Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

CrossFit Nordic

5,0
1 betyg
Redigera CrossFit Nordic

CrossFit Nordic öppnade 2010 och är ett gym som hårdsatsar på träningsformen CrossFit. Grunden bakom CrossFit-träning är alla naturliga rörelser vi människor ständigt utför - stå, sitta, kasta, lyfta, putta, dra, klättra, springa och mycket mer. I ett CrossFit-pass utför man alla dessa rörelser tillsammans med fria vikter. Alla övningar utförs mot klockan, och det gäller antingen att klara övningarna så snabbt som möjligt, eller att utföra så många repetitioner som möjligt under tiden man har på sig. Träningen är annorlunda jämfört med andra gruppträningsformer, och många tycker att det är den roligaste och effektivaste.

Användarbilder på CrossFit Nordic Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb 2019

UNDERBAR BOX!
Första gången jag klev ner i källare till boxen tog det 10 sekunder innan sågs jag som en i Nordic-familjen. Otroligt kompetent och grym personal, tränaren, pass och lokal. För en crossfitnörd är det skithäftigt att få träna... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.