Rapparen Petter är arg. Jättearg. Upprörd. Lite ledsen. Petter mår helt enkelt inte bra. Allt beror på att Petters granne har fått bygglov att bygga ett hus på sin tomt. Det gillar inte Petter för Petter vill minsann inte ha några grannar. Det sabbar hans "idyll" i Åre. Han berättar om hur de valde huset, hur barnen ska växa upp där, hur han ska skapa musik... och allting är tydligen åt helvete och numera omöjligt eftersom GRANNEN HAR FÅTT BYGGLOV! Herregud! Stoppa pressarna!

Petter berättar att han minsann har ett intyg på att det inte planerades några byggnationer intill hans hus. Intyget är ett papper från Petters mäklare (oj... legit).

Petter är även upprörd över att grannen vid flera tillfällen frågat Petter om han vill köpa den där tomten som det nu ska byggas på. Men det ville inte Petter. Det ser han som ren utpressning. I Petters ögon är det andras skyldighet att inte bygga på tomter som är granne med hans. Han är ju muddafacking Petter och han behöver minsann inte äga marken för att hindra ett bygge.

Vi andra kan identifiera oss med tomtägaren. Om man äger mark som man inte behöver kan man känna för att sälja den. Det innebär att någon köper marken... och givetvis vill de ställa något på marken... t.ex ett hus (doh!).

Petter låter gnällig och bebisaktig när han nu proklamerar i Aftonbladet att "buhuuu... om någon bygger något på en granntomten så tänker jag sälja mitt hus!"

Petter, din knast. Grannen har flera gånger frågat om du ville köpa tomten. På det sättet så hade du sluppit ha en granne. Då måste han ju sälja till någon annan... som då givetvis vill bygga något där. Hur dum får man bli? Du hade ju chansen att köpa den! Idioooooot!

Det Petter kallar för "utpressning" kallar jag helt enkelt för business as usual. Självklart ska det till en artist för att bryta ihop av förvirring över sunt förnuft.

Petter får även priset för största DramaDrottningen 2012. Shiiiit! Han får alltså en granne?! Och detta sabbar hans idyll, hans familj och hans musikskapande!

Ge grabben en valium.


Skriv en kommentar

Hah, vilken fjant. Hoppas han säljer så slipper grannarna honom.

Livet är hårt ute i förorten.

Carola sammanfattar det bra i rubriken till artikeln nedanfor: – "Jag får lust att ta fram en hink och spy"

www.aftonbladet.se/nyheter/article15168293.ab

Jag önskar man kunde konfiskera barn och dela ut dem till föräldrar som verkligen vill ha dem..

Pezster 
· Svar till Maria

Samt tvinga föräldrarna att kamma sig med en osthyvel och använda en saltad mössa.

Petter skapar MUSIK... Det skulle ju vara en nyhet... Har pojken fått en släng av hybris?

He he...bättre stollen flyttar tillbaks till betongförorten. Alla grannar var ju kompisar där och det var ju så "på riktigt" och "hiphop". Tönt..

Vem är det Petter "hotar" med att sälja sitt hur? Grannen? Åre kommun? Jag förstår inte.

"sälja sitt hus" menade jag

Stackarn.
Man kan aldrig garantera att en tomt förblir tom för evigt. Att låta sig duperas av mäklaren, ja men ursäkta hur naiv och dum får man bli?

Fast det är typiskt svensk nu mera, alla är typ kränkta, "det var inte mitt fel", "va? har jag eget ansvar"? och sp vidare. Vad händer med genpoolen egentligen här?

Haha! Garantier för att intilliggande tomter ej skall användas? Tror han själv på det?
OK att det är Åre och inte Täby det är snack om, men om han vill ha sådana garantier borde han väl köpt mer mark.
För övrigt såg han riktigt tattig ut i kostym på bilden i AB :D

Men det sjuka är ju att man överhuvudtaget kan överklaga ett bygglov på nån annans mark. Jag vet vart han bor och han kommer förlora större delen av kvällssolen och få jäkligt fin utsikt ersatt med husvägg. Jag skulle också överklaga om jag visste att det fanns en chans att stoppa bygget å det sjuka är att det funkar bara man gnäller tillräckligt.
Hotellet uppe i björnen (längre upp på... Visa hela »

Kommentera