Idag har våra poliser gjort något viktigt. Först undrade jag om jag omedvetet gått i ide och vaknade den 1 april men... nej...

Alltså... polisen i Malmö har sprängt en vänsterskoliga... hur man nu SPRÄNGER en sådan liga?! Det kan ju inte ha gått speciellt dramatiskt till? Eller? Har polisen haft span på killarna i några månader? Bovarnas syfte var att sno vänsterskor i Malmö och sedan sno högerskor i Danmark... WTF?! Låter som... tja... korkade typer? Hur kom detta ens upp i tidningarna?!

Suck... man borde ta ett snack med dessa s.k. "banditer". Jag menar... om man nu ändå ska bli brottsling så borde man väl fundera lite över vad fan man ska göra? Det måste väl ändå finnas en slags rang i brottslighet? Att sno vänsterskor, åka över till Danmark (?!) och sno högerskor för att sedan sälja dem låter som sjukt mycket jobb! För lite pengar dessutom... jag menar... skor är ju knappast något åtråvärt?! Eller har jag missat någon stor händelse i den undre världen?

"EY! Vi har en del av narkotikamarknaden... det är dags att vi tar delar av den illegala skohandeln med!"

"Nej! Det är för farligt. Det är Cantarellifamiljen som arbetar med skorna. De har 80% av marknaden! Försöker vi med med skor kan det bli krig!"


En hantlangare springer in och ropar:


"Polisen sprängde precis Cantarellifamiljens operation i Malmö! De åkte fast!"

"Jippiiieee!!! Då tar vi över! Hämta skohornen, grabbar!!!"

För helvete...





Skriv en kommentar

Varning för Jönssonligan! ;)

Hahaha! Tanken har faktiskt slagit mig när jag varit över i Köpenhamn och shoppat skor, att någon förr eller senare skulle en stjäla en sko från vardera landet....

"Kan jag få prova högerskon också?"
"Javisst! Kan du komma tillbaka imorgon kl.14.00?"

Altså, det här är ju allvarligt. Det är svindyra skor det rör sig om. De har snott hela 7 skor, SJU skor, till ett värde av 10.000 kronor!
Eftersom de bara tog hälften av skoparet, betyder det väl att det att varje skopar altså kostade 2856 kr, i genomsnitt.
Vad bra att polisen tog dessa, det var tom en INTERNATIONELL liga. Undrar om Interpol var med i tillslaget.

Kommentera