Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurant Etoile

4,7
9 betyg
Redigera Restaurant Etoile
Restaurant Etoile

På Norra Stationsgatan ligger enstjärniga Etoile som drivs av två välmeriterade kockar, Jonas Lagerström och Danny Falkeman. Här satsar de på en satt avsmakningsmeny bestående av modern, internationell mat i säsong. Det går även att beställa en vegetarisk meny vid bokning. Restaurangen har 26 platser och industriell känsla - tanken är att det ska kännas avslappnat att äta på Etoile.

Användarbilder på Restaurant Etoile Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurant Etoile av Agneta K.
  • Bild från Restaurant Etoile av Agneta K.
  • Bild från Restaurant Etoile av Agneta K.
  • Bild från Restaurant Etoile av Agneta K.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 okt 2019 · Uppdaterad

Restaurang Etoile, vilken käftsmäll! En magiskt avsmakningsmeny på 25 rätter. Fantastiska smakkombinationer, grym service, välkomponerande dryckespaket till (finns både med och utan alkohol). All elogé till Danny och Jonas som driver stället! 👏🏼 Två... Visa hela »

18 aug 2019

Vi åt deras 20 rätters avsmakningsmeny som var mycket spännande och uppfinningsrik! Många rätter chockade smaklökarna - inte minst pinnglassen med smak av asiatisk gryta. Extremt kunnig, trevlig och ambitiös personal samt mysig lokal och grymt bra viner. Allt so... Visa hela »

11 sep 2019

Känns aldrig kul att gå emot strömmen... men Etoile lämnar en del att önska i matvägar.
Tolka min trea rätt - mottagandet, omhändertagandet, presentationerna, allting är super. Men det förväntar jag mig av en krog med ambitioner att nå... Visa hela »

30 okt 2018

Uttrycket håll käften-middag räcker inte till. Jag är helt enkelt stum. Tack!

30 okt 2018

Chockbra! Vinpaketet var starkt med både klassiska smaker och mer naturvinsexperimentiella inslag som passade perfekt till maten, kunnig servering och intimt på ett bra sätt 5/5

20 okt 2021


En av mina bästa matupplevelser någonsin.
Älskar hur personalen tar emot oss redan vid entrén och ser till att vi får en fantastisk matresa från entrén vidare till baren sedan genom köket och slutligen till matsalen. Vi äter konstverk i fo... Visa hela »

9 apr 2019

Nu har vi varit på de flesta "fine dining"-ställen i Sthlm och denna slår alla med hästlängder! 18 ostressade, innovativa och goda rätter i intim miljö där du som kund har bordet hela kvällen!!! Vad mer går att önska? Be att få... Visa hela »

9 sep 2019

Bäst i Stockholm!

Listad i: TOPP TIO
4 okt 2019

Välkomponerad och spännande meny, en fröjd för både öga och gom. Vinpaket av hög klass. Perfekt service och trevlig atmosfär i matsalen. Vi återvänder gärna - igen

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.