Klimatfjantarna får ge upp ser det ut som. Det är helt enkelt lysande. Hjärnorna fungerar alltså på vissa människor i Köpenhamn. Klart som fan de inte kan enas om något eftersom deras faktaunderlag är felaktigt, ibland påhittat och mestadels alarmistiskt.

Jag tror minsann att det är värt ett litet glas champagne. Tanken på massor av frysande planetkramare som hungerstrejkar i onödan gör att biffen kommer smaka extra bra ikväll.

Kan vi lägga ned det här klimattramset nu?

Förresten ska jag bara hitta mitt rymdskepp sedan sticker jag från den här planeten innan allting går åt helvete på allvar. Jag kraschlandade här för en herrans massa år sedan och i fyllan från en All-Galaktisk Gurgelbrännare glömde jag var jag parkerade mitt fina rymdskepp (jag tror det var grönt). Hojta om ni ser det.

SvD - DN - AB - SDS - GP - AB -

Skriv en kommentar

Kolla med inomjordingarna om de kanske har bogserat det till deras garage antingen på nord- eller sydpolen!

Pezster 
· Svar till kodolf

Fan... det är ju snorlångt dit. Helvete. Jävla typer. Jag ska stämma dem.

Själv tycker jag klimatkonferensen har varit lyckad. Nåja inte konferensen i sig, men att danska polisen har visat hur man tar hand om bråkstakarna. Fös ihop dem i en hög, låt dem frysa och förnedras, var inte rädd att dra batong och använda den till annat än prydnad. Där har polisledningen i Sverige mycket att lära.

Pezster 
· Svar till Antropos

Njae... en lag som den där lymmellagen är helt idiotisk. Bara för att polisen inte klarar av att ta tag i de egentliga bråkstakarna ska de inte ge sig på ALLA.
Suck... fast vi får väl hit den där idiotlagen vi med... synd bara... jag hade tyckt det var bättre med modigare och bättre poliser... men det så klart... det ökar ju kraven på en medelmåttig yrkeskår.

Du har inte osannolikhetsdrift på den? Isånafall kan du börja leta där den med minsta förmodan ligger.

Pezster 
· Svar till Neurotiska Hanna

Tyvärr inte. Jag hade versionen för extra osannolikhet... Men det trillade av nära hästhuvudnebolousan... Vad är oddsen för det? Helt osannolikt :)

Jo det hörs att du kommer från en annan planet om du inte inser vidden av klimatförändringarna och vikten av ett avtal... eller är du bara en ironisk struts som just fått huvudet över sanden...

Pezster 
· Svar till ja du..

Klimatfjant. Klart du är lurad. Smitta inte andra.

sen när brydde sig länder om avtal med varandra? det finns ju inga konsekvenser för att skita i dem förutom en långdragen tröttsam debatt om "du är dum och gör fel". ett avtal som saknar repressalier då det bryts saknar tyngd.

Pezster 
· Svar till tinky

Faktiskt. Det känns mer som om de har spenderat massor med pengar på något som även om de kommit fram till något inte gjort någon nytta.
Suck!

Kommentera