Thatsup + ISH Cafe bjuder på frukost!

En ljummen måndagsmorgon i maj bjöd Thatsup och Ish Café in till frukost!

ISH Cafe är en nytänkande, trendig och kreativ plats där det serveras "food for every mood". Ett mellanting mellan frukost, café och restaurang.

Jonas Lagerström från stjärnkrogen Restaurant Etoile står för matkonceptet, inte helt otippat att frukosten var så god! I teamet finns även Jonas Wiklander från hamburgerkedjan Brödernas.

Det bjöds på french toast med hjortronsylt, grädde, limezest och citronmeliss, krispig tuna melt och mini croissants med krämig äggröra. Kaffet står Lavazza för, till det bjöds det på lemonader med päron lime chili och hallon vanilj, mums!

För att höja mysfaktorn lite extra hade vi pyssel på plats - pärlor med alla tillbehör du kan tänka dig! Dags att göra sina egna smycken.

På plats var våra Thatsup Ambassadörer, foodies, vänner och branschkollegor.

Är du intresserad av att bli Ambassadör?

Här på Thatsup har vi något som kallas "Thatsup Ambassadörer". Dessa är utvalda medlemmar som recenserar på Thatsup. Genom sina pålitliga recensioner, bilder och listor förstärker de vår sajt och hjälper andra medlemmar och läsare att hitta stans guldkorn! ☀️

Förutom att du får delta på exklusiva-Thatsup event där vad som helst kan hända får du även möjlighet att träffa andra som delar samma passion och intressen som dig, både recensenter och spännande företag!

Efter sommaren kommer vi ha en ny ambassadörs uttagning, så om du eller någon du känner är intresserade, tveka inte på att söka HÄR! 💙

Skriv en kommentar