CrossFit Nordic

5,0
1 betyg
Gym
CrossFit Nordic
5,0
1 betyg

CrossFit Nordic öppnade 2010 och är ett gym som hårdsatsar på träningsformen CrossFit. Grunden bakom CrossFit-träning är alla naturliga rörelser vi människor ständigt utför - stå, sitta, kasta, lyfta, putta, dra, klättra, springa och mycket mer. I ett CrossFit-pass utför man alla dessa rörelser tillsammans med fria vikter. Alla övningar utförs mot klockan, och det gäller antingen att klara övningarna så snabbt som möjligt, eller att utföra så många repetitioner som möjligt under tiden man har på sig. Träningen är annorlunda jämfört med andra gruppträningsformer, och många tycker att det är den roligaste och effektivaste.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från CrossFit Nordic Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Recensioner av CrossFit Nordic

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

UNDERBAR BOX!
Första gången jag klev ner i källare till boxen tog det 10 sekunder innan sågs jag som en i Nordic-familjen. Otroligt kompetent och grym personal, tränaren, pass och lokal. För en crossfitnörd är det skithäftigt att få träna...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du CrossFit Nordic?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger CrossFit Nordic?

CrossFit Nordic ligger på Hälsingegatan 47, 11331, Vasastan. I närheten ligger Torsplan. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 750m).