Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Brödernas har etablerat sig på flera håll och kanter i Stockholm, och här är det hamburgare av hög kvalitet som serveras. Brödernas på Östermalm drivs av Johan Stangenberg och Fredrik Kvick, som vill liva upp kvarteret ordentligt. Det som skiljer denna Brödernas gentemot de övriga filialerna, är att baren här får stå extra mycket i centrum. Här serveras ett lekfullt utbud av cocktails och atmosfären bjuder in till såväl familjehäng som en helkväll med vännerna.

Se även Brödernas Liljeholmskajen, Brödernas Odenplan, Brödernas Sickla, Brödernas Kungsholmen, Brödernas Skanstull, Brödernas Hammarby Sjöstad, Brödernas Rörstrand, Brödernas Globen, Brödernas Telefonplan, Brödernas Solna Strand, Brödernas Äppelviken

Användarbilder på Brödernas Östermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Kycklingsallad – Bild från Brödernas Östermalm av Adam L.
  • Kolla, nu ser den ju riktigt aptitlig ut! – Bild från Brödernas Östermalm av Adam L.
  • De börjar få till utseendet! – Bild från Brödernas Östermalm av Adam L.
  • Dubbel ost – Bild från Brödernas Östermalm av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 feb 2020 · Uppdaterad

Nu har jag ätit här 6-7 ggr (på lite mer än 1 månad) och tycker verkligen kvalitén håller. Riktigt jävla goda burgare alltså. Lämpar sig bra för take away också, då de har lite mindre talg i burgaren än många andra,... Visa hela »

27 jan 2020

Provade nyöppnade Brödernas häromdagen. Otroligt goda hambrurgare utan massor av bullshit på. Perfekta (enligt mig) pommes-tunna och krispiga. Goda dippar, tryffeln var en favorit.
Nu till burgaren! Shake shack är min absoluta favorithamburgare någonsin och denna... Visa hela »

8 feb 2020

Hade otroligt höga förväntningar pga att jag hört SÅ gott om Brödernas, vet inte om det är det som påverkar mitt betyg eller om vi hade otur med vår beställning ELLER om jag helt enkelt inte har samma smak? Hur som - hamburgaren var absolut god me... Visa hela »

17 jan 2021

Jag korar Ostburgaren här till Sthlms godaste. Har prövat den flera gånger och jämfört med andra bra alt (typ BaP) men Ostburgarens på Brödernas slår allt.

Beställer alltid med strips och aioli.

12 okt 2022

Goda burgare bra miljö nästan en femma men inte ritkigt där kanske nästa gång

10 feb 2021

Matmässigt tycker jag nog inte att det blir mycket bättre än så här när det kommer till burgare. Lokalen lämnar dock en del att önska men vägs upp av det alltid så trevliga bemötandet.

2 mar 2021

Maten var inte jätte god och det tog skit lång tid för maten att komma

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.