Ko - a.k.a. "ätbar mjölkbehållare"

Enligt en artikel i DN så produceras det så mycket ekologisk mjölk så att det nu finns mer än vad man kan sälja. Lösningen är då att hälla ekologisk mjölk i vanliga mjölkförpackningar.

Tänk om det vore tvärtom... då hade miljömupps i hela Sverige blivit helt galna och skrikit högt i media om hur lurade de är på sin gröna mjölk.

Ni som inte är miljömupps och som dricker Arla bör alltså bli riktigt förbannade. Det är väldigt fult och gömma ekologisk mjölk i vanliga förpackningar. Man måste ju kunna lita på innehållsförteckningen så att man inte ofrivilligt får i sig en massa grön mjölk!


Skriv en kommentar

Ätbar mjölkbehållare......1:Till kons försvar så är de rätt trevliga när de fått tratta runt ute och utvecklat ett normalt beteende.

Vilket enligt min erfarenhet iofs inkluderar att tratta fram till mina utemöbler och glufsa i sig mina cocopops när jag går in för att hämta mer kaffe....Och därefter ha fräckheten att äska på kli bakom örat!! Knaskossa.

2: Ätbar mjölkbeh... Visa hela »

Gillar inte miljömuppar när man sladdar i snön?
Fan, de måste ha mycket fritid.

Nu ska jag ut och sladda i snön. Ha en trevlig kväll! :D

En annan har ju inget rimligt val. :(

Arla våldtog ju nyss milko, som nu är reducerat till ytterligare en konkubin i haremet. Förväntar mig inte en tillstymmelse till rent spel från arla, vad jag vet kan det vara "soyamjölk" eller något annat påhitt av terökande kollektivtrafikanter.

Kanske någon kommunist-hona fick tillräckligt med blod i den sönderrökta hjärnan för att formulera att det... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Paqe

Hahahaha... tjurmjölk... tänk på den nästa gång ni dricker mjölk.

Uppväxt med Skånemejeriers mjölk. Kan jag inte få den så skiter jag i att dricka mjölk. Allt annat smakar vatten.

Kommentera