Annica Östberg ska släppas fri. Medierna skriver snyfterihistorier om hur mycket som ändrats sedan hon åkte i finkan. Att hon får lära sig åka kollektivtrafik, handla på Ica etc och att hon gråter i rätten. Trevligt för henne.

 

Hon har fortfarande mördat tre personer. Inte två... tre. Dessutom knarkat, stulit och levt ett milt sagt skumt liv.

 

Jag säger inte att hon ska sitta i fängelse resten av sitt liv... bara att man inte ska ha speciellt mycket sympatier för henne. Medan hon får lära sig vad som hänt i samhället och drömmer om att hon vill jobba med hundar så får man inte glömma att tre människor har inget liv alls tack vare henne.

 

Så det är absolut inte synd om henne. Däremot är det synd om oss skattebetalare som tvingades punga ut med massor av pengar för att få hem henne. Ingen har lyckats förklara för mig varför det var vare sig vettigt eller nödvändigt.

 

AB - SvD - DN - GP -

 

 

Skriv en kommentar

Måste du blogga ut sånt?!

Pezster 
· Svar till KNAST!

Hahaha.. jag mörkade ju ditt namn!
Det löste sig ju! Bra jobbat!!!

Borde varit end of story i medierna för länge sen. Däremot gärna lite mer krut på Dawit Isaak, som inte gjort en fluga förnär.

Pezster 
· Svar till Gringubben

Där sa du något. Varför inte fokusera på honom?! Han är fast i ett primitivt land med ledare som inte har någon hjärna.

"Hon berättar hur det var att komma till anstalten i Sverige.

– Det var som natt och dag. Jag trodde att jag hade hamnat på lyxhotell"

Så där har vi det, svart på vitt, att svenska fångar *INTE* blir bestraffade för sina brott när dom hamnar på kåken.

Skicka tillbaka packet till USA igen... Enkelbiljett denna gången, tack.

o låt inte enkelbiljetten kosta närmare 700K av våra skattepengar

Pezster 
· Svar till J (PP)

Njae... jag tänker spontant på en tillbaks-till-samhället-kurs som går ut på att tälja en egen kanot. Sedan har hon ju transporten löst.

Pezster. Du verkar vara en extremt osympatisk människa. Bara att du lägger tid på att skriva ett sådant inlägg.

Pezster 
· Svar till Anders

Ja... jag ogillar mördare som det skrivs snyftande om... fy för mig.

Anders, vänd på steken. Du verkar vara en jävligt osympatisk människa som anser att mördare är mer värda än deras offer ? "jaja hon hjälpte ju bara till o mörda oskyldiga personer, get over it" eller vaddå?

Det råder en akut brist på piloter och florister i Sverige. Hur skall vi kunna hämta hem alla våra mördare och terrorister med regeringsplan och möta upp dem med en bukett rosor annars?

Anders, Det är en del av hans charm, och därför vi gillar honom XD Tyvärr kan jag inte tycka samma sak om socionomer och deras liktänkande, som du (-'men han har bara mördat 20 st, han har lovat att inte göra om det').

Pezster 
· Svar till Antropos

hahahahhahahahahaa... "men han har bara mördat 20 st, han har lovat att inte göra om det" ... hahaha...aj... hahahhaa :D

"han har bara mördat... han har lovat att bättra sig"...som den här då?
www.aftonbladet.se/nyheter/article6099335.ab

Svenskar glömmer fort, i synnerhet när det gäller politik

Pezster 
· Svar till J (PP)

Fy fan. Den var rätt jobbig.

J(PP), precis som den. Fängelse är inte bara straff för den dömde. Det är ett skydd för samhället också. Är man dömd för mord, skall man sitta i fängelse och inte ränna runt på en massa permissioner. Har man avsiktligt tagit ett liv, har man förverkat rätten till att ha kontroll över sitt eget. In med dem och låt dem sitta livet ut.

Riktigt bra skrivet. Jag håller med. Om man ska ha sympati för folk som mördar, varför inte ha en stor brakfest där vi kan bjuda in alla mördare i hela världen? Ballonger och grejor, och tårta och guitar hero-turnering.

www.sameoldstories.blogg.se

Pezster 
· Svar till Josefin

En mördarfest?! Hahhaha... skumt.

Kommentera