Juholt, ögonbrynens man, fortsätter att roa oss även efter Mexikosemestern. Inför pressen efter sina semester hinner han inte mer än öppna munnen förrän grodorna i munnen slåss om att få hoppa ut och leverera nästa rolighet till det svenska folket.

Han öppnar alltså käften och grodan, som vann slagsmålet i munnen, hoppar raskt ut och levererar något i stil med:


"Nu är vi i ett läge där vi har en statsminister som har drivit igenom en ny försvarspolitik tillsammans med Sverigedemokraterna, sade Juholt i flera olika versioner under tal och presskonferens."


Doh! SD hade INGET med detta att göra. Allt det där planerades mer än ett år innan SD kom in i Riksdagen. Rena rama tramset från Juholt med andra ord.

Så... hur försvarade Juholt sitt uttalande? Jo, nytt slagsmål bland grodorna i munnen, en ny vinnare kom fram och fick hoppa ut och leverera följande:


"Självklart vet jag att SD inte satt i riksdagen under förra mandatperioden. Det är dåligt att försvarsministern antyder något annat. Det är låg nivå, säger Juholt till TT." 


"Jag uttryckte mig medvetet drastiskt för att belysa minoritetsregeringens problem."


"Om jag valde ett ord som var felaktigt så beklagar jag det." <--- hahaha... min favorit.


Han måste vara helt dum i huvudet. Är det bara jag som är trött på alla floskler som han kör med? "Lyfta frågor", "sug efter socialdemokrati", "kunskapsbaserad ekonomi", "människovärde före marknadsvärde" (och det betyder...?) och allt annat dravel han kommer med.

Jag menar... man tittar på honom, hör vad han säger och man skrattar nästan ihjäl sig åt den stackars tomten. Ingen i hela världen tar tjockisen med ögonbrynen på allvar och han har blivit en riksclown. Det är nästan så man hör Benny Hills temalåt varje gång man ser honom.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 -

Kris i de egna leden - 2 - 

Skriv en kommentar

Jävla Juholt altså!

Regeringen skulle nog bli så illa tvungna att anstränga sig lite om dom bara hade en opposition att tävla med.

Just nu är det typ femkamp mot en blind och dövstum pensionär.

Visst har en del av det han säger bäring; det är sittande regering som har lagt sina avskyvärda jävla politikerlabbar på vårt arma försvar och lagt sista handen i transformationen till en teater... Visa hela »

Juholt är lite som "Fråga Bertil". Man VET att han kommer hinna göra bort sig när kameran är på. :)

Måste ju gilla Juholt, han e så underbart omedveten om sig själv och omvärlden att det börjar bli lite trist.

Hans floskel "kunskapsbaserad ekonomi", vad baserar han den på egentligen? OM S skulle nånsin komma i regering igen, så är det väl en förtidspensionerad trebarnsmamma från Partille som blir finansminister, eller någon på den nivån? Säga mycket om sittande regering, men Borg har iaf... Visa hela »

Kommentera