Jisses vilket skämt till land vi bor i...

I flera dagar har den hetaste nyheten inom politiken varit Alliansens nya logotype?! Fan, skämtar ni med mig? Ni som läser bloggen vet vad jag tycker om de flesta politiker... värst är Vänsterpartiet vars anhängare borde omyndigförklaras hela bunten. Reinfeldt är en... äsch... få inte i gång mig på den där "cone-head-liknande"-idioten. Av alla partier tycker jag minst illa om Piratpartiet. Kanske för att de inte är som de andra politikerna... än...

Så därför är det skönt att politikerna i Sverige bevisar hur otroligt rätt jag har när konstant idiotförklarar dem. Gång på gång.

Är ni allvarliga? Ni kan lägga så mycket kraft på en logga? Har vi verkligen inte viktigare saker att ta upp i valdebatten? Integritetsfrågor? Eller jobben? Eller sjukvården? Eller skolan? Take a pick!

Nej. Tydligen är en logga viktigare än allt det där... pinsamt!

Vi betalar inte er lön för att ni ska sitta i sandlådan och kasta grus på varandra över färg och form på er leksakshink.

Skärp er för helvete!

AB - AB - AB - Exp - SvD - DN - Ipse Cogita (BRA!) -

Skriv en kommentar

Haha, men vem har någonsin tagit SSU på allvar? Jävla lekstuga.

Vill du slippa jobba men ändå tjäna pengar en lång tid framöver? Bli politiker.

· Svar till Björn

SSU har nog ett samarbete med Arbetsförmedlingen. Alla hopplösa fall som helt enkelt aldrig får jobb slussas in till SSU.

Det här med att SSU har köpt rättigheterna till namnet "alliansen" är ytterligare ett bevis på att det är sandlåda inom politiken..

www.aftonbladet.se/nyheter/article6789943.ab

· Svar till Cian

Man får flipp. Vi betalar dessutom lön till dessa morons...

Det är också väldigt "moget" av SSU att lämna in en patentansökan/varumärkesskyddsansökan gällande namnet "Alliansen".

· Svar till Fredrik

SSU är det nog ändå ingen som tar seriöst. Än mindre nu.
Småbarnsfasoner.

Men hallå...loggan är ju ful som stryk. Hur viktigt som helst? Jag kan väl fan inte rösta på de idioter som tycker att den logotypen är snygg?!

· Svar till Özgür Kurtoglu (www.whatsupsthlm.se/worldsapart)

*smack*
Skärp dig. Detta är en icke-fråga.
;)

Kommentera