Först var det spikmattan som alla flumpellar utan möjlighet att förstå de enklaste saker föll pladask för. Den här fantastiska spikmatte-"teknologin" som uppfanns av människor (som hade problem med att göra eld för 5000 år sedan). Det är lika dumt att tro på det som att tro att en grottmänniska egentligen var den som kom på lasern.

Eftersom det finns gott om idioter ute i samhället så är det ju självklart så att det alltid kommer finnas någon som vill tjäna pengar på dem. Senaste ut bland låtsasprodukterna är alltså en slags armband - Bionic Band - som ska fixa så att alla protonerna i din kropp rör sig åt samma håll (ni kan skratta hårt åt detta påstående en stund innan ni läser vidare, det gjorde jag).

Bionic Band kan du köpa i massor av olika "frekvenser". Beroende på hur din kropp fungerar och vad du är ute efter. De lämnar ingen förklaring på varför en liten bit kardborrband med en bit plåt i kan hjälpa din stackars kropps förvirrade protoner.

En vän dök upp på jobb med ett sådant här band. Han skulle visa oss något helt otroligt, enligt honom. Han höll på att luta sig mot oss med en näve i vår hand utmed kroppen. Vi välte. Han gav oss ett band att hålla i. Vi välte inte. Det var bandet sa han... vi utbytte "stackars idiot"-blickar och förklarade för honom att det knappast var bandet. Vi gjorde om provet, utan band, och givetvis fungerade det eftersom det handlar om teknik bara. Man lär sig hur man ska kontra tyngden helt enkelt. Inget jävla bioniskt band hjälper. Han hade pröjsat 595 spänn för en bit kardborrband med en liten plåtbit i. Vi kollade lite på filmerna och lyckades göra exakt samma sak med valfri pryl (istället för armbandet) du trycker i testpersonens arm. Mer om varför det fungerade ändå längre ned.

Snacka om ägd. Hur kan någon INTE förstå att detta är bluff? På deras hemsida har de till och med har en avdelning för sina troende hur de ska hantera folk som skrattar åt dem när de visar sitt lilla band. Läs mer om det här (allvar, på riktigt!).

Läs om folk som inser att det är en bluff och gör något åt det här (intressant sida/forum - kolla in!).

Gör mig en tjänst om någon kommer och ska demonstrera ett litet band för er. Slå dem kärleksfullt i skallen med öppen hand. Enligt min forskning ger detta slag hjärncellerna en order om att sluta tramsa och återvända till normaltillståndet igen. Fungerar det inte första gången så upprepa tills resultat uppnås. Det bästa är att det är helt gratis.

För er som undrar hur deras s.k. "balanstester" går till så kan jag berätta att det handlar om konditionering. Inte speciellt svårt. Ett trick som i alla dess olika former används framför allt av mentalistmagiker etc (Derren Brown t.ex). Hallå, konsumentverket? Reagera då för fan.

Inte nog med att produkten är trams... tittar man på hemsidan ser man att de dessutom pysslar med MLM (Multilevelmarketing - aka pyramidspel). Suck.

För sökmotorernas skull så upprepar jag. Bionic Band, Bionic Sports Band etc (korkat barn har många namn) med allt snack om frekvenser och protoner är så in i helvete med bluff att till och med gruspartiklar på månen förstår det. Alla överens om det? Bra.


Skriv en kommentar

Någonstans kan jag tycka att det är lite ok att nasa såna här prylar; det är ju lärpengar för idioterna. ;-) Om de inte lär sig något så har de fortfarande överskott på deg i lädret. Vi vanliga får iaf ett par hästgarv medan dårarna lär sig. :-D

Pezster 
· Svar till Gringubben

Tja... jo... kanske. Men de står liksom och trycker på folk detta i affärer?! Idioterna som går på det går hem och sedan sprider sig viruset... jobbigt.
Jag lovar... nästa snubbe som kommer fram med ett band och säger:
"kolla in det här!" kommer jag att slänga något stort och tungt på.
Eller för att hänga med på ditt argument... kan vi inte alla här slå våra kloka huvuden iho... Visa hela »

Bibeln v 2.0 denna gång med Yes-us och "Brud".

eller, vi måste ju hänga med lite...lite hippt..typ "B1b3l|\|"

Ha, blir man förvånad. Vi har ju en Arbetsförmedling som anställer jobbcoacher som ska fíxa det med hjälp av healing och handpåläggning haha. Så att folk köper idiotband förvånar mig inte.
Lite OT här men att AF anställer coacher att sköta jobbet är ju som att gå på restaurang och kyparen säger: visst maten kommer. Kocken ska bara anställa någon som lagar maten först.

