"Hej! Mitt namn är Patrik och jag ringer från Phonera. Jag tänkte bara ringa och fråga så att ni är nöjda med er fasta telefoni."

"Enormt nöjda." svarar jag.

"Så bra!"

"Men, Patrik, vi är ju uppenbart inte kunder till er eftersom du sa Phonera. Vi har inte Phonera." påpekar jag.

"Öh, nej, det har ni inte. Ni ringer i dag med…?" undrar Patrik och hoppas väl han ska mjölka lite info som han kan köra vidare sitt säljsnack på.

"Nu kan jag bara tala för mig själv här… men själv använder jag oftast en telefon för att göra mina samtal." förklarar jag.

"Jag menar företaget som tillhandahåller er telefoni."

"Jag vet vad du menar, Patrik. Jag är bara så in i helvete trött på alla säljare som ringer hit och försöker maskera vad de egentligen är ute efter genom att fråga saker och snacka en massa skit innan de - i slutändan - ändå försöker sälja något till oss."

"Öh…"

"Så säg mig, Patrik. När du har jiddrat klart så kommer du självklart att komma med en 'deal' eller ett 'erbjudande' som jag sedan ska ta ställning till?"

"Så enkelt är det inte för att vi har just nu…"

"Nej, Patrik. Sluuuuuta!!! Jag har precis berättat för dig att jag inte vill höra en massa bullshit och det första du gör är att fortsätta. Vi försöker en gång till, tydligare den här gången... är det ditt mål i slutändan åstadkomma något som innebär att vårt företag ska ge ert företag pengar?"

"Ja." suckar Patrik.

"Bra. Säg det då från början och förolämpa inte mitt intellekt genom att slösa bort min tid med massa skitsnack. Det innebär bara att du tar en omväg till mitt nej. Men svaret är alltid nej."

"Jaha."

"Nejha, faktiskt."

*klick*


Skriv en kommentar

Heh...själv lyckades jag få en tjej som ringde från postkodsbedrägeriet att erkänna att jag hade större chans att bli rik på att spara 150 i månaden än att vara med där.

Hon var trevlig, och sade att hon hade tröttnat (efter 3 månader) och skulle börja köra buss i stället.

Dubbelbra som jag ser det.

CG

Pezster 
· Svar till Carl G

Hahahahahahahaha!

Well done.

Kommentera