Det är ofta ett jävla tjat om doping. När det inte räcker till att anklaga någon för att ha dopat sig så tittar man på den stackaren och säger:

"Väääänta nu här? Du är rätt ful... faktum är... att vi tror du är en MAN! Det ska vi kolla upp med hjälp av prover. Nej, du behöver inte visa att du inte har en snopp... vi har prover för det här."

Snacka om förolämpning... det måste vara bland det elakaste sättet att säga till en kvinna att hon är jävligt ful. Testa själv på en fest och stå och prata med en tjej... Bara för att några minuter in i samtalet försiktigt säga: "Jag bara måste fråga. Är du en kille eller en tjej?"

Oj, nu glider jag bort från ämnet... jag fortsätter...

Jag håller med att det måste kännas surt för de som tränar på det gamla hederliga sättet att någon knaprar piller, tar sprutor eller något annat kreativt för att bli bättre. Lite orättvist för de som inte vill fuska. Nu har det gått så långt att de vill stoppa chip i idrottarna för att ha koll. Jag menar... de kissar i muggar, får sitt kön ifrågasatt... nu ska de chippas dessutom (ett litet chip i kroppen som håller koll). Låter jobbigt.

Jag tycker vi istället borde starta upp dopningsidrott!

Jag menar... tänk bara om vi hade mästerskap i valfria idrotter där man fick dopa sig hur jävla mycket man vill! Idrottsmän (och kvinnor) öser in diverse substanser i kroppen och tränar som fan under ett år för att sedan släppa loss sina ursinnigt uppknarkade kroppar under VM.

Precis innan start står löparna med sina läkare... slangar ger dem rent syre... läkarna sprutar in drogcocktails i deras vener... de ger blodtranfusioner med pimpat blod... en minut innan kopplas allting ur och läkarna lämnar springandes startfältet. När pistolskottet ljuder far löparna iväg som scudmissiler längs med banan. Vroooooom!

Framförallt skulle det vara intressant och se vad som händer med rekorden om det skulle vara helt fritt blås! Inte bara fritt blås... utan ett KRAV!

"Heeeeey... ditt provsvar är negativt! Du har ju inte dopat dig alls! Du är diskad!!!"

Detta borde dras igång omedelbart! För handen på hjärtat... vilket mästerskap hade DU kollat på? Icke-dopnings VM... eller Dopnings-VM? Klart som fan knarkarna hade fått mer tittare. Det hade blivit en modern variant av gladiatorarenan :D

"Woooooaa! SÅG du! Bröstkorgen sprängdes vid mållinjen!!!"

"Jamenskitidet... kolla tiden!!! Nytt världsrekord!!!"

Det skulle även vara intressant och se vilken typ av dopning/knark som hade hjälpt sporter som curling, pilkastning och snooker.

SvD -

Skriv en kommentar

För att inte tala om "sporten" golf.

ja! eller så tar vi bort könsuppdelningen i sporten :D. Då försvinner snabbt damsporten och så blir det enklare att hålla ordning på skiten.

Pezster 
· Svar till tinky

Precis... Ingen könsuppdelning! Och massor av doping!
Jag vill se hur långt vi kan ta den mänskliga kroppen!!!

jag vet, vi dopar kvinnorna tills de blir riktiga män! förutom rejält intressanta sportevenemang så är jämlikhetsproblemet löst, inom sport och allmänt. fan vilken smart grej, doping.

"Det skulle även vara intressant och se vilken typ av dopning/knark som hade hjälpt sporter som curling, pilkastning och snooker." Glöm inte bort dopmästerskapen i schack! :D

Pezster 
· Svar till Anonym

Just det... och dopningen i fullkontaktbridge!

Pimpat blod? ROFL!

Kommentera