Ny sjukskalle på gång i Göteborg. Är det bara jag eller är inte då med trött på att läsa om alla gravt störda individer som uppenbarligen har fritt blås på att springa omkring och förstöra vanliga människor liv?

"– Han är väldigt rakt på sak och tittar på kvinnan som öppnar dörren i ögonen och frågar exempelvis; är du gift, vill du gifta dig, är din man hemma, ska vi ta en snabbis, säger Björ Blixter.

- Får han motstånd och dörren stängs, då kan han gå tvärs över svalen och ringa på nästa dörr och försöka igen. Han kan ringa på många dörrar innan han lämnar området.

Är det däremot en man som öppnar, tittar han ned och säger att han gått fel och försvinner."

Vilken sjuk jävel... men det måste vara sjukt lätt att få tag på honom. Kom igen nu, heja Göteborg! Alla män stannar hemmar och ger idioten praktstryk när han kommer. Fånga in psykopaten och kör honom till Zoo där en brunstig hanelefant kan roa sig med honom några timmar. Därefter kör vi honom till kastrering hos en veterinär och därefter låser vi in honom för resten av hans liv.

Min nya inställning till sjuka idioter är noll-rehab och livstidsfängelse. Jag funderar på att tömma Gotland på folk och skicka dit alla dömda sexualbrottslingar på livstids Robinsonstraff. Först måste vi ta bort alla byggnader, vägar... ja, alla infrastruktur så att det verkligen blir en öde ö. Sedan filmar vi allting när alla våldtäktsmän och pedofiler försöker överleva där. På lördagar släpper vi loss hundar, isbjörnar eller tigrar som jagar dem, allt medan vi sitter och äter popcorn och röstar på vem som ska överleva.

Det sjuka är att vi idag kan läsa att FN kritiserar Sverige bland annat för slapphänthet på just sexualbrott. Det är svidande kritik mot ett land som tror sig vara så jävla bra. Inse, på vissa saker suger Sverige hårt. Punkten om sexualbrott enligt Svenska FN-Förbundet:

"Våld mot kvinnor, bara 5–10 procent av de polisanmälda fallen leder till domstol."

Sjukt.

DN - AB - AB - SvD -

Skriv en kommentar

Haha, måste erkänna att hans stil är ganska skön. Mycket bättre att fråga ärligt än att våldta någon, liksom. Han kanske har läst The Game och övar på att "öppna".

Pezster 
· Svar till Fredrik

En stil för någon som våldtar kan aldrig vara "skön". För helvete, Fredrik. Skärp dig nu.

..."medan vi sitter och äter popcorn och röstar på vem som ska överleva." Haha, äntligen en sevärd dokusåpa:D

Pezster 
· Svar till jaeger

Det hade varit bra, eller hur.

Skulle vara grymt om Göteborgarna fick tag i honom och "went medieval on his ass" genom att låta honom löpa gatlopp längs Avenyn.

Läs denna dom, vet jag. Väldigt intressant. Har läst din blogg länge och diggar den skarpt.

www.svd.se/ego/domtext/http://www.svd.se/multimedia/archive/00530/Svea_Hovr_tt_B5321-_530757a.pdf

Skulle vilja höra dina argument, varför densamma - sak- är så felaktig?

V.h.

Pezster 
· Svar till Erik Carlsson

Först. Tack så mycket!
Läste igenom den och här ser man ju att det är en bedömningsfråga. Han kunde alltså gått helt fri för hon var ju på det klara med att handlingsförloppet varit så snabbt att man inte kunde begära mer eftertanke.
Har man själv varit i en skarp situation så vet man att det inte finns tid för rationellt tänkande. Man antingen handlar eller fryser. PA frös inte utan han... Visa hela »

Utan att vara jurist (bevare mig väl) så tycker jag att det verkar som att PA dömdes p g a att hans handlande inte stod riktigt i proportion med resultatet. Domstolen skriver att inget tydde på att mannen skulle anfalla PA efter det första slaget. Jag kan ha fel nu, men man borde också ta hänsyn till att domstolen har hört vittnena m.m. I o f s fanns det en skiljaktig, så.. Min bedömning är alltså att han inte dömdes för... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Erik Carlsson

Men det är just det som är grejjen. ÄR du i en sådan situation så tänker man inte... man agerar. Enligt mig så är det så, att om någon ger sig på någon med våld, så får de räkna med att bli skadade när någon ingriper.
Det enda en sådan här dom leder till är ännu en anledning för folk att gömma sig i skuggorna istället för att ingripa.

Varför stängde man dårhusen och kastade ut dårarna? För att allmänheten skulle bli mer på tårna genom att öva sig på att dodga dem? Tänk järnrörsmannen i Åkeshov. Vilket block vill återinföra Beckis etc? De ställena behövs.

Gotland är på tok för civiliserat. Skicka dom till norra Grönland för arbete i isbitsgruvorna... droppa förnödenheter från ett flygplan en gång i veckan sen får de klara sig bäst de vill. Nordatlanten/Norra Ishavet och glaciärerna är gratis fångvaktare.

Pezster 
· Svar till Esteban

Hahahah... isbitsgruvor... kom igen... det BORDE FINNAS ISBITSGRUVOR!
:D

1. 6 kvinnor överfallna, 20-30 försök.
2. Polisens presstalesman har yttrat sig till dagstidningarna.
3. Varför i helvete står det då inget om signalement i artiklarna??? Annat än "man"... lite ospecifikt.
Jag råkar bo i området och vill helst själv försöka vara extra uppmärksam på nåt jävla freak som springer runt och våldför sig på kvinnor som en annan galenpanna. Det h... Visa hela »

alltså.... jag öppnar inte ens dörren när folk bara plingar på. alla jag känner RINGER nämligen alltid innan de kommer på besök, så vem det än är vid dörren så är den iaf inte inbjuden. har ett titthål - oftast är det nån jävel med backslick och clipboard.

och det här var väl en till anledning till att skita i att öppna dörren. som nån tidigare sa tycker jag oc... Visa hela »

LOL, han låter ju lite kul änddå.
Jobbade i en radiobutik för många herrans år sen. Ungefär var tredje vecka kom nån halv-lodis typ in o frågade om vi hade en miljon. När vi svarade nekande fortsatta han till nästa butik. Lustig typ.

Läste om en kille, i England tror jag, som brukade åka med bussen o klämde brudar på rumpan.
Under förhören blev kriminalarne synnerligen förvån... Visa hela »

Läste aldrig klart och förstod inte att han våldtog! Trodde bara han frågade och att det var hela grejen.

Pezster 
· Svar till Fredrik

Oups, typ... :D

ja, men varför har man inte lagt ut hans signalement? Han är ju efterlyst!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Kanske en politker eller polis känner igen sig?
Nu blev jag nyfiken... ska dyka in på Flashback.

Kommentera