UPPDATERAT 11 Nov (gamla inlägget under linjen nedan)

Vilket as! Läs bara här och här.


"Jag förberedde genom att lägga ut en madrass på vardagsrumsgolvet, berättar han i förhör."


"Som jag minns det var det påsättning och bli sugen. Med det menar jag vaginalt, analt och oralt samlag, jag visste att priset för detta var 1 500 kronor."


"Jag deltog inte, jag insåg att detta inte var någonting för mig, säger han i förhör."

Visst. Flickan ljuger säkert. Det tjänar hon ju massor på... not. Ingen i det här landet tror väl på att du betalar för ett gangbang... erbjuder dig att ha det hemma hos dig... sedan sätter du dig i köket och dricker kaffe?

"Erik Ullenhag vill inte svara på om Blomqvist erbjudits någon krishjälp av partiet, men enligt Rasmus Jonlund fick han under gårdagen stöttning av partikollegor.

– Han har haft folk hos sig under dagen. Han är i en svår situation, så det är viktigt att ta hand om honom samtidigt som det är viktigt att vara tydlig med de politiska konsekvenserna, säger han"

Krishjälp? Stöttning av kollegor? WTF?!?! Är ni helt jävla körda? Vet ni vad gubbfan har gjort? Vem i helvete stöttar en sådan människa?

Åke... ditt förbannade as. Hoppas resten av ditt gubbliv blir riktigt jävligt hårt.


-----------------------Inlägget---------------------------

Mysig kille den där Åke Blomkvist... Ni vet den där politikern som det skrivits om i tidningarna som "försökt" köpa sex av en minderårig flicka. En gubbe på 67 år som åkte dit för att "försökt köpa sex" av en minderårig. Vad är det för rubrik? "Försökte" köpa sex?!

"Jag uppfattade aldrig att hon var minderårig"

Ähem... nej, visst. 67 år gammalt slemmo och han kopplade inte att flickan var minderårig. Fan... 30 hade varit minderårigt för dig, ditt pucko.

PervoPolitikern (PP) försöker även slå i oss att det inte blev något sex. Alltså, Åke betalade 1.500 för flickan som levererades av en man hem till honom... men han ångrade sig... visst du. Kom igen nu, Åke... vem fan tror du går på att du inte hade sex med flickan (flickan säger att det hade du visst det)? Är du korkad? Hmm, vänta nu här... religiös OCH politiker... jag tar tillbaks frågan.

Åke sysslar med (detta gör ju Åke lite extra slemmig):

Gruppledare i Folkpartiet, kommunalråd med samordningsansvar för barn- och utbildningsfrågor tillika ordförande i grundskolenämnden, aktiv inom svenska kyrkan. Han är även ordförande i kyrkofullmäktige i Huddinge kyrkliga samfällighet och Huddinge kyrkoråd. Ledamot i kyrkomötet. Ordförande i Karin Boye Sällskapet.

Nice snubbe... känner ni hur förtroendet för våra politiker liksom ökar för varje dag?

SvD - DN - AB -

Skriv en kommentar

Tjena Pezster!

Vi fick veta igårkväll (måndag 9) av media och detta är inte acceptabelt. Han lämnar alla sina uppdrag.
folkpartiet.se/FPTemplates/ListPage____97077.aspx

Pezster 
· Svar till Mikael Griffin

Hej Mikael!
Det var ju riktigt bra. Det enda som varit bättre var att han inte lämnade... utan att ni sparkade ut honom...
Fast det kanske ni gjorde?

Tyvärr Pezster, de låter honom gå med stoltheten i behåll! "Förtroendet är förbrukat och det enda rimliga är att han själv väljer att avgå från alla sina uppdrag med omedelbar verkan."

Nja, kära folkpartister, det enda rimliga är att han avsätts/avskedas med OMEDELBAR verkan, och inte att man låter honom göra ett val, som om det på något sätt skulle råda någ... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Oscar

Men vad fan? Då blir det ju frivilligt?!!
Jävla land.

Läser knappt tidningar (blir för påverkad), men vad i hela friden; "försökte köpa". Levererade en annan man flickan? Men har han/båda männen inte blivit åtalade? Olagligt köpa sex, olagligt med koppleri. Var det kanske rent utav vit slavhandel?

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Jag fattar inte... jag antar att den andra mannen blev åtalad för trafficking eller annat. Som sagt... det var en kopplerihärva.

Du Pezster... Var det Gotland du skulle tömma och släppa av alla slemproppar på? Detta är ju en given kandidat!

Tack då vet jag. Behöver inte läsa om skiten. Blir bara så in i h-lvete förbannad. Äckelgubbe! Skenhelige skit! Så solklart att medlemskap i olika kyrkoråd ger ett seriösa förtroende poäng när man vill göra politisk karriär. Inte många som vill sitta i de där styrelserna frivilligt på sin fritid. Så jävla gott är det inte med kaffelängd! Man borde verkligen ifrågasätta varfö... Visa hela »

Varför Gotland? Det är ju fint och rymligt! Finns mindre och kargare kobbar.
Är det inte problematiskt att upprätthålla skötseln i våra gamla fyrar till havs? Det kunde de göra....

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Det har du rätt i... Gotland är ju rätt fint... äsch... lite spill får man räkna med.

Nej, jag offrar inte Gotland. De får någon vindpinad kobbe i Norra Kvarken eller nåt...

Varför får vi aldrig veta vem kvinnan var som var med på gruppsexträffen.

Skulle vara intressant hur en sån äcklig slyna kan tjäna pengar på sådana äckel som Åke utan att betala en enda krona i skatt och dessutom få vara anonym på köpet.

Pezster 
· Svar till Weisse

Du är rätt dum... verkligen... eller så är du en kompis till Åke...
Hahaha... Åke är ett stort slemmo som gör bäst i att inte lämna hemmet.
Ditt eget ordval säger mig att du är liten, korkad och rädd. Försvara inte as för då blir du behandlad som ett.

Kommentera