Allvarligt. Det låter skoj.

Speciellt efter att ha läst artikeln "Sex av tio butiksanställda ljuger" i Aftonbladet. Snacka om att man kan ha roligt på jobb när man ljuger på någon tjockis skumma kläder.

"Här! Den här uppblåsbara, gula hatten passar perfekt till dina lila tights!"

"Erhm... det känns lite skumt. Färgerna..."

"Nejdå! Detta är det senaste från Milano. Du ser fan-ta-boulus ut!"

"Verkligen?"

"Självklart! Varför skulle jag ljuga för dig? Dessutom ser jag på dig att du kan mode!"

"Ja... jag läser ju tidningar... och några bloggar..."

"Precis! Då vet du vad jag snackar om! Här... ta den här ljusgröna toppen med... pricken över i... ooooh, snyggt!"

"Ja... du kanske har rätt."

"Det vet du att jag har!"

"Vet du! Jag tar det! Jag ska ut ikväll!"

"Så ska det låta!"

När kunden går ut gör jag high-fives med mina andra kollegor samtidigt som en vän videofilmar kunden på väg ut från affären. Youtube nästa!

AB - AB -

Skriv en kommentar

Jag skulle mycket hellre vara en av de där "modeikonerna" som sätter trender typ: "Nu bestämmer jag att ha ett skärp precis under tuttarna är snyggt". Eller "nu ska alla tjejer ha kort kjol och svarta strumpbyxor". *Vips* knatar tusentals kvinnor runt precis så. Fatta vilka möjligheter.
Plommonstop, kråsskjorta eller spandexbrallor...? Vad skulle du lansera?

Pezster 
· Svar till Guran

Hahahahahaha... sjukt roligt. Skärp under tuttarna.... :D det är så fult att jag får ont i magen.

Folk som köper senaste modet för att vara in, är ju bara totalt losers.
Fåfängan verkar inte ha några gränser.
Se t.ex. här:
www.expressen.se/mode/1.1784997/nya-klader-saljs-begagnade

Jeez!

Själv köper jag i stort sett enbart kläder för inte att frysa.

Pezster 
· Svar till JB

Precis. Kläder bör man lägga alldeles lagom med tid och ork på. Skönt och snyggt. Done.

...jaha...tog det en fyraårig doktorandtjänst i arbetsvetenskap att komma fram till den slutsatsen?!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

hahahah.. precis. Vissa får betalt för att vara just... förnuftiga. Sjukt. Ifall någon undrar vill jag ha cred för att jag kommit på att det är bra att andas. :D

Jag jobbar i butik >:D

Pezster 
· Svar till tinky

*avis*

Men kul det du skriver Pez. Du hade varit som klippt och skuren om kriterierna är att hitta på en historia om passform. Roligt vara en fluga i det provrummet! : D

Pezster 
· Svar till Geniusloci

:D

tinky: frågar verkligen kunder om din åsikt? För när jag läser ABartikeln undrar man vem som frågar en säljare:
"Vad tycker du? Är den här snygg på mig? Passar jag i denna rosa färgen?"
Att folk frågar om saker finns i annan storlek eller färg är inte konstigt, men i smakfrågor....Dumma-dum-dum!

Då kommer följdfrågan hur ofta ljuger du för att få till ett sä... Visa hela »

Appropå jakten på rökarna.kolla dagens GP....

www.gp.se/nyheter/goteborg/1.254056-lasarna-forbjud-rokning-helt-

HAHAHA, vad slut dom är, på aftonbladet skriver dom "Men lita inte alltid på det butikssäljaren säger.", hm.... :O NÄÄÄÄHÄÄÄÄ?? Läser man ordet SÄLJARE så förstår man ganska så snabbt vad deras uppgift består av.

En av de första reglerna för en säljare är att göra kunden nöjd, glad och lycklig. En riktigt bra försäljning gör du... Visa hela »

Guran: rolät "skärp under tuttarna"
Det är verkligen fult! Skärp är till för att hålla upp byxor. Det har även använts för att markera en timglasform och signalera "här är en midja". Men nu missbrukas detta av tjocka tjejer för att visa att "titta jag är smalare på ett ställe på torson". Nu kan jag avslöja vad vi andra egentligen tänker "Oj, kommer brösten... Visa hela »

Säger bara en sak. Modet ändrar sig hela tiden. Vad som är fult idag är snyggt i morgon. Jag skiter i vilket. Gillar jag något bär jag det. Tycker någon det är så fult att de skiter på sig får de göra det och skrattar man åt mig eller så är det deras problem. Jag bjuder på det.
Men ser de ner på mig som människa bara för en yttre manifestation får de på käften hahaha´:)

Geniusloci: Tja, jag vänder mig väl inte emot just "missbrukarna" (korpulenta damerna) av "tuttskärpsmodet" (SAO :) utan mot själva modet i sig. Det ser förjävligt ut. Nu är det lyckligtvis passé men jag hade god lust att fråga mina några av mina tjejpolare vad fan de höll på med när det begav sig.

nja, nu jobbar jag ju med elekronik. frågar jag vilken kamera jag tycker är bäst för just dem svarar jag ärligt, men det är inte alltid man får exakt det man tror. jag sköter bland annat reparationer. ibland har jag inte riktigt reservdelar så det räcker, så då sitter jag och gör lite kamerahybrider, plockar och blandar från lite olika modeller :>

bara för att det står att det är en viss mode... Visa hela »

Tog för givet att artikeln handlade om klädbutiker...
men ännu mindre att man lyssnar på en elektroniksäljare "jo, denna är bättre, den ska du ha, de billiga är skit...". ; )

Nu är ju jag en av dom tjejer som lägger enormt mycket pengar på kläder och skor, pengar jag egentligen inte har, sånt som skulle behövas till lite mat eller så:) Men är det en ny fest eller bjudning springer jag vips till affären för att köpa en ny klänning. Mmm klänning, bara klänningar, hela min garerob består av klänningar eller svarta kavajer och "finbyxor" och någta skjortor i olika fär... Visa hela »

Vad tror du själv?.......

I all välmening kanske du borde fråga dig varför du vill klä upp dig. Är det verkligen för din egen skull eller? Eftersom du skriver att du prioriterar kläder, när du hade kunnat ha lite roligare för dem.....
Uppskattar att din ärlighet. : )

Det blir Myrorna hädanefter.

Jag syr en hel del, så myrorna har gett mig en skitbillig bra grund. Behöver bara ändra lite ibland. Annars handlar det mest om att kunna kombinera. Speciellt nu när allt mode är retro! Jag kan komma med hem med två jättekassar fulla med en 10-15 plagg för ca 500 spänn. Rätt schysst deal! Hade jag haft mindre storlek på fötterna hade jag hittat massa skor med...

Coolt. Retro känns ändå sådär. Vi får se...

ALLT är retro...inget nytt under himlen...; )
Fast det är klart att ibland behövs nål och tråd för att få till den där extra tuchen.
Idag hittade jag en såååå snygg väska för 80 spänn. Ser helt oanvänd ut. Såg en nästan likadan från Fashion Week Milano (TV). Nööööjd!

fast geniusloci- vi lyckats aldrig sälja våra dyra tvapparater för att min chef är ärlig. "ja, vi har led-tv, men ärligt talat är skillnaden i den här tummen så sjukt liten från en sjysst lcd att det inte är värt 10 000 extra".

suck.

Kommentera