Imorse läste jag i AB om en kvinna, Mia Berglin, som gått till en spåkvinna. Suck. Inte nog med att människan var så där lagom korkad att hon faktiskt gick till en SPÅKVINNA mitt i en LIVSKRIS, nej, dumheten slutar inte där. Spåkvinnan gav henne massor av dåliga nyheter vilket ledde till att Mia gick ned sig i ångest och depressioner... Men vad faaaaaaan!

Vem går till en spåkvinna? Någonsin? Om man tycker det är en bra idé så måste man knalla runt med en foliehatt på huvudet och tro på flygande tefat! Vem vill dessutom gå ut i en tidning och berätta att man gått till en spåkvinna?!?! Frivilligt? Och dessutom varna andra för det?!

Ett litet tips Mia... tack men... du behöver inte varna oss. De flesta med en fungerande hjärna vet om att det där med spåtanter är lika smart som att elda upp sina pengar.

För helvete... det är lika korkat med spåtanter som bioniska band, spikmattor, homeopater, pyramidspel och allting annat som låter dumt. Kan inte folk bara inse detta? Verkligen? Ska det vara så svårt att fatta?

Jag kan omöjligen tycka synd om idioter. Jag försöker... men det går inte.

Skriv en kommentar

Jeeeeeeesus!
"genast kände jag att kemin mellan oss inte funkade..."
Nej, jag kan tyvärr inte heller känna empati för IDIOTS! Någonstans väcks t o m en ond (eller sund) tanke upp - natural selection. Börjar känna att idioti väger ner mänskligheten, men av någon anledning "räddas" de som borde "fallit ifrån naturligt". Sedan sprider de sina IQ-befriade gener vidare, och det blir fler och fle... Visa hela »

Va, fungerar det inte med spåtanter? Rätt var det är kommer väl någon att påstå att miljöskatter inte håller tillbaka klimatförändringar?
Jag blir så deprimerad. Jag tror jag skall välta en ko för att hjälpa till med vädret...eller hur det var...

Pezster 
· Svar till Eduronflux

Hahaahaha... välta en ko? :D Nu fick jag genast ett nytt projekt. En ny jultradition växer fram.
*putt*
"MUUUU?!"
*asg*

det här är fan enda beviset på att gud finns och att han har humor. hur lyckas idioterna annars överleva om inte nån däruppe tycker det är jävligt kul?

gud- måndagsexemplarens beskyddare.

Den stora frågan är väl om spåkvinnan hade vaknat på fel sida och var på allmänt pissigt humör. Affärsidén med att säga att allt kommer gå åt helvete gör väl knappast att ens kundkrets blir större eller?
Fast jag förstår fortfarande inte varför man går ut i tidningen och "varnar" andra?
Det känns som att varna alla barn för att jultomten faktiskt inte finns. Visa hela »

Pezster 
· Svar till Guran

Ja... hon borde skicka in en anmälan till ARN... de kan behöva ett gott skratt :D

Jag tyckte att detta var ett viktigt avslöjande. Nu vet vi var alla politiker får sin fantastiska ideer från. Dom har en egen spågumma att dryfta sina problem med. Eller är dom också spågummor, för det kommer mest skit ur mun på dom också.
Det där med kon var en bra idé. Kommer göra som Pezster, en ny jultradition.

Nu har du fel, Pezster. Sannolikheten för att flygande tefat finns är ju mycket större än att en "spåkvinna" skulle kunna det hon hävdar. 8

Guran: Bra point! Ingen bra marknadsföring. Ond bråd död och olycka ska endast spås fiender.

(Polaris: Gud nämndes igen. Se min senaste kommentar sidan 3 från 15/12....)

Ond bråd död, o dyl. är en UTMÄRKT affärsidé om man är en spå-lallare... "shit, det kommer att gå åt helvete för dig...MEN!!! om du köper dom här gröna bladen av mig för BARA 20.000:- så kommer det att ordna sig litegrann...sen OM det mot all förmodan bara skulle BROMSA UPP LITEGRANN och inte avbryta det onda som kommer att hända, så har jag en bekant som kan "heala" dig för... Visa hela »

jag vet vem mia berglin är. hon är inte frisk o har nog aldrig varit det. Hon lider av mycket och är en notorisk mytoman, så det hon berättar här behöver inte ens vara en verklig händelse

smulan: med din info blir bilden ännu tydligare eller mer tragikomisk. Hur fan journalisten fick till att tycka att det fanns ett nyhetsvärde i det hela?!!...

Kommentera