Nej... nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej... NEJ!

Läste på AB att nätdejtingen inte går så bra för överviktiga. Tja... någon överraskad? Jag retar mig mer på när de skriver så här:

"Du slipper inte utseendefixeringen för att du dejtar via nätet.
Tvärtom, här är den tydligare än nånsin.
– Det är krassa principer som styr. Och vad gäller övervikt är det så oerhört mycket mer brutalt, säger Roland Paulsen, doktorand i sociologi."

Tja... att undvika tjockisar... nu förutsätter jag att vi snackar om riktiga stora TJOCKISAR och inte "mulliga" människor... är knappast en "utseendefixering". För fan. Någonstans har vi väl någon form av biologisk instinkt som säger åt oss att det nog är en dålig idé att gänga sig med en riktigt stor professionellt tjock människa? Någon liten klocka i skallen bör ju ringa lite varningssignaler när en person inte ens kan ta hand om sig själv... eller? Att gnälla över att ingen gillar en om man är tjock så vad är enklast? Ändra på sig själv eller alla andra? Ni hör själv hur dumt det där låter.

Detta har inget med "ytlighet" att göra. Ett sådant påstående gör mig förbannad. Någon form av linje drar man väl ändå? Några små egenheter i utseendet är bara charmigt... men att man skulle vara ytlig bara för att man inte kan tänka sig att spendera sitt liv med någon som är skickligt ful eller professionellt fet är ren bullshit. Någon form av genetiskt tänk måste man väl ändå ha om man vill ha barn i framtiden... eller? Får man inte säga det där högt? Oups, isåfall.

Artikeln avslutas med:

"Paradoxalt nog vittnar många kvinnor med övervikt om att det är lätt att få napp – om det bara handlar om sex."

Öh... va? Dudes... WTF?!


Skriv en kommentar

Hahaha den där bilden har jag redan sett ROFL!!!

Jag följer den här bloggen www.jennytalia.com/-En Aussie-brud som sjunger country-låtar fast med snuskiga texter-Hennes farsa är Kevin Bloody Wilson. Hon hittar alltid en massa galna och roliga bilder som hon lägger ut på bloggen :)))

haha, tjaaaa... kan ju vara så att de kan tänka sig ett engångsligg med någon som inte kan ta hand om sig själv, men inte orkar med några heltidsprojekt.

för vare sig man vill eller ej ser man ut som ett projekt när man börjar vikttävla med elefanter. Då spelar det inte lika stor roll vilken underbar person på insidan, eftersom du ser ut som om du har PROBLEM på insidan, och då menar jag någon rubbning s... Visa hela »

Man kan iofs inte klandra alla för att inte vara självironiska ;D

Kan man inte ta hand om sig själv, så är man inte någon tillgång i ett förhållande. Jag tycker det kan likställas med någon som luktar illa (fast det märks ju iofs inte på nätdejting).

Fula människor kan ha personlighet, sköta sin kropp, vara charmiga. Feta människor kan ... eh ... tja? Stå på en scen och berätta halvkassa skämt?

Fast det finns folk som äääääälskar stora kvinnor eller män. Ju större desto bättre. Liksom en "fettoshist"

· Svar till Geniusloci

Men ÖÖÖÖÖÖÖRK!

Hahah Fettoshist lol!

Jamen, Pez, har du helt missat tvdokumentärerna om alla fettoshister?! (hitte-på-ord så ingen idé googla)
Det finns t ex män som göder sina jättekvinnor så till den milda grad att det klassas som misshandel. Ta en överviktig kvinna med dåligt självförtroende. Vagga in i trygghet och börja sedan göda. Om hon skulle vilja gå ner i vikt hotar man med lämna henne...med andra ord inte bara psykisk misshandel ut... Visa hela »

Ja, just det - har ju varit program om jättekvinnor som driver sexbloggar och har massor av fans. NU kan du säga ÖÖÖÖÖÖÖRK!

Skönt skrivet om tjockisarna, haha. Väldigt underhållande :) Dock ska man inte underskatta tjockisar i sängen, blev på tok för full en kväll på krogen och fick med mig hem en kvinna av stor kaliber. Förvånande nog så var hon faktiskt grym i sängen! Dock hade jag lite ångest efteråt och polarna retades som fan med mig..

Kommentera