De senaste dagarna har det figurerat en viss text som folk har postat på sina Facebookprofiler. Det finns till och med en svensk översättning. Ååååh!!! Ständigt dessa människor som glatt postar skit på sin Facebook utan att använda hjärnan först.

Vad fan tror ni? Egentligen? Att Facebook har en avdelning som sitter och kollar igenom era statusar så de vet hur de ska behandla just era bilder? Nej.

Så här, direkt från Facebook:


“When you post things like photos to Facebook, we do not own them. Under our terms, you grant Facebook permission to use, distribute, and share the things you post, subject to the terms and applicable privacy settings.”


Ni gick med på detta när ni skaffade ert Facebook konto. Ni kan pilla runt lite under "settings" om ni vill (bra att kolla runt där för övrigt) och göra några små tweaks om ni känner för det... men i övrigt så skiter Facebook stort i vad ni postar på era profiler.

Gah!

Fortfarande inte säker? Pust. Kolla in det här.

Skriv en kommentar

Meeeen Peszter! Lugn och fin, andas! Det finns för många idioter i världen för att man ska hetsa upp sig! Jag är en... ;)

Pezster 
· Svar till Foolse

Detta var ju väldigt lugnt och fint tycker jag. Nästan fluffigt.

-snel hest!! *klapp klapp*

Kommentera