Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurant Etoile

4,5 • 6 recensioner
Restaurant Etoile

På Norra Stationsgatan ligger numera Etoile som drivs av två välmeriterade kockar, Jonas Lagerström och Danny Falkeman. Här satsar de på en satt avsmakningsmeny bestående av modern, internationell mat i säsong. Det går även att beställa en vegetarisk meny vid bokning. Restaurangen har 26 platser och industriell känsla - tanken är att det ska kännas avslappnat att äta på Etoile.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 okt 2018

Uttrycket håll käften-middag räcker inte till. Jag är helt enkelt stum. Tack!

18 aug 2019

Vi åt deras 20 rätters avsmakningsmeny som var mycket spännande och uppfinningsrik! Många rätter chockade smaklökarna - inte minst pinnglassen med smak av asiatisk gryta. Extremt kunnig, trevlig och ambitiös personal samt mysig lokal och grymt bra viner. Allt so... Visa hela »

30 okt 2018

Chockbra! Vinpaketet var starkt med både klassiska smaker och mer naturvinsexperimentiella inslag som passade perfekt till maten, kunnig servering och intimt på ett bra sätt 5/5

11 sep 2019

Känns aldrig kul att gå emot strömmen... men Etoile lämnar en del att önska i matvägar.

Tolka min trea rätt - mottagandet, omhändertagandet, presentationerna, allting är super. Men det förväntar jag mig av en krog med ambitioner att nå... Visa hela »

9 sep 2019

Bäst i Stockholm!

Listad i: TOPP TIO
9 apr 2019

Nu har vi varit på de flesta "fine dining"-ställen i Sthlm och denna slår alla med hästlängder! 18 ostressade, innovativa och goda rätter i intim miljö där du som kund har bordet hela kvällen!!! Vad mer går att önska? Be att få... Visa hela »