att hålla på att byta en slaskmail mot en annan liksom?

Pezster 
· Svar till Maria

Givetvis sitter du - Maria - med hotmail...

...hahahaha, vart det vajsing med Explorer? Det har jag missat helt. Sitter med explorer nu, aldrig varit några problem....elller vad är problemet? Gör jag något kocko?

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahahahahahahaha.... men vad fan? Sitter du med INTERNET EXPLORER?!?!?!
Gå till www.firefox.com
Nu.
Direkt.
Utan att passera gå.

firefox adblock plus... det är allt som behövs för ett snabbt o smidigt internet. o fan så skönt att slippa all reklam oxå...fast, nu kanske man blir olaglig tack vare detta? iomed att tex. AB's sida helt är uppbyggd på annonspengar...osså sitter jag här o behöver inte ens se dom!! vaf...undrar hur länge det dröjer innan reklamens pontén dyker upp, knackar på dörren och skriker åt mig att riva ner m... Visa hela »

hahahaha attbropå korkade användare. hade en kompis när jag gick skolan som - helt seriöst - öppnade ett virusmejl på hotmail. VID TVÅ OLIKA TILLFÄLLEN. bör här även tilläggas att hon helt saknade virusprogram.

tredje gången hon fick ett uppenbart virusmejl öppnade hon inte försändelsen, utan skickade ett svarsmejl till avsändaren där hon enligt egen utsago "krävde" att han elle... Visa hela »

Kommentera