Hahaha... i Tärnssjö ska Nora församling starta en mack läser jag (tack Öz för tipset). Kyrkan har insett att folk hoppar av och kanske cashen börjar tryta. Nu startar församlingen Sveriges första kyrkligt ägda mack. Jag vet inte... är inte det rätt kul? Jooooo. klart det är! Jag ska ge religionpellarna lite tips:

  • Ni kan ha drive-through dop i anslutning till macken! Folk kör upp till en lucka, ni kastar in lite vatten i bilen på bebisen, mumlar era magiska ord och - hepp! - dopet genomfört och efter bjuder ni på kaffe & bullar!
  • Välsignad bensin! Det ni! Först väljer man oktantal, därefter kan man trycka på en knapp och få den välsignad! Det amerikanska uttrycket "Godspeed" fick plötsligt en ny innebörd. Vroooom!!

Snart följer dessutom den judiska föreningen i Tärnsjö efter med en mack som tillhandahåller "kosher"-bensin. Definitionen av "kosher"-bensin är just nu lite luddig... mest för att tredje moseboken skrevs innan det fanns bensin. Så... ni vet... lycka till där. :D

Den islamska föreningen i Tärnsjö har precis kommit fram till... att den mix av djur och växter som dog för jävligt länge sedan och skapade oljan som bensinen är gjord av... inte innehöll grisar eller kadaver (djuren dödades och blev omedelbart olja enligt deras forskare) och det gör det möjligt för dem att starta en mack med "halal"-bensin.

Scientologerna vill även de öppna en mack... men eftersom de inte vet vad rymdskeppen som ska hämta dem går på, så har de lagt allting på is tills vidare.

Kul för Tärnsjö! Grattis! Nu är min fråga bara... var fan tankar JAG? (retorisk fråga så klart... vad fan skulle jag göra i Tärnsjö?! Skärp er nu!)

Rolig fakta:

Snart öppnar den första kristna "Mc Donalds" i Tärnsjö dessutom!!! En specialare på menyn är "Happy Lärjunge", ett barnmeal med en liten illustrerad barnbibel.

SvD - AOM - AB -

Skriv en kommentar

"Drive-in bröllop; Önskas högoktanig eller blyfritt? Alltså, det ena alternativet ger er ett djupare äktenskap medan det andra ett betydligt lättare äktenskap med mindre påverkan på omgivningen... om ni skulle ångra er, spara kvittot och ta vårat specialerbjudande på "drive-throu divorce'al" , så kommer vi med en slang och tömmer tanken utan extra kostnad. Fast detta erbjudande gäller endast en... Visa hela »

Ni glömmer det viktigaste, "drive-in-omskärelse" för att ytterliggare effektivisera processen har de köpt in kebab-skärarkniv (eldriven självklart ) samtidigt som man låter en cd stå på repeat där hela "exorcism"-processen är en inspelning med Ulf Ekman ( ja exakt denna extremist sv.wikipedia.org/wiki/Ulf_Ekman )

Inför detta och jag lovar att tärnsjö blir nya jönköping i biblis... Visa hela »

eh. Ursakta en liten threadjack, men Godspeed = amerikanskt uttryck? Sist jag kollade var det gammal-engelska... Kollar igen: Japp, "Etymology: Middle English god speid, from the phrase God spede you God prosper you, i.e. God help you prosper"" Middle English ar fran medeltiden, dvs 1066-ca 1470. Basaduvet assa.... ;)

Pezster 
· Svar till Polaris

Jag är bildad genom sf-filmer från förr. Där var det ett gammal kapten som sa så.
Så tack för din bildning :D

Kommentera