Jag fattar noll av fotboll men jag kan känna igen storhet när jag ser den. Jag anser Zlatan vara just det. Stor. Absolut för stor för Sverige. Jag diggar stenhårt hans framgångar och jag hoppas att han får en lång karriär och att fler av hans drömmar går i uppfyllelse.

I skuggan av Zlatan står Erik Hamrén och några journalister och verkar sura. Folk i allmänhet är till och med upprörda för att han inte kom till fotbollsgalan.

Jag tycker det är bra av Zlatan att han skiter i landslaget. Landslaget är direkt pinsamt. Svenskarna är också pinsamma när de surar över att Zlatan inte gör mål i landslaget. Eller när de blir upprörda över att Zlatan inte vill spela mer.

Är vi med i VM? Nej, faktiskt inte! Varför? För att svenska landslaget inte är bra! Bara en tanke nu, men varför ska Zlatan, när han spelar i ett av världens bästa lag, överhuvudtaget ens överväga att spela boll i ett lag som inte kan spela på hans nivå?

Kör hårt, Zlatan!

SvD - 1 - 2 - 3 - 4 - DN - 1 - AB - 1 - 2 -

Skriv en kommentar

Zlatan är innte landslag spelare,bra i klub lag, men i tio spelade landskap för sverige två måll nej dåligt och guld boll idiotisk......

Pezster 
· Svar till Anton

Det där beror inte på Zlatan utan på ett kasst landslag som inte kan leverera bollarna.

Att låta Zlatan spela i landslaget är som att låta Horace Engdahl ställa upp i samma stavningslandslag som Anton här över. Det är en rejäl klasskillnad.

Pezster 
· Svar till Fredrik

Hahaha... ouch.

Ja, jag kan se att du fattar noll om fotboll.
Men fortfarande verkar du forsta mycket om Zlatan.
Typiskt idoldyrkan utan kontakt med verkligheten.

Pezster 
· Svar till hasse

Dyrkan? Kära idiot. Killen tjänar flera hundra miljoner om året. Klart man gillar honom.
Och man behöver inte kunna något om fotboll för att konstatera att svensk fotboll suger pung.
Som sagt... är vi med i VM? Brukar vi vinna? Brukar vi ens komma i medaljposition?
Nej, precis.

Zlatan har "råd" att välja sina uppdrag/jobb, han är ingen wannabe som måste synas. Han gör sitt val och avstår landlaget, det kan man tycka vad man vill om. Han spelar i en helt annan liga.
Hasse:
Pezster har knappast behov av att dyrka ngn, han verkar definitivt inte vara den typen! Han har ett eget liv och skulle han "dyrka" ngn är inte Zlatan hans första val isf tror jag iaf.

Zlatan är Sveriges mäktigaste person. Skulle göra vad som helst för honom.

Zlatan är kung!

Tycker det är roligt med folk som säger sig kunna fotboll, men som ändå inte lyckas förstå att det är svårt för en ensam bra spelare att prestera något i ett lag med blåbär som inte kan sparka boll för fem öre. Det är kval till VM av en anledning, att sålla ut dom sämsta lagen. Sverige lyckades inte kvala in.. undrar vad det kan betyda?. Zlatan gör bra ifrån sig i Barca och han gjorde bra ifrå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Smokey

Det där kräver nog en förklaring ser jag. Så här:
Killen lirar boll, dissar pressen och skrattar hela vägen till banken. Det är svårt att inte gilla det. Hans speciella stil alltså.
Jag gillar INTE honom bara för att han tjänar pengar.
Tack för heads-upen. Kunde misstolkas.

Just det Smokey. Vi skulle kanske införa enmanslandslaget Zlatan....

Jag, som har fotboll som religion och frekvent besöker en viss fotbollsarena i Stockholmsområdet, tycker det är uppfriskande med fotbollskommentarer från folk som hävdar att de inte är så kunniga men ändå greppar det fundamentala. Här ingår Pezster, och jag säger det inte för att han är min kollega utan för att han förstått vad detta handlar om. Nämligen att Zlatan ser sig själv som för stor... Visa hela »

det som är synd för zlatan är bara att han missar vm. han är på toppen av sin karriär nu - och får inte ens visa upp sig bland övriga av världens bästa. det är hårt, det är liksom chansen att verkligen visa, "jag är bäst" (om han nu är det). och förmodligen kommer han sen när nästaEM närmar sig. varför skulle han bry sig och orka motivera sig för några kassa träni... Visa hela »

Kommentera