Pezster 
· Svar till Eduronflux

Hahaha... kanske Arbetsförmedlingens topchefer finns med bland ägarna.
Det där med AF och coacherna var ju fan skandal.
:D

tell me about it... jag var inskriven på något skit i hela två veckor, jag var på ett möte första dagen, sen åkte kärringen som var min "coach" på semester och glömde att skicka in mitt papper till f-kassan, så jag satt utan pengar en halv månad extra...
KFG har jag för mig att dom hette.
Efter de två veckorna hade KFG gått i konkurs och plockat ut straxt över 3 miljoner av skattepengar... Visa hela »

Om de nu kränger detta i affärer kan vi då inte "leka" lite med dem?
Eftersom vi kan tricket låter vi dem försöka välta oss, men står bara kvar med tomt blick och undrar vad som ska hända.
Sen ber vi dem dema med ett band och när de trycker ramlar vi omkull och tar demobordet och ett par åskådare med i fallet.
Grymtar sen "- Jävligt farlig sak, det där" och går fnittrande därifr... Visa hela »

hahaha fan det här hade jag helt missat. det är ju en SKITBRA idé, de här banden - snart kommer alla idioter vara markerade med ett litet band för att man lättare ska kunna undvika dem. briljant.

Pezster 
· Svar till tinky

Du har faktiskt en poäng där. De märker liksom sig själva... så slipper vi tatuera saker i pannan på dem :D

...Tinky (00:49) har en poäng :)

Pezster 
· Svar till Guran

Faktiskt. Riktigt bra till och med.

Fast det här var lite roligt.

www.bionicband.se/faq-18.htm

Kul att bionicband.se försöker hjälpa sina lättlurade kunder med lite argument när de står där inför sina polare och försöker förklara att de faktiskt INTE blivit blåsta på 600 spänn

Pezster 
· Svar till Guran

Hahaha... skrev jag med om i inlägget. Sjukt roligt.

Psst Pez, för fan, tyst nu!! Börja inte övertyga folk om att det här suger då kanske dom börjar tänka och då börjar vi som är entreprenörer förlora pengar (i alla fall möjliga pengar).

Allt det här ingår liksom i kapitalismens circle of life, såhär ser det ut;

1. Lite smartare person skapar nått, bra, dåligt, kasst, värdelöst, ja det spelar ingen roll vad.
2. Korka... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Hahaha... jag är redan på väg. Väskorna packade och passet i fickan. Jag spriiiiiiiiinger!

Bra där tinky - nu är några av dem märkta!

Tittade lite på deras videos. Fattar inte riktigt vad i deras demonstration skulle vara så bra?! Borde man inte ha ett band på varje arm för balans? Om man står bredvid en idde med band borde man själv automatiskt få balans - eller?
Ungefär som feng-shui-skit. Hur kan det vara någons "lycka" (typ röda blommor i söderfönster), om det inte automatiskt blir "olycka" för grannen som då har det i nor... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Skönt att du säger så. Då är vi två som faktiskt inte förstår hur man kan gå på det här.

Re: Pezster - idag 10:16

Troligtvis samma personer som har ett antal produkter från TV-Shop som samlar damm i garderoben.

Hahaha! Det här är ju helt otroligt roligt! www.youtube.com/watch?v=cuJ7FXSMMSU

Pezster 
· Svar till Fredrik

Eller hur! Eller tragiskt... jag vet inte... jag blandar ihop de där begreppen ibland.

