Det är givetvis Vänstern som är ute och försöker störa ordningen med meningslösa förslag. Ännu roligare blir det när man går in på Folket.se och läser kommentarerna.


Fniss. Lina verkar smart. Not. 100 spänn på att hon är ful, har minst två läbbiga husdjur och självklart en sliten fjällräven kånken väska. Jag misstänker även att hon har vuxenacne och en röd/vit palestinasjal.

Man undrar så klart hur idioten bakom förslaget har tänkt sig att detta ska kontrolleras... Kameror? Urineringskonstaplar? 

Att vänstern får röster gör mig väldigt fundersam. Vad håller folk på med egentligen?

SvD - DN -


Skriv en kommentar

Haha, dør av skratt!! Detta gjorde min dag!

Nä, men detta är ju ett första april-skämt Pez..
Eller vänta nu.. Nej, det är på allvar!

Jag hatar vissa svenskar så det gör riktigt ont i mitt hjärta!

Det mest intressanta är att det ens blir en nyhet..

"Vad jobbar du med då?"
"Jag är Urineringskonstapel på landstinget. Och du?"

*fniss*

"Det ger vila att sitta" Kanske det, men att sitta är egentligen inte bra för ryggen. :P Stå upp är mycket bättre. För hälsans skull!
Och jämlikt? Vad fn spelar det för roll hur folk går på toaletten? >.> Förnedrande för toalettstädare? Om det inte fanns något att städa på toaletten så skulle de ju förlora jobbet! Folk...

Hallå. Kommunister Pez. Räknas som normalt beteende. Jag menar, folkmord är ju också ok i deras värld. Inte ett dugg förvånad.

Lina låter mer som nån 19-åring som pluggar "Genusvetenskap 1" på högskolan och tror att allt är patriakatets fel. "Det är mer jämlikt"? Kom igen nu.

Men tanke på #2 kan man dessutom konstatera att Lina aldrig varit inne på damtoaletten på en nattklubb strax före stängningsdags - det har jag, och värre svinstia finns fan inte.... Herrarnas är ett mirakel av hygien vid samma tid :d

Iofs har hon antagligen inte varit på nattklubb överhuvudtaget - utelivet begränsar sig säkert till picnic i parken med lokala partiklubben...

Skratta ni men det är 19-åringar som pluggar genusvetenskap I som kommer att gripa makten därför att alla andra står som mähän och bara nickar. Titta bara på dokumentären Könskriget så ser ni att genusvetenskapen och dess företrädare har politikernas öra. Förvånande att ingen vågat säga att kejsaren är naken men man vågar väl inte, den har smugit sig in i maktens korridorer utan nå... Visa hela »

Kontroll är lätt fixat.
Man installerar webkameror som övervakas av en pensionerad bulgarisk kulstötarkvinna. Vid överträdelse nyper hon helt sonika tag i pillisnorken och släpar tillbaka syndaren till brottsplatsen där han får städa upp efter sig!

En sak har jag lärt mig efter att haft en hel del hardcorefeminister i min bekantskapskrets. Dessa människor retar sig på ALLT män gör men som inte kvinnor gör. Om det är svårt för kvinnor att kissa stående då ska fan inte männen tillåtas göra det. Det är tydligen inte jämställt då.

Vill ni skratta/gråta ytterliga över galna skandinaviska feminister så läs denna danska artikel om en kvinnlig politiker som vill få kvinnor att kissa stående..

www.dr.dk/Nyheder/Politik/2012/03/06/064806.htm

"Hun mener, at mændenes monopol på at stå op mens de tisser, er med til at cementere en forskelsbehandling i dagligdagen.

- Det har betydning for den måde, vi tænker vores køn på... Visa hela »

Mwhaha. Detta verkar vara det nya "Hen"-ämnet i försommaren.

Vidare läsning: www.metro.se/kolumner/forbjud-stakissandet/EVHlfl!SfepOny3NbRGc/

Jag vet inte ens vad som finns att säga. Kommer göra allt stående hädanefter, i protest.

Pezster 
· Svar till HenrikB

Hahahaha... men det är ju Lisa Magnusson som skrivit det där. Hon har blivit tjock och därför lyssnar jag inte på henne.

Men herrejissesjävlar vilken sugga hon verkar vara. Brrrr....

En kollega klassade henne precis som Vänsterflata, det verkar mycket passande.

Läs även Hans Lindgrens alla kommentarer i FB-fältet under krönikan. Undra om han är troll, eller på allvar så pass funtad? Hans kön skulle varit borttaget och inlåst, sicken pinsam liten man.

Pezster 
· Svar till HenrikB

Han är nog på fullt allvar. Kanske stackaren försöker imponera på någon asexuell vänstertjej genom att ge sig på sitt eget kön i kommentarsfälten.

Mycket pinsam snubbe.

Fast roligt. Det ger oss en helt ny person att ogilla och skratta åt, en del av mig uppskattar det.
Funderar på att trolla honom lite i kommentarfältet, borde vara lätt att få igång han.
Kollade in hans fantastiska bilder från nån vänsterdans i götet(?). Lite självmotsägande banderoller där en lyder "Kapitalister, nu ska ni dö!", och nästa lyder "Respekt för alla levande".
Hö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till HenrikB

Hahahahaha.... på riktigt? Måste kolla...

Det är tyvärr inte bara vänstermänniskor som rökt på genus-holken.

Vad sägs om denna lilla pärla från FP?
www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Motioner/Handlingsplan-mot-latta-vapen-_GY02Ju241/?text=true

"Handlingsplan mot lätta vapen med ett genusperspektiv" av Christer Winbäck.

"Lätta vapen används för att underlätta våldtäkter i konfliktområ... Visa hela »

Den här är inte så dum... kolla actionbilden om hur man "sittkissar" på herrmuggen. Helt lysande!

2000aldrig.se/2012/06/11/vansterpartiet-tar-sexstriden/

Joey Killer, den där motionen om lätta vapen (inte resande av grovt vapen) i samband med våldtäkter i krigsområden, från ärkeidioten Winbäck, blev avslagen för ett par år sedan, typ. Jag vet inte ett skit om Winbäck mer än at... Visa hela »

Tack för ett gott skratt Celsius.

Efter att ha vunnit riksdagens Göran Persson lookalike-tävling i utklassningsstil gick denne "IT-chef" som pushar 60 alltså in och skrev en motion som förvisso tar ställning för rätt sida i upphovsrättsdebatten men som innehåller ett smått fantastiskt citat:

"Enligt en nyligen utförd undersökning används en stor del av hårddiskar och andra löstagb... Visa hela »

alltså... de kan sätta upp vilka skyltar de vill. folk kommer skita i det. därför är det dumt. lite som när de försökte förbjuda mobilsamtal i tunnelbanan. det var.... lyckat. inte.

alla pratade på som vanligt, enda skillnaden var att det ibland kom fram nån sur som fan och skrek nåt i stil med "HÖRRÖ DE DÄR E FAKTIST FÖRBJUDET!"

förbjuda konversation på tunnelbana var allts... Visa hela »

Det är inte bara i Sverige som vänstern är patetiska:
www.aftonbladet.se/nyheter/article14990865.ab

Kommentera