Det är lika roligt varje gång gränskontrollen i USA är igång. Nu sist stoppade de några brittiska resenärer eftersom de hade Twittrat följande:


 

 

Detta tolkades bokstavligt av de överviktiga gränspoliserna och de började ställa frågor om hur de skulle förstöra USA. De brittiska ungdomarna stod bara och gapade och undrade om det hela var ett skämt. Ett annat tweet:

 

 

Detta ledde till att redneckpoliserna började leta efter spadar i deras väskor!  

 

"Emily said: 'The officials told us we were not allowed in to the country because of Leigh's tweet. They wanted to know what we were going to do.

'They asked why we wanted to destroy America and we tried to explain it meant to get trashed and party.

'I almost burst out laughing when they asked me if I was going to be Leigh's lookout while he dug up Marilyn Monroe."


De blev behandlade som terrorister, nekades inträde, fick sitta häktade ett tag och blev sedan satta på första bästa plan hem till England igen.

Att USAs gränsbevakning är rena rama lolkalaset är inget nytt. Det är en av anledningarna att jag aldrig någonsin kommer besöka det där landet. Däremot undrar jag hur i helvete Twittermeddelandena kom till deras kännedom. DET är jag jävligt nyfiken på.


Detta är den sköna nya värld vi är på väg till. Oskyldiga meddelanden misstolkas och leder till stora konsekvenser. Det är fan inte ok.

Och hur tror de stackars idioterna vid Homeland Security att en terrorist agerar? Tror de på fullt allvar att de fångar en enda terrorist genom att bevaka Twitter?

"@holywar: Just landed! Let's teach these infidels a lesson! #blowshitup #allahakbarBOOM"

Suck.

Hela storyn finns här.

Skriv en kommentar

Haha, gick precis in på din blogg just för att posta DailyMail länken till dig om detta.
Att tänka sig att US moniterar helt vanliga twitter och nästan gör i byxorna över såna skämt som detta helt tydligt var, är ju katastrofalt.
Med alla deras nya lager där man kan spärra inne folk på obestämd tid utan rättegång, ska man akta sig jävla noga för att skriva "jävla jänkare" ell... Visa hela »

Jisses... Det finns väl bara en sak att säga till gränssnuten egentligen:
www.youtube.com/watch?v=egZsHq0b1q8

Echelon som har visat sin utmärkta nytta igen verkar det som. Ett gigantiskt scanningverktyg som plockar upp på fraser, ord, meningar med mera.

Finns att läsa mycket mer här: sv.wikipedia.org/wiki/Echelon_(data)

Jodå, reser en hel del till USA på jobb. Vanlig fråga är " kan ingen amerikan göra det här jobbet?" Någon dag kommer jag svara som det är, ni alldeles för jävla korkade för att fixa ett jobb som en lågutbildad svensk "greas monkey" gör på ett par dar. Får väl sparken då men vissa dagar är det värt det. Vetefan om man törs ta med sig sin rgen dator i fortsättningen,... Visa hela »

Jäklar, jag har en fjärravläst elmätare i kåken som heter Echelon! Måste omedelbart linda in den i folie...
www.diehl.com/fileadmin/diehl-metering/pdb/DE_EN_EVB-Web/familie5725014698/previewImg/66695.jpg

Kommentera