Efter att ha läst både i AB och andra tidningar om hur lyckad jakten är... eller hur stort intresse det har varit inför jakten. Loosertidningen AB lyckades även med konststycket att be inavlade jägare att skicka in bilder på sig själva och vargarna de dödat. Där poserar diverse loosers på bilder med döda vargkroppar... helt stolta... vilken fin början på 2010.

Lyssna nu här era korkade idioter till jägare (ni som jagar varg nu alltså). Hur fan kan ni vara stolta över att ni med motorfordon och jaktgevär stressar ut en stackars varg och skjuter den? Känner ni er lite större och starkare nu? Känns det som paketet i era skogsbrallor blivit lite större?

Vår extremt lilla vargstam har nu alltså decimerats med 21 vargar... antagligen fler eftersom ni vargslaktare blir helt till er i brallorna och skjuter vilt i skogen. Ni snubblar väl omkring och nästan startar en slags homoerotisk stämning ute i skogarna av ren upphetsning.

Alltså... det finns massor av länder som har vargstammar i tiotusental... men vet ni vad? Inte fan äter vargarna upp deras barn, kidnappar deras styvföräldrar eller river husen. Förklara för mig hur många vargattacker med dödlig utgång vi har haft i det här landet de sista hundra åren? Det är med andra ord inget problem alls. Vem i helvete har ansvaret för att gått på era lobbyisters helt befängda påsåenden?

Och det där gnället över att vargarna dödar era husdjur? Enligt mig är en vild varg värd 100 stycken av era jyckar. Kanske mer. Vet ni vad... jag skiter stort i era jävla hundar. Vargen är mycket mer värd för mig. Så det argumentet kan ni stoppa upp i häcken. Om ni är så pantade att ni släpper lös era hundar i vargmarker så... håll i er nu... skyll er själva. Det säger nämligen mer om er som hundägare än om vargen som ett rovdjur.

Jag skrev ett inlägg om vargjakten för några dagar sedan men blev tvungen att skriva ett till... jag har ett tips till alla tidningar... skriv om den uppenbara inavlen i de norra delarna av det här landet. Jag ser framför mig tvillingar i flanellskjortor som sitter på iskalla verandor och spelar banjo och mellan sångerna skjuter vilt mot skogsgränsen.

Om det nu visar sig att jägarna skjutit för många vargar så hur ska det då straffas? Ett liten "fy på er" och sedan är det lungt? Vem är så otroligt korkad att man vill utrota ett vackert rovdjur? Vad är anledningen? Det är INTE för att vargen är farlig... det är INTE för att det kostar en massa pengar... det är rent hat mot vargen.

Jojo... det var ju en trevlig början på 2010... bonnläpparnas år.

AB - AB - SvD - SvD - DN - DN - DN -

Skriv en kommentar

Har inte kommenterat på ett tag, men nu käner jag en sådan ilska och samtidigt värme över ditt helt korrekta agerande Pezster! Vidrig är vad denna jakt är, vidriga är argumenten, vidriga är alla populistiska varghatare därute i stugorna som tror att vargen är farlig. I Kanada finns det tiotusentals vargar, i Spanien flera tusen. Jag håller med dig, vissa risker finns i alla branscher. Gillar man inte att förlora några få... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Oscar

Det är bra att du gör dig hörd nu! Det är helt sjukt! Kollar nu på tv och givetvis har de inavlade idioterna skjutit för många vargar.
Sjukt förbannad just nu...

22 ulvar avverkade, överskriden kvot på sina håll, fler skall nedläggas, skyddsjakt c:a 10 till och till det skall läggas tjuvskyttet.

Det blir nog ett fyrtiotal innan det är klart och då har de lyckats avliva 20%.

Idioter är det rätta ordet. Och han, Kenneth, som skrev:

"Vargen får jaga älg hela året och vi bara några veckor på hösten.", han tycker jag på ett bra sät... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Ipse Cogita!

Vi har kämpat för att få en stark vargstam i Sverige och nu kommer inavlade idioter och får sin vilja igenom. Detta handlar om okunskap och idioter på hög nivå...
Var fan kan man göra sin röst hörd? Detta är helt sjukt!

