Miljökrigarna flippar vidare i Köpenhamn. Suck... Ger mig fan på att de inte kommer någonstans. Eftersom det kostar en herrans massa pengar så lär det bli svårt att få länderna att komma överens utan ordentliga fakta och slutsatser... vilket det inte finns. Sedan att alla vegetarianer och planetkramare flaxar omkring och hojtar gör ju inte saken bättre.

Nej. Då kan man lika gärna passa på att profitera själv på allting, enligt mig. Jag har kollat av framtidens strandtomter ifall vattennivån skulle öka några meter. Lagt bud på några finfina tomter så håll tummarna! Jag tänker långsiktigt som fan nu. Klimatflyktingar i framtiden kan komma och bo dyrt på min mark. Eftersom jag gärna vill skörda frukterna av min otroligt smarta tänkande tänkte jag snabba upp det hela lite.

Idag har jag även byggt om min bil så den kan köra på råolja helt utan avgasrening... den förorenar något sjukt! Tror dessutom några pensionärer fick åka på sjukhus när jag stod vid ett rödljus och puttrade. Polisen kunde inte heller göra något eftersom molnet bakom bilen effektivt döljde mig i bästa "James Bond"-anda. Jag köpte upp ett lager med sprayburkar som jag tömt i atmosfären. Jag har personligen skjutit av några utrotningshotade djur och sedan eldat upp dem med bensin, jag har slängt plast och batterier i naturen, huggt ned all skog på mina marker... och inte fan blir det varmare. Inte en enda grad. Fan. Så en person KAN INTE göra skillnad. Fuck. Jag fryser fortfarande. Trots hårt slit.

Jag är besviken.

SvD - DN - AB -

Skriv en kommentar

haha. har haft en hispig klimathuligan efter mig som tycker att jag inte bör köpa biff för att det är dåligt för naturen och uppfödningen av kossor förorenar.

jag frågar om han har bil.

"ja" svarar han.

"bensin?" frågar jag vidare.

"eh... ja."

"och du klagar på att jag äter kossor? jag har inte ens körkort. så håll käft..."

Pezster 
· Svar till tinky

Hahaha... förresten... bra idé där... ska köpa några kossor med. Allt för värmen.

Och inte nog med att klimat-krigarna inte kan komma överens, dom är tråååkiga också. Världens tunnaste bok? Miljövännernas samlade lustigheter och skämt!!

Läs gärna A CLIMATOLOGIST WALKS INTO A BAR...
AN INCONVENIENT JOKE www.moreintelligentlife.com/story/a-climatologist-walks-into-a-bar.

kossor smakar gött.

omnomnom

Jag är en själv en carnivore, men ogillar sättet vi "odlar köttet på". Vi odlar jättytor för att föda köttat. Grödor vi hade kunnat äta direkt istället. Och vi skövlar naturliga biotoper för att skapa odlingsytor. Etc etc
Gäller även de fiskar vi äter mest av som torsk. Inte bra odla dem heller, för vi matar dem med så stora mängder annan fisk, som vi egentligen borde stoppat i oss... Visa hela »

har en polare som är helvegan sedan en bra tid tillbaka. men det hade inte så mycket med klimatskäl att göra som att hon kände en viss vämjelse över att äta ett dött djur. därutöver har hon sedan sin uppväxt dåliga erfarenheter av djurhållning (lamm som slits sönder levande under hantering etc). hon tyckte inte det smakade bra längre, vilket är en anledning god som något.

däremot lider ho... Visa hela »

Kommentera