Pezster 
· Svar till Fredrik

Kolla in den här då!!! Ännu roligare :D

www.youtube.com/watch?v=R1y51XVVlT0

Om någon gapar på att "detta är sanningen" i var och varannan mening blir jag misstänksam per automatik. Säg istället vad ditt budskap är. Jag vill själv förbehålla mig rätten att avgöra vad som är sanning!

Kolla på filmen vid 0:20 där han pressar första gången, och hon håller i lite för mycket. Hon inser detta och böjer rejält i ryggen/höften vid andre försöket vid 0:22.
Mycket seriöst.

Kul är också förklaringen i FAQ-en för att bemöta skepticism....
Det skulle ta en bra stund att dra hela den smörjan för någon.

JB: Då skulle banden äntligen göra nytta, när man pressar in dem i öronen!

Tror att jag kan ha stött på något annat tokigt nu på en mässa jag var på idag. Ska bara kolla lite, så återkommer jag om det är något att flabba åt....tror jag är något på spåret....

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahaha... sjukt nyfiken! Berätta! Bilder! LÄNKAR!

Hör och häpna! (eller noooot).
En snubbe stod med en Biophotonic scanner. "Den mäter dina karotenoninvärden och antioxidantämnen genom en laser på din hud." Det finfina med grejen är att du betalar först för en mätning (som visar dåliga värden). Sedan köper du deras produkter för att höja dina värden. Betalar för scanning igen (som visar hur produkterna funkar). Och så fortsätter det. Visa hela »

Förresten verkar det luta åt att spikmattan blir årets julklapp.....fast ungarna vill nog inte ha en. Svärmorspresent blir nog populärt (hon blir glad initialtoch du flabbar inombords mohaahahaha).

Ni som klagar på bionicband, har ni själva provat?
Varför skriver ni inte om att Bionicband.se har 30 dagar öppet köp? pengar tillbaka.
Jag själv har lämnat tillbaka mitt band men min fru blev av med sin tennisarmbåge och fått mycket mer energi
Flera av våra vänner har köpt, några känner inget, några känner mycket.
MVH
Fam Andersson

Pezster 
· Svar till Andersson

Alltså... jag har ett IQ-krav på den här bloggen. Om man inbillar sig att detta fungerar behöver man omedelbart en hjärntransplantation. Jisses...

Kan NÅGON hjälpa familjen Andersson?!?! Det är kriiiiis!!!!!

Jag måste idiot förklara Pezster, han svarar inte på mina frågor utan går till anfall direkt, detta är en MYCKET oseriös person.
Jag vet till 100% att banden har effekt på vissa personer.
Dock ej på mig själv men flera av våra vänner

Tack vet jag dom som svarar seriöst och kan prata seriöst.

Fam Andersson

Pezster 
· Svar till Andersson

Jag pratar inte med idioter. Är du så jävla korkad att du inte kan tänka själv och inse att det är OMÖJLIGT att ett litet band kan åstadkomma något så är det du som är dum i huvudet.
IDIOT!
Du är så dum att andra civilisationer i universum plötsligt sitter vid frukostbordet och skäms.
Ta din familj till Ullared... jag har hört de har rea på hjärnor.

PS.. idiotförklara... Visa hela »

Hej min vän!
Måste fråga din ålder? 16år?
Du har visat alla på denna blogg att du är oseriös, du skriver väldigt kostigt.
Du svarar inte på mina frågor, du har troligtvis aldrig provat bionicband.
Mitt tips till dig är att komma ur din grotta och vara öppen mot olika nya saker.
Köp några band av bionicband.se dom har öppet köp 30 dagar pengar tillbaka, köp 10 band prova på... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Andersson

Skönt att jag slipper dig. Är du så jävla korkad att du tror på sånt här trams är dialog det sista vi kan ha... eftersom jag har väldigt svårt att diskutera med fullständiga idioter.
Du kan ringa runt bland dina ointelligenta, korkade vänner hur mycket du vill... det enda du bevisar med det är att det finns fler idioter som du.
Att jag skulle ta till mig något som helst du skriver är som att börja kopier... Visa hela »

Kommentera