Alla kan väl inte bo i 08land...är överbefolkat redan nu..så vi som tycker att alla har en plats och att en naturlig balans ska råda är alltså bonnläppar!? sedan kan man diskutera på "vilket sätt" vargen jagas...

Pezster 
· Svar till Bonnläppen..

Jag säger att de som stödjer och utför vargjakt är några kompletta jävla idioter och det står jag för.

Pezster 
· Svar till Bonnläppen..

Inte alls fattar du väl... jisses...
Flytta för fan om det är jobbigt.
Vad är det här tramset med naturlig balans och jakt på varg? Säger inte det en del om era argument?
Suck.

En sorgens dag :(

Pezster 
· Svar till sara

Synnerligen. Helt jävla sjukt. Och så ser jag på tv hur de stolt släpar skjutna vargar och är helt nöjda....

När startar jakten på vargjägarna?

Hur många barn och vuxna har anfallits av varg dom senaste 10 åren? och jämför med hur många som anfallits av hundar under samma tidsperiod! Den statistiken skulle stödja att vi inför skyddsjakt på tamhundar.

Pezster 
· Svar till Rune

Precis! Det är detta som gör mig så förbannad... det finns inga belägg för att stödja en jakt på dessa vacra djur...

Människan e inte gud och ska få bestämma hur många av varje art som ska få finnas!! även om vissa tror det.....Naturen sköter sin balans själv, dont fuck with mother nature!!!

Jag blir så grymt jäkla förbannad. Skillnaden genetiskt mellan en hund och en varg är i princip försumbar med tanke på att de kan få ungar som i sin tur kan få ungar. Men bara för att vargen är vild och försöker klara sig så ska den skjutas av. Vari ligger logiken?!? Sverige är ett relativt stort land ytmässigt med mycket vildmark. Det finns plats för alla. Som jag har skrivit innan - väljer man att investe... Visa hela »

Denna jakt (slakt) är tragisk. Att en liten minoritet lyckats genomdriva detta är illavarslande. Vargen behövs i våra skogar. Det gör däremot inte jägare.

Pezster 
· Svar till Per

Helt rätt. Vi behöver verkligen inte mer jägare. 12000 i Sverige... Siffran är skrattretande...

R.I.P Svensk Varg, jag tror inte att våra kära ulvar kommer att klara av den här avrättningen. SGT (eller STG, whatever), alltså Skjut, Gräv och Tig, har funnits bra länge inom "jägarkåren", och nu har de fått fritt fram. Skadeskjutningar, avsiktliga sådana lär finnas i massor vid det här laget, sålänge man inte kan påvisa att vargen är död så kan den inte tas med i beräkningen. Visa hela »

Pezster 
· Svar till J (PP)

Precis... En fet käftsmäll till alla vargjägare hade varit på sin plats. Jag känner faktiskt ingen jägare... Intressant... :)

Det var en gång en pojke som hade en väldig liten penis,knappt synlig faktiskt,så han fixade frisedel från militärtjänst, skaffade sig en ärtbössa och sköt försvarslösa djur istället,han blev en jägare, det kändes nämligen säkrare så, för han hade ju så pytte pytteliten penis.Snip snap snut så var sagan slut!

Pezster 
· Svar till yrkessoldaten

Hahahaha

Ni säger att darwins lag gäller och jägare som släpper sina hundar som blir dödade av vargen får skylla sig själva. Men om darwins lag gäller om det naturliga urvalet är det väl helt rätt att människan utrotar vargen då den är ett rovdjur som konkurerrar med hos om födan. Ur darwin synvinkel borde det därför vara helt rätt att utrota varenda varg då människan genom det naturliga urvalet gå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Ekan

Om vi människor har utvecklats till den högst stående rasen på den här planeten kanske vi har ett visst ansvar?
En självklarhet enligt mig... Nog rätt svårt att förstå för dig...
Nåväl... Ge det lite tid så blir dina gener snart utkonkurrerade av några bättre...

