Thatsup Bootcamp 2023

Välkommen till Thatsup Bootcamp!
6 veckor, 6 olika träningsstudios - hur kul?

Varje onsdag kl 08.00 i 6 veckors tid bjöd vi in våra Thatsup ambassadörer och andra härliga profiler till Thatsup Bootcamp.
Att man tränar bättre i snygga träningskläder är sen gammalt, så vi var extra glada över våra träningskläder från Röhnsich.
Minst lika viktigt med mat efteråt, så efter vaje pass bjöds det på frukost från Bröd & Salt.
Vi besökte bland annat crossfit, cirkelträning, yoga, högintensiv pulsträning och mycket mer! 💪 

Vilka är våra ambassadörer? Det är de som ger det där lilla extra. De skriver många och tydliga recensioner, men är även aktiva på sajten och vi tackar dem för detta genom exklusiva event. De hjälper oss att vara relevanta. Alla våra medlemmar kan ansöka om att bli ambassadörer, här kan du läsa mer om hur du blir ambassadör.

Vill du också gå på våra event?
Börja med att bli medlem på Thatsup och sätt sedan igång med att skriva recensioner.

Först ut - CrossFit Nordic!
CrossFit Nordic är Stockholms äldsta och första Crossfit Box. Crossfit Nordic är ett professionellt träningscenter och en lekplats för vuxna. De hjälper människor att bli bättre genom utmanande fysisk rörelse och gemenskap på ett säkert, effektivt och roligt sätt. De tror att människor mår bra och blir glada av riktig träning.
Här kommer det bjudas på ett svettigt, crossfitinspirerat pass som passar alla oavsett
utgångsläge eller målsättning.
Här fick vi genomföra ett mycket roligt och leksamt pass, crossfit var inte så läskigt trots allt!

Nästa stopp - Intense
Ett Intense högintensiv intervallträning pågår i 40 minuter och leds av en tränare. Boris Kuzmic, Intense programdesigner, har skapat ett träningspass som ger maximalt resultat - oavsett träningsnivå och erfarenhet.
Till skillnad från andra boutiquegym går Intense mot strömmen när det gäller ljussättning och är idag unika med en ljus lokal. Man har satsat på biocentriskt dagsljus från Brainlit, vilket innebär att man under ett enda träningspass får halva det rekommenderade dygnsbehovet av dagsljus.

Next stop, Acid Training City!
Den fysiologiska teorin bakom Acid Trainings träningspass kallas för EPOC eller ”syreskuld”. Genom att de ger dig ett pulsband när passet börjar gör så att du live kan följa din pulsutveckling under passets gång. På så sätt kan de använda din hjärtfrekvens som vägledning och övervaka dina utveckling i deras 5 pulszoner. Acid Training är ett unikt nordiskt träningskoncept som under 54 minuter ger en unik kombination av konditions- och styrketräning. Konceptet är baserat på vetenskaplig fakta och forskning.

To be continued!

Skriv en kommentar