Hahahaha... sossarna är roliga. Först drar de fram tomten Juholt som får klanta sig ett litet tag. När han överträffar allas förväntningar i hur man effektivt misslyckas så blir det en massa mummel och hemlighetsmakeri från VU. De har möten. Håkan ska inte avgå... han har förtroende... han är kvar... men nej, Håkan avgår!

Vem ska ta över? Vild förvirring i sosseleden.

Kan du? Nej! Inte du alltså... men du då? NEJ! Öh... du? Nej. Killen i receptionen? NEJ! Men vad fan! Ring någon! Vill du? Vad det innebär? Du måste leda partiet så klart. Nej? Det vill du inte säger du... ah, för mycket ansvar?... men åååååh! Kan inte NÅGON TA TAG I DET HÄR?!

Sedan drar VU fram någon dammig gammal svetsare ur rockärmen och - i traditionell lol-sosse-anda - börjar det hela med ett litet fail när hans mamma glatt upplyser journalister om att... jodå... lillgrabben har ringt hem och berättat för mamma att det är så men det är heeeemligt tills på fredag.

Nyheten når sedan ut i tidningarna (även om en mus i en bankomat var intressantare) och alla bekräftar att jo, minsann, det är Stefan "Vaddå" som är sossarnas nya ledare. Rekryterad från LO! I rest my case. Bra början, typ.

Jag hänger med HAX på hans uttalande: "Är sossarna fulla?"


SR - SvD - Expressen - Aftonbladet - n24 - DN -

Skriv en kommentar

känns tryggt om dom skulle komma till makten
klarar inte ens hålla en sån sak hemlig i tre dagar =/

Jag tycker det ar bra. En redig metallare, sa kanske sossarna kan aterga till ett traditionellt arbetarparti.

Jag tanker mig tydliga koppligar till facket, roda fanor, sovjetiskt bildsprak, internationalen pa partikonferensen, varvsindustri, klasskrigsretorik, folkhem, 87% marginalskatt och nanting om att intellektuella ar foradare.

Da kanske politiken kan bli lite mindre om vem som hade en svart barnflicka, och mer om gott och ont, principer mot hardfor realism, principer,... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahahahahahahaha... hur fan har jag missat den?

Jag tycker faktiskt han verkar ganska vettig, för att vara Sosse. Visst, han är fackpamp, men samtidigt har han haft ett riktigt jobb (svetsare), och sätter svensk framgång i fokus.

Framförallt gillar jag att han retar gallfeber få kärnkraftsmotståndare och Svenska Freds, då han har uttalat sig positivt om kärnkraft och svensk vapenexport.

Jo men hur länge är det sedan han var svetsare? Den verkligheten glömde han nog så fort han kom upp sig här i världen. Att han är för kärnkraft låter däremot bra fast om han är klimatalarmist går han fetbort.

Han var väl ändå svetsare i 16 år? Jag tror inte att man glömmer bort det så snabbt bara för att man engagerar sig politiskt.

Han verkar vara en sådan där "miljömål är ok, så länge de inte hotar jobben och Sveriges industri"-nisse. Helt ok, med andra ord.

Kommentera