Ekan - idag 01:04

Jo ekan, om vi ville knäppa vartenda däggdjur på den här planeten så skulle vi kunna göra det. Men evolutionen har också givit oss lite intelligens. Jägare som gnäller på vargen för att den tar deras jakthundar är idioter. Punkt slut. För det gnälls ju inte mycket på björn eller hur?
12.000 idioter som får ligga alldeles för lite...

Utrotningsförsök med att döda 27 vargar av MINST 250. Det är 10%!! Vid älg- och björnjakten skjuts 30% och de ökar ändå. Då är det ingen som klagar.

Pezster 
· Svar till David

Folk gnäller inte för det finns 3000+ med björnar. Älgar? Över 200000.

Dessutom baseras vår vargstam på ett fåtal individer sedan 80-talet. Vi borde se till att ha en vargstam på minst 1000 i det här landet. Med inplanterade vargar från andra stammar.
Sedan kan vi ge alla vargdödare ett flyttbidrag så ni stackars idioter slipper vara rädda...

Medhåll med största styrka. Det är verkligen fullständigt vansinnigt. Så vansinnigt att det skrivs om i större internationella tidningar (tom lilla Winnipeg Free Press, där alla kommentarer var fullständigt förbluffade över de idiotiska svenskarna...)

ska man skratta eller gråta när man ser sådant här?;

" bryr mig om dig, 51 år, Idag 11:21 superbyggarn , Vargen och människan har ALDRIG jagat tillsammans ,det där har du läst i Fantomen. "

Jomentjenare, hunden bara RÅKADE utvecklas till att vara vad den är idag, men har iiiiingenting alls besläktat med vargen? Iq-fiskmås räcker inte ens till att förklara det där inlägget, hur har den... Visa hela »

Ekan: Det där var bara väldigt korkat skrivet. Vad händer med ekosystemet om vi tar bort alla rovdjur tror du?

David:
3200 björnar fanns i Sverige 2008. Om din siffra stämmer med att 30% skjuts så finns 2240 björnar kvar. Rätt stor skillnad på 2240 och 200 va? Och jag tycker inte att man bör skjuta björn heller. Hatar bilderna i Aftonbladet där jägarna står och poserar och ska visa hur stora, starka och MANLIG... Visa hela »

J (PP)
jag har käkat älg. smakar rätt gott, men knappast värt vargskjutning. käkar hellre kanin.

men jag fattar inte att det ska vara så sjukt svårt att fatta att 210 vargar verkligen inte är NÅNTING. det är en sån minimal spridd population på det stora yta vi har att tillgå i sverige att det är töntigt. och snacka inte om hur det "är" när det finns 3 vargar på x antal kvkm. Ja... Visa hela »

Skickar en länk för att bevisa vilket skitsnack jägarna kommer med när det gäller varg vs. jakthund. Kolla siffrorna, intressant läsning.
(Nej du kommer inte bli förvånad)

www.rovdjur.se/IziDocument/IziDownload/index.asp?DID=832

självkorrigering igen: byggnaden ägdes inte av soc. soc ägde många lägenheter i byggnaden. =P

jag håller med dig fullt ut! Vargjakten är bara ren idioti! Jag för den delen är inte mycket för jakt över huvud taget, jag anser att låt djuren hålla sig till skogen och låt de vara där ifred, kommer en varg in på "vårat" område och ställer till det mad massa besvär - skut den varjen, samma med älgar som kommer in och blir fulla på gästa äpplen, men lämna det andra individerna i... Visa hela »

Gott nytt å så...

Jävligt lätt att ha en åsikt när du inte har problemet. Du känner ju inte ens en jägare, vad vet du då? Majoriteten av jakthatsdrevet är ju stadsbor vars största problem är lövhalka så tunnelbanan blir 10 minuter sen, skjut lite av dessa så ordnar det nog sig sen.

Btw Elins kommentar är ju grym, sopa...

Pezster 
· Svar till Martin

Jo... en känner jag. Jan jobbar på kontoret. Glömde honom. Han är väldigt inne på viltvård har det kommit fram. Han tycker att vargstammen ska fördubblas innan vi börjar prata jakt.
Men Martin... alvarligt... hur många jagar för att ta hand om naturen? 99% går igång på att döda djur bara.
Nej... bort med rösträtten i vissa områden.

Kommentera