Jag gillar vanligtvis Persbrandt. Hans roller sticker oftast ut och hela hans person är fylld av en slags "fuck off"-mentalitet. Idag blev han en fjant i mina ögon. En pengakåt fjant dessutom som tydligen inte har några problem med att knyta sitt namn till ännu ett i raden av flumpreparat. Nu senast så ska hans lilla piller lindra svininfluensan. Läs företagets pressrelease här.

Samma kille som spänner ögonen i dig på tv-reklamen om att du ska göra något för barn. Han som ser så där viktig ut. Nu vill han lura alla stackars svagsinta människor som är rädda för svininfluensan. För givetvis vet Persbrandt, lika mycket som de andra tomtarna på företaget, att rädda människor tillfälligt kan sätta vettet åt sidan i hopp om lindring eller räddning.

Att sko sig på de svaga är jävligt äckligt. Skäms Persbrandt... det trodde jag verkligen inte om dig. Jag hoppas att det är tillfällig sinnessjukdom eller att du kommer ut och erkänner att du var hög som ett hus eller full som en måne när du skrev under papperna.

Kosttillskott mot svininfluensa.... jisses. Knappt antivirala medel hjälper... ett flumpiller gör det definitivt inte.

Dessutom är kosttillskott är totalt meningslösa! Din kropp tar upp en sådan enormt liten del av mineralerna/vitaminerna i pillerna att du hade tjänat betydligt mer på att lägga pengarna på mer grönsaker och frukt.


AB -

Skriv en kommentar

Men Pez...är det först nu du upptäckt att Persbrandt är en SKÅDESPELARE. Han SPELAR tuff. Det är inte på riktigt, bara på låtsas. : D Fjant har han varit länge.

Kan man be om en länk...är för lat leta efter vad det handlade om...pretty please...

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Länken ligger längst ned... ska klistra in den rätt i inlägget dessutom.

My bad! Tack!
Man kan inte begära så mycket av en skådis. Han ville nog väl, men var för korkad för att fatta sammanhangen.

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahaha... just min tanke.

Rollfigurerna är härligt hårdkokta. Har drömt våta drömmar om Gunwald både en och två gånger...

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Erhm... ok? Liiiite för mycket information där va?
:D

Hahaha...mmmmm....Gunwald! Gött med lite alfa-hanne ibland. : D

Fjant räcker väl inte kisen är farlig

Pezster 
· Svar till Miranda

Vad menar du?

Där sjönk han ett snäpp. Ned till spikmattenivån. Kommer inte ihåg om det var vid sjöfyllan han försökte lirka med Harry Haffa och sa: -"Jag har spelat polis på film många gånger". ;-D

Visst blir man chockad när de når spikmattenivån. Fattade inte att det var sant när Tom Cruise tillkännagav sin anknytning till scientologerna...förresten vet ni om Will Smith sällat sig galenpannorna?

haha...antar att du redan vet att han är "king" ändå ;)

Pezster 
· Svar till TILDA

Flumking kanske.

Vem är king? Persbrandt eller Gunwald....eller Cruise eller Will?

Kommentera